11

Наблюдател

преди 7 години

Управляващите под натиска на Германия реално провеждат сегрегация над българските граждани! Трябва някой да им зададе в прав текст "?"-a, "Колко е издръжката на 1 бежанец/ мигрант за 1 месец?" На какво основание те ще получават по-глеми средства от най-ниската пенсия в България и дори от средната работна заплата! Говори се че средствата са над 1000 лв! Както и безплатни медицински услуги.....! Ако е вярно, това си е чисто престъпление срещу българските граждани!

10

Бобчо

преди 7 години

Пак ни пробутват сълзливи сказки от рода на " Асанчо от Максуда си намери работа"....Ние имаме едни такива "местни", дето все ги дускриминират, повече не щем.

9

алекс2

преди 7 години

Който иска да издържа в бедна България нашествениците в никакъв случай да не посяга към бюлетина 1 9 а да продължава да анализира и да попълни с празната си глава празното квадратче то не случайно е измислено от големите Реформатори и бай Х--***

8

Анонимен

преди 7 години

Да, това беше най-фрапиращото в статията - този човек вече има лична карта. Смятайте за какво иде реч хора, за тези 26 години преживяхме банкови измами, режим на тока, битови проблеми, каквото се сетите, а сега за капак някой иска да унищожи културата ни, идентичността ни, и да я подмени с друга, третирайки ни като втора ръка. Дано Господ се смили над душите ни и да ни даде упование в трудния момент.

7

Убиваме България!

преди 7 години

Накратко: Дезертьор, дошъл да създава проблеми в България! Кой *** му е дал български паспорт? Защо бесарабските българи чакат с години, а разни талибани от Африка получават паспорти веднага?

6

Анонимен

преди 7 години

Колко от тези "имигранти" са от Сирия , а не от Афганистан или Африка?И как сега са бедни и искат помощи,недоволни са от храната и жилещето,а са дали хиляди долари на трафикантите,разполагат с скъпи мобифони и пари?

5

Анонимен

преди 7 години

А Държавната агенция за бежанците ще каже ли накрая истинския брой на тия навлеци?! В предишната статия - 15 000 потърсили закрила в България от началото 2013 г. до края на август 2016 г., тук друго число - 50 780 лица, потърсили закрила при същите дати. Явно ДАБ въобще не знаят колко са дошли или знаят, но истината се крие. Числото е вероятно много голямо.

4

Анонимен

преди 7 години

В България има 10-20 % безработица.Още хора които си търсят работа само ще увеличи този процент.

3

Анонимен

преди 7 години

И като не подкрепя ни Асад, ни "опозицията", трябва да се домъкне и да висне на някого да го хрантути.

2

Анонимен

преди 7 години

И той като сергишев не искал да оди в армията! е гати оправданието за да станеш нашественик.

1

Анонимен

преди 7 години

Имигрантите са ни били винаги в тежест. Всички са ни в тежест. - пенсионерите, студентите, майките