60

Анонимен

преди 7 години

Урко,това да не ти е бащиния.Узурпирал си цялата власт-всичко.А сопри се малко,да са не препънеш!

59

Анонимен

преди 7 години

Стериопора гори ли ?

58

y

преди 7 години

до 46, саниране ,умнико извършване на ремонти на основи на носещи и скрепяващи елементи това са 30-40г сгради здравината е по важна,като вземат да се пукат и поддават както един блок в софия дето евакуираха хората,тогава ще те питам стериопора кво ще помогне , наи бързия и лесен начин да окрадат много пари,но ти явно си гербер та затова се засягаш

57

boyko.uzunov

преди 7 години

Интелектуалният инвалид Борисов седнал да спори с Стефан Данаилов-това е по повод гинко-пружинко-какъвто е Борисов който си присвоява правото да си приписва като заслуга всички проекти които се реализират в България...Борисов Земята се върти и без теб!!

56

Анонимен

преди 7 години

Мишчиците си църкат.Кервана със санирането си върви.Летеца вече сме го приземили.3ти мандат ще кара Бойко ще не ще...

55

Анонимен

преди 7 години

нищо няма да се разпадне на сглобкитепрограмата се плаща от нас бюджета, Андрешко, а не от ЕС.Целта е да се охранят герберските фирми с пари.От 2017 започва да се плаща % от мераклиите за безплатно саниране.Учредили сдружение, вече с едни промени в закона започват да ги доят като овце с нови изисквания от ГЕРБ, за асансьори, екологични глупости и др.

54

Анонимен

преди 7 години

Тия у випбрадар защо са толко прости?

53

БАБА КУНА

преди 7 години

БОКИЧ НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВИ СЕ ПРИСМИВАМЕ, А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СИ КРАДЕТЕ!

52

Анонимен

преди 7 години

Абсурдно крадлива и идиотска е програмата за саниране! Сглобките на панелките пак се разпадат, но иначе отвън лъщи евтина ПВЦ-дограма, скапан стиропор и долнопробна мазилка, която изчезва след 3 зими! Саниране направиха в Германия и Полша. Тук се "усвояват" едни пари от едни хора!

51

Анонимен

преди 7 години

Санираха 5 блока и ги дадоха по 10 телевизии. Егати и маркетинга.

50

Гошу

преди 7 години

Вместо да се хвали, че е увеличил заплатите, той се хвали, че качил цената на имотите. Демек сега със същите заплати, да трябва да събираш повече пари или да изплащаш по-дълго време имота дето си купил. Евала на тъпоумния гений ББ, че и се хвали, не може да осъзнае, колко е про*

49

Анонимен

преди 7 години

Некой сметнал ли е що химия има по блоковете от санирането? Не дай си боже нещо да се подпали .

48

Андрешко

преди 7 години

Някой трябва да поправи този,санирането не е подарък от правителството,а от ЕС.

47

анонимо

преди 7 години

Безплатно е сиренцето в капана за мишки.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49.Ей кажи си за всички,като си почнал,не се плаши да кажеш,какви са *** и в БСП.Защото,няма как да стане да премълчаваме и техния грабеж.Гласувай за който искаш,това е твое право,но не се опитвай,да замазваш щетите нанесени ни от БСП.Големите фрази са от 70 години до днес едни и същи.Като гледам предизборния клип на БСП,да се смее ли човек или да ги псува.Полицаи,които бият протестиращи,а бе ***,това да не е заснето,когато хората протестираха срещу-КОЙ?А Мис Пиги забрави ли

45

Анонимен

преди 7 години

Имотите поскъпват защото банките не дават никакви лихви по влоговете а само вземат такси Един пример пенсионер внесъл 500лв след няколко месеца си тегли останалите му 450 е акво ще кажете за печалбата на банките вия полза е на Цветелина Бориславова

44

KOGA

преди 7 години

Кога ще се регулира Банковия Сектор - там е тъмна Индия , грабят с такси , Лихви и Глоби , а Лихварите в лицето на Фирми за кредити слагат Лихви в размер на 500% годишно.Лично аз съм изненадан вече втора година с 30 лева такса , вместо лихви за парите ми в сметката .По ДВЕ КОЖИ ДЕРАТ , Мамка им Фашистка .Така е било преди Бай Тошо .

43

Анонимен

преди 7 години

В Чехия и Словакия отдавна хората са се организирали и всичко е санирано, само у нас има разни вредни атакистки елементи, които всяват смут сред хората, че видите ли, американците щели да им вземат жилищата и говорят глупости сред невежите хора и забавят процеса. Но, ще стане. Хората ще осъзнаят кой ги лъже.

42

з н а й к о

преди 7 години

Незнам за цената ама по 10-см. изолация от всякъде, доста се скъсява пространството в градовете! Що не си ги лепят от вътре тия изолации, и кво си мислят че това е без пари!? Ще си го плащат с данъците доживот.

41

Анонимен

преди 7 години

Дрогаре!Успакойтеся ша ви санират и вас,ама о.з генералчето ви ще артиса...:-)