165

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..................Не русофилите, а комунистите и Г. Димитров признаха "македонците"..................Има и русофили не комунисти, но комуниста е по задължение и русофил рубладжийче. Досега комунист русофоб не съм виждал. Всички комунисти са като кучета верни на Москва и са избили по нейна заповед повече българи отколкото външните врагове през войните.

164

Анонимен

преди 7 години

Той на килимчето при Путин ще отиде.

163

анонимен

преди 7 години

Нямаше да се чувства уютно в компания с Нинова и Радев.Освиркването му беше сигурно,а егото му не позволява подобни неща.Пък и интелектуално щеше да им отстъпва-представете си на такъв събор приказки за пътища и магистрали-той за друго не може да говори.

162

Анонимен

преди 7 години

Русия е азиатска страна. тя не е заселена както ни казват със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска. Следователно,руснаците никога не са били свободни. Ппрез цялата си история те само са задушавали свободата на другите. На тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност

161

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 189Винаги казвам на такива като теб, че щом тази тема е толкова постоянна в мъничкото ти черепче, значи 100% си такъв. Попитай някой психолог или психиатър!

160

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 175Махнете я тази снимка с насиненото око.Друга нямате ли?------------------------------Защо да я махат? Я какъв е синеок!

159

"Освободителите

преди 7 години

из спомените на руският военен кореспондент Данченко: Аз вече няколко пъти споменавах за нагайката. Това беше, така да се каже, джобния речник за разговори с братушките. Тях не ги биеше само тоз, който го мързеше. При това често се случваха твърде тъжни недоразумения. Върви, например, братушка по пътя и насреща му офицер. Без много да му мисли, братушката приближава офицера и му подава ръка, за да изрази симпатията си към руснаците. За това получава удар с нагайката по главата......

158

Анонимен

преди 7 години

До РУСОФОБИЯТА, КАКТО:))) няма русофобия. Това си е измислица на кремълските ***. Има путинофобия и реално ттвращение от диктатори и окупатори.

157

Анонимен

преди 7 години

До Един от Северозападалъжеш като дърт комунист. или не си на ясно нито с ЮП, нито с Белене.

156

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..........Етническият украинец" е като изкъпаният "македонец".......Русофилите нямате моралното право да говорите за Македония и македонските българи. Защото вие ***, под диктовката на Москва признахте съществуването на "македонската нация", вие карахте хората от Пиринския край да се пишат "македонци" и ако Тито и Сталин не бяха се скарали през 1948 г. пак вие щяхте да предадете Пиринския край на Югославия!

155

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен......Е, явно си непоправим либераст, интелектуално осакатен от "пещерата прави свободата". Щом наричаш "българските народни песни пропаганда",...Евразийците никога не сте се отличавали с особена грамотност. Цитираната от теб песен не е НАРОДНА ПЕСЕН, а авторска, създадена по конкретен повод и в конкретна ИДЕОЛОГИЧЕСКА среда. Прочети поне "Записките" на Захари Стоянов. Но той според вас русофилите е русофоб и не трябва да се чете.

154

Един от Северозапада

преди 7 години

Ако са го поканили да се снима на някое стълбище в Брюксел, щеше да приеме, или да снимат, как рита мачле с "тигрите" , и му дават да бие втора дузпа, щото вратаря е имал неблагоразумието да не хване първата....А когато руснаците го канят, да строят и финансират с техни пари и АЕЦ и Южен Поток, се дърпа..... Не са му разрешили "началниците", а аз, наивника, си мислех, че народът му е началник...

153

ххх

преди 7 години

братя руси, като ни обичате толкова, що чакахте 500 години бе? и защо ви отне години след 1878, за да заговорите за независима България? а русофилите са ясни, искат ссср да национализира всичко и да им дава, докато те се правят, че работят.. добре, че са на изчезване..

152

Анонимен

преди 7 години

До проктолог....................Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал страхливо.........Човека знае, че русофилите като се напият започват диви гейски оргии помежду си, та затова се е отказал. Виж генерал Радев е бил там. И му е харесало!

151

спонсор на МВР

преди 7 години

Синьото петно под окото да не е от кмета на Симитли?

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....................Украинците са руснаци,тролен..............Руската пропаганда може да ги изкара и китайци. А какво се пее в песента е съвсем друг въпрос. Въпрос на пропаганда и конюнктура. Исторически факт , е че първите стъпили на българска земя при Свищов са украинци. Етнически украинци са били и повечето руски войници на Шипка. Имайте малко уважение и на тях. И свободата не ни е "ДАДЕНА" русофилче! Дадена ни е само в руската и русофилска пропаганда.

149

проктолог

преди 7 години

Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал страхливо

148

Анонимен

преди 7 години

Говоря за манталитета на българина, който е подобен на руския, ол-игофрен ли си? А, русофил!

147

Анонимен

преди 7 години

Ами защото българите клонят към манталитета и начина на мислене на руснака, България ще си остане мизерна и слабо развита страна икономически, и нацията ще си остане с най-ниския коефициент на интелигентност в света и европа, кво да се праи, явно си Ви кефи мизерията и простащината, алкохол, чалга, кючеци, комплексарщина, калашников, милитаризацията, мутренския манталитет, мизерията и това да гласувате за нова партия и лидер всеки път, и страната да става все по-зле и по-зле.

146

Анонимен

преди 7 години

Неграмотните русофили дори не знаят, че руснаците по време на войната 1877-1878 година са влагали иронично - пренебрежително и подигравателно значение в обръщението "БРАТУШКИ". Т.е. за да бъда по-ясен и за да ме разберат русофилите ще кажа, че за руснаците сме били толкова Братушки", колкото са ни БРАТЧЕДИ" някои етноси от българския народ.