93

Унизен

преди 7 години

Без да искат си признаха, че почти половината от населението в България е с друг произход.Е затова не гласувайте за гроб,тия унищожиха нацията.

92

дърт

преди 7 години

До ma4enik 62 Ти от кои "мъченици" си? Май от тези, които палиха къщи и ниви, хвърляха в реките и огъня банкноти, клаха *** за да не остане нищо за *** и после крещяхте, че ще се върнете с оръжие.

91

do Ma4enik

преди 7 години

от Германия: Във всяка цивилизована държава има ПРАВИЛА и НОРМИ на поведенив, както и ЗАКОНИ. Никъде в цивилизованите страни гражданите не могат да имат само ПРАВА , а имат и ЗАДЪЛЖЕНИЯ, например данъци, здравни застраховки, спазване на тишина и др. Иначе не може да просъществува дълго време едно нормално общество. Ти искаш само да имаш права, но не и задължения и имаш проблем с последните. Затова може би си се нарекъл "мъченик". Опитах се културно да ти обесня, дано си ме разбрал.

90

Анонимен

преди 7 години

Като не им е майчин българският, да им вземат паспортите и на опашка пред посолството за визи.

89

Анонимен

преди 7 години

До ma4enikСтранни неща пишеш. Нямало дори и едно българско семейство, което да не се е облажило от изселването на турците?!Какво сме взели ние от София от турски къщи, кози и други неща? Местни хора, съседи, може и да са купували имоти, *** и вещи от изселниците, но, доколкото си спомням, когато някои се върнаха, трябваше да си получат къщите обратно. Поне по телевизията даваха такива разправии, а какъв е бил резултатът, не знам.

88

Анонимен

преди 7 години

Въобще ми дреме - да си се оправят. Само да не търсят българските лекари да ги лекуват и да не допират до тях и да хленчат. Да си се лекуват сами.

87

Анонимен

преди 7 години

До Ahmed stolipinovoТочно така е. Идва време да се издължите за всички помощи, които получихте от нашия джоб, а също и да платите за всички поразии, грабежи и други криминални ваши деяния. Сто години да работите, пак няма да можете да си изплатите тези задължения.

86

Mechkarevo

преди 7 години

I kakvo ot tova?! Bio raznoobrazie! :-)

85

До ma4enik

преди 7 години

Ти изобщо имаш ли представа за какво говориш?Вярно е, че държавите-колонизатори забогатяха на гърба на колониите си, но в замяна на това свалиха местните племена от клоните и ги въведоха в цивилизацията. След като получиха независимост, колониите сами могат да избират по какъв модел да живеят. Природните им ресурси не са намалели дори с 10%. От богата земя са, а без колонизаторите отново се върнаха в първобитното общество. Искат в Европа, но да си живеят по тяхному и друг да ги храни!

84

Ahmed stolipinovo

преди 7 години

nie mnogo stradahme sega idva vremeto za razplata!!!

83

художника

преди 7 години

До ma4enikПраво говориш, ама криво съдиш! Когато човек не спазва установените норми, то той трябва да бъде ЗАДЪЛЖЕН да го стори. За това е конституцията. Тя дава основните права и задължения на гражданите, за да ги спазваме и да не си пречим един- друг. И от кого е измислена няма значение, като няма друга се спазва ТОВА което го има иначе става АНАРХИЯ.

82

gtf

преди 7 години

без помощи за родителите, парите да се насочат пряко към издръжката на децата. Да се изградят училища тип пансион. Това е единственият шанс да се интегрират.

81

Анонимен

преди 7 години

няма какво да се вайкаме.идват избори и патриотите има свежи идеи за сиукситеспирането на всякакви помощи с които ги размножавамебезумно е добра идея ,а 1 дно годишният задължителенприем в КЕЧ е очарователно.

80

Анонимен

преди 7 години

До до ma4enik 90; Човек забравя,че все пак един ден ще настъпи мигът на справедливостта и съдът ще се произнесе. Може и когато умре. А малко хора се сещат,че на света има смърт.Този "преватизатор" сега как обеснява тази преватизация на Бога?У никого не остава крадена стока, тя излиза, рано или късно, по един или друг начин...

79

Наблюдаващ

преди 7 години

Нищо, нищо. На прав път сме. Евроатлантически ценности, мултикултурализъм, толерантност, ромска интеграция. Всъщност, кой е казал, че в България трябва да има българи? Това са някакви комунистически отживелици. Но все още има доста път да се извърви. Изпълнили сме плана едва на 43%...

78

българин

преди 7 години

Като не знаят български, какво правят в България ?! Да заминават някъде, където да са сред свои !

77

ma4enik

преди 7 години

До Мелиха; Много си се загрижила за българската етност, та чак и акъли им даваш. Да не би твоето семейство да е от тези което вярно служеха на палачъ-пъдар от Правец? Недей толкова да си загрижена.А що се отнася за Белгия, те опустошиха и експлоатираха природните богатства на тези които днес са в Белгия.Хващаха ги из Африка,Азия, правеха ги роби и ги продаваха, експлоатираха ги до смърт в нивите си. Ако бяха им оставили малко за прехрана нямаше да се вдигнат и да дойдат до там. Каквото посееш..

76

опса

преди 7 години

До Ромъттурците много обичат ромите, разправяше един как веднъж към тяхното село по моста тръгнала да минава една каручка...

75

ma4enik

преди 7 години

До художника; Тази Конституция е писана от тези които вярваха в "ръководната сила и роля на БКП".Тази конституция предпази от правосъдие палачите на собственния си народ.Тази конституция е комунисто-фашистка измислица и съдържа текстове които нарушават и ограничават правата на гражданите. Тази конституция трябва да се промени. На нейно място ще дойде нова, уважаваща правата на гражданите , без разлика на пол, религия, етнос или религия. Никой никого НЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪЛЖАВА.Това да не банка-ЗАДЪЛЖЕ

74

Мелиха

преди 7 години

България върви по пътя на Белгия... Етническите българи ще са екзотика, а камилите и малолетните ездачи гледка по Софийските улици. За жалост българските родители гтршно възпитават децата си, липсва родолюбие, уважение към родата... всичко се съди за имоти, изнидване на старци... младите в София или чужбина.