41

Анонимен

преди 7 години

Русофил значи българомразец. Русофил е диагноза. Видяхме какви са, като онзи от Стрелча...

40

Анонимен

преди 7 години

Който от вас може нека стри повече и по-добре, но не можете, жалки руски копейки.

39

Анонимен

преди 7 години

Някой поне строи, а вие пак плюете, руски продажници...Затова България няма да успее, защото още има комунисти и руски ***.

38

обяд

преди 7 години

Какво е общото между Лиляна Павлова и собственика/ моератора на дн3с.бг = долни руубладжии.

37

софия бургас

преди 7 години

Отгоре камък и облицовка с бетон - нормално. За какво е арматурата. Тунела държи от 40 години а новите магистрали и мостове се ремонтират понякога и след месец. Е ясно е кога се е правило с мноооого крадене.

36

Анонимен

преди 7 години

Под 5 градуса не могат да се извършват определени работи, ако всичко е наред би следвало до края на март да се справим.----------------- С винке, ако всичко е наред, зимата на Витиня трябва да е задължително под нулата. А нощно време минус 10-15.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33 Има начин да се пръска под налягане направо по стените.

34

GRUH GRUH

преди 7 години

IMA LI NQKOI V TOQ PARLAMENT DA NE PRILICHA NA SVINSKI BUT??? TAQ DEBELEE VSEKI DEN NA GYRBA NA IZNEMOSHTELIQ NAROD! PRASHTAITE Q NA RODOPA VECHE!

33

....

преди 7 години

Не се престаравайте. Никой не твърди, че в тунела няма арматура........ нямало в облицовката.... което ми се вижда нормално.

32

Свинетка Павлова

преди 7 години

Предлагам услуга: Леене на бетонни плочи, без арматура... за последствията след махането на кофража сами отговаряте!

31

Анонимен

преди 7 години

Свинетке, когато забъркаш чакъл с пясък и цимент + вода- така наречения бетон и ми го намажеш на тавана без арматура и без кофраж...ела ми се обади!То бива сви.ня нагла про.ста.....***!

30

Анонимен

преди 7 години

Партизанските балдъри е толкова зле че повече няма накъде. Нагла, без познания,с меко казано съмнителна автобиография и дипломи уредени от баща й. Човек който на паднали от снега дървета казва талпи. Та и с тази арматура е същата работа. Тотална некомпетентност.

29

Анонимен

преди 7 години

Ми то нема как да произлизаш от т*п комунист и да имаш физиономия като г*с и да в главата ти да има мозък. Той нема откъде да се поЯви. Нали наричаше съборените от бурята дървета "талпи", сега арматурата я мери в капки. Иначе доколко си спомням, сечението на тунела е полукръгло, тоест таванът е арка. Арката работи на натиск, да слагаш железни пръчки в арка е дивотия. Ама нейсе, сега ше набутат (уж) 3-4 млн за железо, па то е достатъчно по една обикновена мрежа.

28

LoL

преди 7 години

Не знам от бетон ли е от фашкии ли е само знам че държи от 1974та насам без ремонт. На лилето пътя е от кашкавал Марица пропадна 5 дена след откриването... Излагат се, то избирателите им са прости ама чак пък толкова...

27

Анонимен

преди 7 години

В самите бетонни обръчи които изграждат тунелите са сложени едни от най яките арматури за да удържат на тоя слой земна маса над себе си...тази тотално задмина Тиквата по идиотизъм!

26

БАБА КУНА

преди 7 години

КОМУНИСТИТЕ СА КРАЛИ ДО 89-ТА ГОД. И ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА Е ЛИПСАТА НА АРМАТУРА В ТУНЕЛА, АКО ТОВА Е ВЯРНО, ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ИНФОРМАЦИЯТА ИДВА ОТ ДЕБЕЛАНАТА, НО ГЕРБАДЖИИТЕ ОТДАВНА СА ГИ ЗАДМИНАЛИ ПО МОШЕНИЧЕСТВО И ГРАБЕЖ.

25

Анонимен

преди 7 години

Грух, грух, крадеме ний по план. Богатеем и си живеем. Малко пясък от реката, един чувал цимент и облицовката готова, 3 мес. гаранция. Малко чакъл и отгоре асфалт и магистралата готова, гаранция ще изкара до първи сняг. Гарантирано калпаво от Гроб! До година винетка 200 лв.

24

Анонимен

преди 7 години

Аз досега не съм виждал тунел да се прави с бетон без арматура. Явно на бай Тошо хората са от бъдещето и са изпреварили с 200 години настояшето.Лилянчето тотално се ос.ра!

23

АТАКИСТ

преди 7 години

Шшшш..алоооууу: до ония дето защитават Свинетка: папагалиии, тази проста сви.ня, няма предвид само водопроводните тръби в бетона, а и армировката.Какво според вас значи изречението от нейните уста: "Ние виждаме един бетон, който не се държи на нищо, и както знаете стана инцидент с единия от работниците, след падане на кампада", ???Кажете, ве герберастки от.репки?Според нея е нямало армировка в самия бетон..нямало е нищо!Тази си е за Белене заради нагли лъжи, а вие заслужавате... след нея!

22

АTAKICT

преди 7 години

До ЗАБОГАТЯХМЕ САМО ЗА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ --НА ВСЯКА ЦЕНА В ДРУГА ДЬРЖАВА ЩЕ И ПОИСКАТ ОСТАВКАТА ТОВА ПОКАЗВА 4Е СЕ КРАДЕ ОТ ВСЯКА ЦЕНА И ОТ ВСИ4КИ