125

Анонимен

преди 7 години

До БобиСССР е само друга форма на руската империя умник!

124

Боби

преди 7 години

До Анонимен 160Ано Умни - ИЛИ ОПОРНО КЛЕЧКОВ дай ПРИМЕР но преди това дай да решим до кога в Миналото ще се връщаме с примерите. 200 години стигат ли?

123

Анонимен

преди 7 години

при нас в хотел на свети влас се е случвало руски семейства да не искат да бъдат настанявани ако има и други руснаци. предлагат доплащане за хотел без други руски туристи

122

Анонимен

преди 7 години

ако обичаш русия трябва да мразиш целият свят,също и себе си. поне,така е при руснаците.те имат поговорка,там където няма руснаци е добре

121

Анонимен

преди 7 години

До БобиТрогателно е когато поддръжник на Русия,която е най-големия нарушител на международното право говори за него.

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....единстврното хубаво освобождението...отново в редиците на губещите...Трябва ли вечно заради това Освобождение да пъльим в краката на Русия и да нлужем *** на всеки негодник, който я управлява. Да не би печелившата страна да е само там, където е Русия? Защо сега да сме на губещата страна? Защото такива са опорните точки на руската пропаганда!? А ти си точна такъв руски пропагандатор!

119

Боби

преди 7 години

До Анонимен 155Айдее още един опорно точков.Умнико сети се само едно нещо Русия от 1917 до 1990 не съществува като субект на международното право. По това време има СССР. А мрачния период за който говориш СССР се управлява ЕДНОЛИЧНО от ГРУЗИНЕЦА СТАЛИН. Така че ги раздели на КОМУНИСТОФИЛИ и РусоФИЛИ.Да си РусоФИЛ, Франкофон и прочие няма нищо лошо. Важното е да работиш за бъдещето на България - а то е НОРМАЛНИ(без санкции и прочие идиотщини) ИКОНОМИЧЕСКИ и КУЛТУРНИ ОТНОШЕНИЯ С ВСИЧКИ СТРАНИ

118

Анонимен

преди 7 години

Фили, фоби и всични други се скъсват да се плюят. Но единственото добро, което се е случило на българина от 130 години надам е Освобождението от турско. Всичко останало до сега е пълен провал. И сами сме си го постигнали и от едните и другите. Четири национални катастрофи, огромни репарации, Ньойкския договор и загубата на западните покрайнини, съюза ни с Хитлер и отново сме в редиците на губещите. Социализма с неговите години с репресии.

117

Анонимен

преди 7 години

Русофилите са най-големите врагове на българския народ. За 130 години те са избили повече българи, отколкото убитите по фронтовете по време на двете световни войни. Те признаха под диктовката на Москва и "македонска" нация, накараха през 1946 г. българите от Пиринския край да се пишат националност "македонци" и само влошаване на отношенията между Тито и Сталин им попречи да харижат Пиринския край на Югославия. Във всяка нормална държава щяха да бъдат заклеймени а у нас правят събори!

116

Анонимен

преди 7 години

До Максим КлейтманДо 1946 г. СЪВЕТСКА АРМИЯ НЯМА . ИМА РККА! Ограмотете се малко и тогава пишете пропагандни простотии. И през целия период на войната Русия е поддържала дипломатически отношение със страна часто от хинлеистката коалиция. А такана сме станали на 3 март 1940 г., когато Русия и нацистка Германия са първи дружки и заедно започнаха ВСВ!

115

Пешко

преди 7 години

Всъщност бих позлорадствал, че дори другарската бесепарска хунта, ведно с голямата надежда ген. Радев, се разграничиха от путинягите, стъпкали знамената - с други думи дори най-верните съветофили не са чак толкова прости, че да плюят в ръката, дето ди храни от близо десет години насам.

114

Анонимен

преди 7 години

Русофилията освен форма на неграмотност, невежество и псевдоправославие е и форма на омраза. Смятащите се за русофили първо мразят собствената си страна, след това измислените врагове на Русия.

113

Максим Клейтман

преди 7 години

Съветската армия част от антихитлеристката коалиция. А България заради "мъдрата " тогавашна политика е била част от хитлериската коалиция. И въпреки това заради участието си в последната фаза на страната на антихитлериската коалиция е понесла минимални щети. И така стигаме до въпроса има ли носталгия у някои хора към времето на Хитлер за да мразят толкова много паметника. Или само им плащат да пишат без дори да си споменават името.

112

Анонимен

преди 7 години

Мечтата на русофила е България да стане Задунайска губерния, във всеки дом да има икона с лика на Путин, официалният език да бъде руски, официалната валута-рубла, всички началници да бъдат руснаци и всеки ден да плющят с нагайката българите превърнати в крепостни селяни, а Кобзон да пее от уредбата "Моя страна, моя Болгария! А сегашните русофили да бъдат надзиратели в лагерите и да избиват българите, не искащи да се кланят на Русия!

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..........Паметникът на Червената армия в София редовно.............Първо, каза ти се, че това е паметник на СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, която съществува от 1946 г. . Второ, това е паметник на армия -окупаторка издигнат не ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, а от дошлата с нейна помощ антибългарска хунта на БКП. С нейна помощ са избити много повече българи от тези във ВСВ. Паметника е висок 54 метра. А колко е най-високия български паметник?

110

Анонимен

преди 7 години

Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.

109

Анонимен

преди 7 години

Паметникът на Червената армия в София редовно се поругава от диваците русофоби, но досега никой не е посягал на паметника на американските пилоти убийци които бомбардираха столицата и избиха няколко хиляди цивилни жени, старци и деца.

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Вече ти се каза, че всички знаят какви промитивни диваци са русофобите,.............Дай доказателства българофобче! Засега само русофилите палите и осквернявате знамена на съюзи, в които членува България! А русофоби в България няма! Има противници на диктаторпа Путин и агресивна Русия, която избива съседите си и анексира територии. справка Грлузия 2008 г. и Украйна 2014 и досега! И сваля пътнически самолети.!

107

Вова Пичкарьов

преди 7 години

Брутният Вътрешен Продукт на Раша е по-малък от този на град Ню Йорк.

106

Анонимен

преди 7 години

Ako obi4ash Rossia , treba da mrazish EC ,da se radvash na atentatite v ( W ) Evropa ,da nenavijdash vsi4ki novosti v tehnologiite , da karash lada "Samara " I da ne vozish maika si , zashtoto te e rodila BULGARIN.