55

Продължение на 130

преди 7 години

Шефът на РПУ заявява, че полицията "не е длъжна да ви пази"!Казва това,когато става дума за провокативно поведение на цяла тумба,предварително въоръжена за предмети с цел нанасяне на побой!А побоят е "наказание" за българи, които не са угодили на каприза на ромски лу+м+***+ни!Защо ги наричам лу+м+***+ни? Защо за тях беше съобщено: Нямат документи за самоличност, нямат адреси, нямат образование, не работят.Живеят в един район на местното гето и редовно създават проблеми, но никой не ги санкционира

54

Продължение на 128

преди 7 години

Ромите скандалджии никой не ги притеснява!Впоследствие те пристигат на голяма група с тояги, железа и ножове. Започва свирепа разправа с българите, включително и със случаен посетител. Опитват се ДА ЗАБИЯТ КОЛ В ГЛАВАТА на собственика!И за какво е тази свирепост?По две причини: 1/ Не им сервирали алкохол след работно време;2/ Българин ПОСМЯЛ да защити жена си, когато ром без повод я нарекъл "к/ва"!Какви са последиците? Шефът на РПУ ругае българите и им нарежда да си назначат охрана! продълж

53

Калоян /104/ пише:

преди 7 години

"Само тук пишете такива неща, на живо не смеете да кажете и да направите нищо."Не е вярно. В пицарията в Сунгурларе отказват на шведите да им сервират алкохол след затварянето на заведението. Оттогава онези се събират там на тълпа и търсят повод за скандал - "Кво ме гледаш ***, к/во" казва един швед на една от близките на собственика и получава шамар от мъжа й.Това е нормална постъпка в подобна ситуация, но резултатът е, че българинът е извикан в полицията и му съставят предупредителен протокол

52

До А1

преди 7 години

Ало, етнографа ... едно е "баберка", а друго - няколко пъти "ром с кола" /или каруца/ на чужда нива.Не се прай на неразбрал.

51

Анонимен

преди 7 години

Скоро безконтролното "бране" ще се наказва така повсеместно, на народа отдавна му писна. А разните кадии да си опичат акъла, да не ги вадят и тях от канавките.

50

Бахмааму!

преди 7 години

Жестока постъпка, но вероятно с дълга предистория.А тук БХК активисти здраво са напъплили форума.На когото не му харесва България, да напусне! Да не ми морализаторства!Селата са пропищели от ц-ски издевателства и полицейско безделие. Хората търпят до едно време, после кипват. На тези убийци им е прекипяло твърде много и са прекалили, но аз не ги съдя твърде строго, защото макар да не я оправдавам, разбирам постъпката им.Аз също си искарвам парите на Запад. И там не са цветенца за мирисане. Преди месец група младежи пребиха един поляк до смърт в Англия, само защото го чули да го

49

До 99

преди 7 години

За мен това не може да е европейска страна с нормално цивилизовано население.-------------------Не, не е европейска страна . Тук живее едно диво племе, чието поведение основно се определя от варварски първосигнални инстинкти. Някои добре ги прикриват до момента, в който не излязат наяве и тогава резултатите са плачевни! По -зле сме от онези уж варвари в Анадола. Трябва да се спасяваме по най-бързия начин .

48

Кънеца

преди 7 години

Само ЦСКА! Проклинам Ви българи, България да се оправи, когато се оправи ЦСКА! Ако не се оправи Ви проклинам по улиците да настане черно царство и да се самоизяждате!

47

българин

преди 7 години

Дори да е била необрана царевицата, и да са били , пак е прекалено свирепо и нечовешко това, което са сторили с него ! Напълно заслужени присъди, дори им е малко според мен !

46

Калоян

преди 7 години

Недейте мешайте случаите и бъдете обективни. Този човек е отишъл с децата си. Не се е криел и тн. Това е обикновена практика да ходят да събират след като е минала жънитбата, същото е за слънчогледа и това не го правят само *. Тъжно е и е жалко за коментарите които пишат много от хората. Интернет няма да ви скрие, лошото е че само тук пишете такива неща а на живо не смеете да кажете и направите нищо.

45

Анонимен

преди 7 години

Какви закони бе....човека с 6деца не е отишъл от хубаво да събира от земята?Какво щеке да стане ако му дадат 1 торба? Или 10лв? Това какво общо има с законите?Няма човещина вече ... особено по селата...там са полудели...тънат в мамули и се избиват.... срамно е да го коментирам даже.

44

Анонимен

преди 7 години

Настава време в което само така ще можем да си опазим имуществото.Наистина настроението е предреволюционно и хората стават все по големи непокисти съвсем скоро ще стане зъб за чийне.Политиците са виновни слаба държава и слаби закони.

43

Анонимен

преди 7 години

Защо не пишете такива сълзливи статии за ИЗНАСИЛЕНИТЕ ПРЕБИТИ БАБИЧКИ по селата? Защо не пишете имената на извършителите и не ни давате снимките им.Такъв беден берач на чужди ниви с 15 присъди затри Вероника и изхвърли тялото и в реката ама може би отново е свободен човек а?

42

Анонимен

преди 7 години

Колкото филма без убийства сте гледали през последната година. Това е нещо нормално, особено, когато става въпрос за царевица.

41

Vulpes

преди 7 години

След като подкрепяте убийството,сега се замислете,че тези непълнолетни деца остават сираци и познайте от кои пари ще бъдат издържани! Айде сега се радвай те още повече!!! И псувай те защо баба ви няма да вземе увеличение на пенсията,заради ей такива.......дето ги поддържате.

40

Vulpes

преди 7 години

До АнонименЕдно е да му вкараш два шамара и да го натириш да си ходи,но това е умишлено! Като си го хванал има полиция,заведи го или го повикай. Хванал си го,къде ще бяга вече. И тук ще ме оборите,че нямаме закони,да съгласен съм,но и в Крумовите закони е нямало убийства!

39

Vulpes

преди 7 години

Щракай те колкото си искате минуси на коментарите ми,но децата-това сте вие след 20,30,40г защото децата копират поведението на родителите си! Ако баща ви бие майка ви,то и вие ще биете жените си защото това се наслагва във вашия мозък като нещо нормално. И колкото и да го отричате,след години си го спомнете какво съм казал. ДЕЦАТА,ТОВА СТЕ ВИЕ!!

38

Анонимен

преди 7 години

До VulpesТези хора едва ли биха го наказали толкова жестоко, ако за първи път посягаше на тяхна собственост.Да, жестоко е, че е платил с живота си и не е трябвало да се стига чак до там, но е твърде вероятно да не са смятали да го убиват, а да го набият и после да го наплашат така, че друг път да не посяга. но нещо се е объркало, не са успели да го извадят навреме. Най-вероятно така е станало.Но вие само си помислете, какво ли са изтърпели, та да им падне такава пелена пред очите.

37

Vulpes

преди 7 години

Човекът е оставил 6 деца сираци,а вие се радвате! Задай те си въпроса: -Ами ако бях аз!-Беше баща ми!-Или както "вие" твърдите,че е от етноса,а в същност е българин!!И да не е българин,по името му личи,че е най малкото е български гражданин. АЗ СЪМ ШОКИРАН ОТ ХОРАТА КОИТО ПОДКРЕПЯТ ИЗВЪРШЕНОТО НАРУШЕНИЕ!

36

Анонимен

преди 7 години

"Нивата е била обрана, отишъл е за остатъци, ако нещо намери, това кражба ли е?"Нивата е била обрана, викаш? А като е обрана - пак е чужда нива. Тоест, всичко, което се намира на нея - обрано или не, е чужда осбственост. Така че - ДА, КРАЖБА Е!Мен може да ме кефи да не си прибирам реколтата и да я оставям да гние - значи ли това, че който си иска може да ми я бере? А?