28

Дърт мераклия

преди 7 години

На 59 кладенеца още не е пресъхнал съвсем, а мъжа и е бил пречка за редовното вадене на вода оттам. За това си е заминал. Да не дава Господ, но, да не мислите, че след като сте на легло, жена ви ще е вярна до смъртта си чак? Все ще се намери кой да вади вода от кладенеца, освем вас, даже да не сте и на легло.

27

Хейтър Тролев до 22

преди 7 години

Имаш частни застрахователни агенти които предлагат наследствени пенсии -*** питай по колко трябва да се внася на месец за да ти плащат 20 години по 900 кинта на месец. Така всичко което внесеш ще е за теб или наследниците ти.

26

acca

преди 7 години

какво по дяволите е инсекционист!?

25

Знаещ

преди 7 години

Съседите сигнализираха и полицията и всички възможни институции, включително и омбудсмана на Бургас. В продължение на година и половина полицаите идваха и казваха, че нямат право на никакви действия. Всички други институции вдигнаха рамене без участно. Медиите пишат това, което им е удобно.

24

Суека

преди 7 години

Хубаво е поне един път през живота си да имаш имоти и пари за да видиш на кой му пука за теб и на кой не ... кой е *** по природа и кой не .

23

койчо

преди 7 години

Както е тръгнало, скоро званието "пенсионер" ще се дава посмъртно! Мизерен живот в мизерна държава!

22

До 22

преди 7 години

Като гледам колко плюса са ти хакнали,смятай колко е *** народа тука, за да вярва на *** като теб! И кеде се наследява пенсията бе??? Егати ***.

21

Анонимен

преди 7 години

БЛГАРИТЕ СА МНОГО АЛЧНИ ЗАТОВА ЖШВЕИЯТ МИЗЕРНО НАИ ДОЛНАТА НАЦИЯ .

20

Анонимен

преди 7 години

Искате пример за поведение на плъхове? Ето го - докато убитият е бил жив - никой не се е осмелил да осведоми полицията за бележките, сега много хора си спомнят ясно за тях. Две години никой не е попитал къде е човекът, доносът / анонимен/ е подаден едва след като се е задействала злобата от факта, че престъпницата все още получава пенсията на мъжа си...

19

Анонимен

преди 7 години

На колко пенсионери правителството отне живота с прикриването на 12 милиона дълг към НАП на фк цска.

18

Анонимен

преди 7 години

До @По цял свят пенсиите се наследявали? Хайде, бе ;)

17

Анонимен

преди 7 години

До @Те управляващите на това разчитат. Пенсионерите ще си отидат рано (заради мизерията и ужасните здравни грижи) и "държавата" няма да плаща пенсии. Така ще има повечко пари за крадене.

16

@

преди 7 години

Как е ощетила държавата, като за тези пари мъжът и работил цял живот и внасял осигуровки.Може да е ощетила мъжа си, но не и държавата.Пенсиите трябва да се наследяват, както е по целия свят.А ощетилите държавата с милиони и милиарди защо не ги съдят?

15

Анонимен

преди 7 години

"Човека" който е намерил и прочел бележките верно ли не е реагирал ??? Той/тя е за съд също. Нямам думи..

14

п

преди 7 години

такива ли са жените???

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

До жекоНали знаеш закона ОМЕРТА

12

жеко

преди 7 години

за кокошка няма прошка, няма доказателства за убийство, няма и доказателства за насилно задържане, човека е можел да ходи , можел в по всяко време да стане и да излезе. КАКВО СТАНА С КИРО ПРИНЦА ОТ НЕСЕБЪР КОЙТО ЗАСТРЕЛЯ ГОТВАЧА СИ????

11

Шоп

преди 7 години

В България вече съдят по анонимни обаждания за дочут разговор и по слухове за хвърчащи листчета.

10

додо

преди 7 години

до къде се докарваме за една пенсия... бах ти държавата и хората

9

Анонимен

преди 7 години

Типична представителка на българския род - алчна, жестока и грозна!