55

Иво

преди 7 години

Кой е все пак успелия Калин Т? В какво е успял, с какво е известен,какво е написал?

54

ДонДон

преди 7 години

Добре де. Някой ще ми разкаже ли за този Калин, кой е?Наистина не съм го чувал, гледам има самочуствие да критикува емблемив Българската литература, история и тн.

53

пфф

преди 7 години

Тоя е пълен ***. Нека Господ му прости, че вечно на гърба на другите търси евтина и бърза популярност!

52

евродебил

преди 7 години

Кажи сега и за Вазов, че е "***" и "руски слуга", а Ботев "***" и ставаш най-великият български писател.

51

troq

преди 7 години

До художникаA da ne govorim za Damqn Damqnov!!!

50

boyko.uzunov

преди 7 години

Национално неизвестния Терзийски сложи името си до ХАЙТОВ и пак потъна в мъглата ...

49

Анонимен

преди 7 години

Това пиянде дали си дава сметка че е *** като дъб? В какво е преуспял и какво е създал? Кой го познава? Освен да изпразва шишета с алкохол с друго не съм видял да е известен. Ако не беше във фермата по бтв едва ли някой шеше да го познава! Селенжър с главно С това е този космясалия!

48

Американ

преди 7 години

Кой е този Калин Терзийски?И с какво толкова е "успял" , че се хвали?Хайтов знаем с какво е успял и как, ама този пасквил звучи на жлъчна завист, тоя да не получи някоя апоплексия..

47

Анонимен

преди 7 години

Тоя съвсем е деградирал от пиене, а медиите го правят известен с простотиите му.

46

ДонДон

преди 7 години

Мног се извинявам за моята непросветеност, но - Кой е този Калин Терзийски?

45

пепи

преди 7 години

браво на наследниците! Който няма мярка на устата да целуваг...з!

44

Анонимен

преди 7 години

Какъв диктаторски режим?! Режима на Бай Тошо, сравнение с другите диктатори беше, като бране на маргаритки в топъл летен ден! Калин Терзийски да е чувал за Чаушеску, за Ким Ир Сен, за Мао, за Сталин и други?!Тодор Живков беше истински патриот и тогава имаше България! Алкохолик ! Жал ми е за такива психодесни, объркани и неосъзнати хора, които не знаят , къде се намират!

43

Анонимен

преди 7 години

Така погледнато, наследниците ще го хванат за шлифера този Калин.

42

ined

преди 7 години

В случая е напълно прав, едно са произведенията на Хайтов и съвсем друго е човека Хайтов и какви ги е вършил като председател на съюза на българските писатели и как е мачкал неудобните за властта творци. За кражбата на ръкописите на Яна Язова пък да не споменавам.

41

художника

преди 7 години

Калинееее, нагаждачеството, пошлостта и посредствеността са типично човешки и не зависят от политическия строй. Ти никога няма да бъдеш Хайтов, Емил Димитров, Парцалев, Дечко Узунов , Борис Машалов. Нали са живяли в ОНОВА време - те нагаждачи ли са били според теб? Ако някой ти пробие главата, от там ще изтече ракия вместо мозък,ЛИЛИПУТ такъв !!!

40

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЕДИН ХЕПОРАВИМ АЛКОХОЛИК? ТО ГОЛЯМА НОВИНА - КАКВИ БИЛИ С ЕЛЕНА, КАКВО ПРАВИЛИ, ПООТДЕЛНО И ЗАЕДНО.... ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО НА МЕДИИТЕ В БГ? АКО Е ТАКА, ОРИЕНТИРАЙТЕ С ЕКЪМ НЯКОЯ ЖЪЛТА МЕДИЯ! НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ВАЖНИ ТЕМИ ЗА ОБЩЕСТВОТО???????????????!!!!!!!!!!

39

PD

преди 7 години

Хайтов е използвал и записки, на будни за своето време (периода на неговите разкази) учители и духовници. Не зная да ги е упоменавал (нямам претенции да зная всичко), но благодарение на неговото умение като разказвач, и шанса да има възможност за изява, въпреки всичките недостатъци на времето, днес ние имаме това. което наричаме "негово" творчество. Спецификите на характера му са останали в периода на съвременниците му, а творчеството му, е за много поколения напред.

38

Циник

преди 7 години

До АнонименИ ти си същият, само дето само серещ, а не пишеш романи.

37

Реалист

преди 7 години

Един писател бил алкохолик, друг пък крадял чужди ръкописи!!! Малий, голяма литература е българската, що ли никой не я чете извън страната.

36

толерантен

преди 7 години

Прочела съм трите романа на Калин Терзийски - Лудост, Алкохол и Войник. Страхотни са................................Верно е, което казваш, но на фона на Хайтов изглежда като Кондьо или Радо Шишарката, примерно и затова хората се подвеждат.