83

Анонимен

преди 7 години

Русия излезе моралният победител на олимпиадата, както и да се тълкува. С една четвърт състезатели, като нямаше нито един в леката атлетика и щангите, взе четвърто място. Неслучайно американците направиха този подъл номер! Защото щяха да видят първото място през крив макарон.

82

Анонимен

преди 7 години

Дали са стигнали и до Майкъл Фелбс. Да видим какъв зоб ползва.

81

Тео

преди 7 години

... тези да се друсат хато хипита на джулай морнинг да излизат чисти, а други, като нашето момиче като са на ръба да бъдат низвергнати. Категорично против съм всякакви терминатори тип Оскар Писториус и прочее спортисти. Спорта отдавна е покварен, за това не гледах нищо от олимпиадата - няма го спортменския дух който е бил преди, просто медалите се печелят от напомпани химици, които уж имали право да вземат дрога.

80

Teo

преди 7 години

Ако тези момичета бяха чисти, щяха още от начало да обявят, че ползват тези медикаменти и никой нямаше да им каже и копче. Самият факт, че са го крили от обществото до сега идва да покаже, че по една или друга причина са били гузни. Намирисва ми на пари, и то на много пари. И този който дава, той поръчва музиката. Очевидно УАДА се е превърнала в рекетьорска организация, на която трябва да се отчетеш, за да спечелиш. Кой си плаща се вижда от върха на медалите в олимпийските игри. Не може ...

79

пророка Олег

преди 7 години

ТО НЕ ЧЕ НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВАШЕ ............ТИЯ *** НЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА ТОВА С КОРНФЛЕЙКС НЕ СТАВА!!!

78

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 83Защо говориш така, сестричките заприличаха на мъже само заради малък страничен ефект от безвредното лекарство, с което се лекуват от толкова години...:)))

77

Минко

преди 7 години

Пускайте на час по лъжичка, за да е по интересно. Дано това е само началото.

76

Карлуково Нюз

преди 7 години

До Анонимен 97Сега ще събереш минусите на всички извратеняци в сайта.

75

Анонимен

преди 7 години

СЕСТРОБРАТЯТА УЙЛЯМС СА СИМВОЛ НА ДОПИНГА ОЩЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ ТОВА И МАЛКИТЕ ДЕЦА ГО ЗНАЯТ!

74

Анонимен

преди 7 години

Според вас коя е по-готина - Мария Шарапова - гласувай с "Like" или някоя Уилямс ?

73

Карлуково Нюз

преди 7 години

Всички американски спортисти освен Витамин С и Аспиринче друго не са пили през живота си. Виж, гадните руснаци зобят химии със кофи и чували, не ги е срам.Да живеят само честните американски победи!

72

Анонимен

преди 7 години

ЗА МЕН СЕСТРИ УИЛЯМС СА НАЙ-ЖЕНСТВЕНИЕ И КРАСИВИ В ЦЕЛИЯТ СВЯТОБАМА

71

До 87

преди 7 години

А бе, бай Даниеле, Шарапова също и е предписал медикамента доктора, а до края на Февруари 2016 г той не е бил допинг. На всичкото отгоре, той се изчиства от организма за около година.Обаче твоите любими хубавци от WADA я отстреляха като бясно куче.Ти сляп ли си, та не виждаш двойния стандарт тука?Братята Уилямс пият коктейл от 5 - 6 допинга и нищо, други ги смазаха и без нито една положителна допинг проба.

70

зь

преди 7 години

Само че има един проблем, сестрите имат XY хромозоми и мъжки тазове и рамене, не знам как става тоя номер. току виж им открили и простата.

69

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност има американци, които ползват допинг, както хванаха Армстронг навремето, но това поне не е държавна политика, както при разни северноазийски хаганати.

68

Даниел

преди 7 години

Всичката изнесена информация е за лекарства, които са изрично позволени от Анти-допинговата асоциация. Уилямс, Байлс и други са взели всички необходими административни стъпки.Също, преводвът на изказването на Байлс е неточен. По-точно: "Моля знайте, че вярвам в чистия спорт, че винаги съм следвала правилата и че ще продължавам да го правя, защото феът плейът е изключително важен за спорта и за мен.

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 84ЕЙ ***~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ФЕИЛПС СТАВА НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОН НА САЩ ОЩЕ КОГАТО Е НА 10 ГОДИНИ !!!!!!!! РОДИТЕЛИТЕ МУ МОЖЕ ДА СА РОДЕНИ В САЩ НО КОРЕНИТЕ МУ СА СИ ОТ ЕВРОПА!!!!ФЕЛПС ПЛУВА КАТО НЕНОРМАЛЕН ПО НЕЗНАМ СИ КОЛКО ЧАСА НА ДЕН ВСЕКИ ДЕН ТОЙ ПРОСТО Е БОЛЕН НА ТЕМА ПЛУВАНЕ И ЗАТОВА Е И ТОЗИ РЕЗУЛТАТ!

66

НЕ ЧОВЕК А КОН

преди 7 години

КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ЗОБ ВЪВ СПОРТА ТО ПЪРВО МЯСТО ВИНАГИ СА ИМАЛИ ""БРАТЯТА"" УЙЛЯМС!!!ЯВНО СА ИМАЛИ ДЕБЕЛИ ВРЪЗКИ ИЛИ ЯКО СА ШАРИЛИ ПОДКУПИ ДА ИМ Е ЧИСТА КРЪВНАТА ПРОБА :D

65

Анонимен

преди 7 години

ЧАДА МОЙ :DЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ "БРАТЯТА" УЙЛЯМС СЕ ЗОБЯТ ЯКО КАТО ЗА ПОСЛЕДНО :D ПО ЕДНО ВРЕМЕ ЕДНАТА БЕШЕ ЗАМЯЗАЛА БЕТЕР НА МЪЖ :DТЪЙ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НЕЩО НОВО ЗА СВЕТА ;D

64

Анонимен

преди 7 години

Това, което излезе за братята Уйлямс в тениса и другите е само върха на айсберга.Вчера четох в Интернет, че хакерите са обещали фантастични разкрития, които ще разтърсят WADA из основи.Споменават, че сега, на игрите в Рио, ред американски спортисти, спечелили медали, са били с допинг.Накрая ще излезе, че WADA играе политически игрички и търгува с влияние в полза на САЩ.Да изчакаме публикуването на повече данни и ще лъсне голия *** на двуличните американци.