37

Анонимен

преди 7 години

опростачването е повсеместно и плашещо

36

Анонимен

преди 7 години

Изфъштял връз изфъштелия мила моя майнольо.

35

Анонимен

преди 7 години

И аз се присъединявам към мнението на коментар 36. Че въпросните люде никакви "випове" не са е ясно и на децата, но определено в нова телевизия работят добри сценаристи и психолози, които умеят да им изкарат тока и позволяват на зрителя да види оттенъците на човешката душа, така да се каже. Във всеки случай трябва добре да се замисли човек, какъвто ще да е, преди да подпише договор за такова предаване. А там всичко е с точки, запетайки и дори тлъстият хонорар може да излезе много солено.

34

Анонимен

преди 7 години

от както се прибрах в Бг все търся нещо,и няма.нито сутрешно предаване като хората,ниищо.сега и тая простотия,все се ровя в интернет да се опитвам да си гледам онлайн италианска телевизия,намерих нещо и пак ми е по добре от нашите простотии.едно социално предаване нямаме,сутрин само оная гала и ония двамата на другия канал,няма избор,няма телевизия тук,това е истината,само панаири,жалко.

33

Shark

преди 7 години

Тая про.сташка пу.мия пак ли тръгна

32

ined

преди 7 години

Изключително скапан подбор, по-добре беше да има нормален bigbrother а тея смотаните "VIP"

31

Анонимен

преди 7 години

Честит ви "VIBRATOR"

30

Анонимен

преди 7 години

Едно време се подигравах на хората които гледаха това шоу. Миналата година го гледах за първи път и си промених мнението - доста са изобретателни сценаристите. Направо им пръскат леша вътре, подиграват се с тях, морално и психически ги рейпват. Слабите стават за смях пред огромна аудитория, направо не ги знам с какъв акъл се навиват да влизат. Помните ли милейди сизърс палас хахахах

29

Бай Брадър

преди 7 години

Вип селекция "РоРо - (гей)мър и син на баща си, истерична наркоманка със сива коса, лелки в критическата и каки който вече са лелки. WTF?!

28

Анонимен

преди 7 години

като гледам половината са кадри на НОВА, в следващият ВИП/БАЙ и тн брадър, ще се самопокани за участие самият Ники Кънчев.

27

ист

преди 7 години

Шоу за ***. Толкова е тъпо, че дори *** не може да го измери. Миризмата на Фермата е по поносима.

26

и.баси

преди 7 години

Деси Цонева какъв ВИП е тази, дъщеря на крадльото от БНТ !!

25

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Народът требе да се...заглавичка с нещо,а то е да гледа...сеир за да не мисли за...революция.Понеже политическият сеир тече нон-стоп и е втръснал с тези изтъркани...персонажи,пуснаха тези случайни хорица,с надежда да са...интересни.Ама то като погледнеш и те...изтъркани персонажи преминавали от ръце в ръце,от телевизия в телевизия.Ама поне хорицата ще се...захлебят от Брадъра;имал...бол пари,дал им.

24

VIP Brother фен

преди 7 години

Някой насила да ви е вързал пред телевизора да го гледате ?

23

Анонимен

преди 7 години

Най-слабият сезон ! До преди 2-3 години бТВ се прехвъри в НОВА, сега е ред БНТ Да се прехвърли в НОВА

22

нищо случайно няма

преди 7 години

Планираното опpocтачване на народонаселението в Б-я продължава с нова сила !И зяпащите в *** възторг , с включени първосигнални реакции , нямат нищо против да ги будлakaт отпред и ле-е-екичко да им го натеrлят отзад. Лошото е ,че планът успява на този етап !Ще успее и на следващия етап , защото е много ЛЕСНО да си *** , а българинът не обича да се мъчи !

21

Анонимен

преди 7 години

Имах по-високо мнение за Глория, понеже са ми правили впечатление успехите й като модел, но тотално ме изгуби- пози и превземки, самочувствие все едно знае всичко, ще е сред първите изгонени .

20

Анонимен

преди 7 години

До Горанми са мааш с тия бригади

19

какво да добавя,

преди 7 години

вижте съотношението но одобрение-1,на 18 неодобрение,19 с моето.Бог да го прости Д Цонев,не заслужаваше снощното...

18

да

преди 7 години

тая пък тъпотия кой ще седне да я гледа.. да гледаш скучни хора, които играят роли за да се харесат е загуба на време