56

Анонимен

преди 7 години

Вие дето лаете срещу Ердоган и срещу Русия,не сте ли същите мръсни купени доноснии извратеняци,нацвъкани по безбройните НПО и кривозащитни организации,които за жълти стотинки продавате всичко свято в Родината си,ВИЕ СТЕ ОЩЕ ПО-ДОЛНИ ВЕЩЕСТВА,ОТ КУПЕНИТЕ ДОНОСНИЦИ НА ЕРДОГАН!!!_________________________Недей да се пенявиш, а с копейките, които получаваш си купи успокоителни.

55

Факт

преди 7 години

Ислямист ли е, все го избива на диктатура! Те в демокрация не могат да живеят...!

54

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите отново в разкрачена поза и трябва да си сменят мнението по-често и от Борисов. Така се получава, когато служиш на лъжливото джудже и дружките му.

53

Уше

преди 7 години

Ердоган е свързан с Фетулах Гюлен!

52

ХА ХА

преди 7 години

Дали турците се усещат какъв си го набутват постепенно? Излизайте още да развявате знамена и да величаете Диктатора! Той и мустака му наподобява на един друг мустака...! Скоро ще ви следят и кой не пляска на речта на вожда, като в Северна Корея!Честита ви диктатура, наивници!

51

O

преди 7 години

Така е, демократични и европейски ценности в Турция :) Така се стига до Европа!

50

Анонимен

преди 7 години

"Ако вършиш нещо незаконно и на Запад съседа няма да ви се усмихне"Ами опитай се да кажеш в Турция, че Ердоган е *** и почакай да видиш какво ще ти се случи. Още когато искаше да бъде съдено немското момче, което го окарикатури в една шоу програма беше ясно какво представлява това изчадие. Но турците - Ердоган та Ердоган. На ви сега реки от кръв.

49

Питам

преди 7 години

До анонимен 41 Как да не е имало бедни бе ? Нали всички бяхме бедни ? Това че на 60 г . някои след цял живот стискане успяха да си купят панелка , москве и лозе с фургон боготство ли го наричаш ? Майко мила ....

48

Чоко

преди 7 години

Това е като по времето на комунизма. "Издаваш" някой, за който имаш зъб, и "народния съд" го "съди". Турция съвсем пропадна в чената дупка. Лудост ще е тия да ги приемат в ЕС или да им дават достъп без визи. И не забравяйте, че ЕС сме и ние.

47

asdd

преди 7 години

Хахахахаха, изтрещелите *** си направиха режим, подобен на комунизъм-само дето се казва "Ердоганизъм"!! По примера на руските свинье и "путКинизма", сега ще видят дали се яде свинско в Чалмария!! Накрая ще останат от толкова много "..Изъм", по организъм! Отново по примера на колхозняците!!

46

Анонимен

преди 7 години

Тука дават пари за клюкарене от бюджета на ДАНС който е на дарения от американското правителство и на бюджет от българското правителство на частни дарения от НПО. Отворете сайта на ДАНС там си исма формуляр за подаване на сигнал е при нас звучи по "демократично" не като при турците но идеята е същата . Така че дерзайте Госпожи и Господа!

45

Отговор

преди 7 години

Че то така беше и у нас по времето на соца.Всички псувахме Живков , ама на ум или тихичко да не чуе съседа доносник. Тези *** не са получавали пари , но пътувахха безплатно като ръководител на екскурзия по цяла Европа и душеха в автобусите дали някой няма да духне от социалистическия рай.

44

Анонимен

преди 7 години

До МВР....да не из........ал жена му, че така го търси ...*****************Значи, вие само тогава ли ги търсите ?

43

Кики

преди 7 години

Интересно предложение в Турция. Смятам, че на този етап им е необходимо. На запад ако вършиш нещо незаконно, да не мислите, че съседа ще Ви се усмихне!

42

Анонимен

преди 7 години

Много добри новини от Турция! Колкото повече расте безправието и тоталитаризма в Турция, толкова по-малко привлекателна ще е тя за бизнес и туризъм. От това България може да спечели. Накрая, дано и нашите турци осъзнаят, че в България винаги ще имат повече сигурност и права, отколкото в историческата им Родина.

41

ист

преди 7 години

Турция черпи от неизчерпаемия комунистически опит на българската Държавна сигурност. Както е писал поета -под небосклона 8 милиона микрофона.

40

Анонимен

преди 7 години

а у нас на кого да ги тропаме, на Местан става ли??подозирам бабата под нас за Гюленистка, нон стоп гледа гюленистки сериаликолко пара дават, и за други неудони съседи мога да се сетя

39

МИ6

преди 7 години

Е какво по демократично от това да издадеш съсед ,приятел,колега а и какво по светско от това.Аркадаши вие където отивате ние от там се връщаме ,и този път сме го извървяли.И смятаме че сме затворили тази страница от историята с доносите.

38

scbg

преди 7 години

До choriИ Бойко, и целият парламент ако може...

37

chori

преди 7 години

Мога ли да докладвам че Пеевски е Гюленист,да им го предадеме по бързата процедура!!!