95

Анонимен

преди 7 години

Ако т^пият пипъл избере Слави, обещавам публично да си изгоря личната карта и да се откажа от българско гражданство. Слави е чалгаджия и има явни признаци на ментални проблеми. Народе????

94

Анонимен

преди 7 години

Радев е само един кремълски предател.Един параван, слуга на комунисти и русия.Досега що не напусна?Защо не напусна като го пращаха да тренира в САЩ?Този е бушон, оправдание за бсп

93

Русия и славянство ?

преди 7 години

Руснаците са ромите на северните норвежки племена. Потомци са на викинги, а не на славяни.Угро-фини са, а не славяни.Прогонени са в безплодните степи на Русия защото са били негодни за нищо.После ги завладяват хазари, татари ...Нищо славянско няма в тяхПрочетете за варяги и руси - материалите са руски.Нарочно се крият зад славянство, само вземат от нас писменост и религия.Русите са всъщност норвежки роми.Има много материали, само четете. И на руски ги има, стари писания.

92

Taralejic

преди 7 години

Министр-председател в Англия - жена, канцлер в Германия - жена, в САЩ - може да бъде жена президент, и може би правилно в България - президент жена?

91

Чудно ми е

преди 7 години

Защо оплювате генерал Радев-бил генерал,бил червен?!А защо забравяте,че Биби също е генерал и още пази партийният си билет от "червената" партия,нищо,че се пребоядисани в синьо,(нека го има, за всеки случай)нооо,щом е Биби -може,а други-не?!Както е казал народа-"*** народ-слаба държава!".......

90

Анонимен

преди 7 години

Генерал.Радев е верният избор. Останалите са клоуни, слуги на различни кръгове на мутро-олигархията.

89

Симо

преди 7 години

Не видях в класацията Таня тревненска,значи никой не я брои за "жива".Иначе тича по студията да пръска слюнки пред водещите,колко е незаобиколим фактор.Какво излезе от "Д-21",нищо и половина.

88

Анонимен

преди 7 години

Не е редно да се избира президент от софиа защото този скапан наркомански град е много далече от народа. Требва да се избере народен човек като бай Герго от село.

87

до 115

преди 7 години

Не е здравословно да се злоупотребява с алкохол преди обяд.....

86

Родолюбец

преди 7 години

Демо/но/крат, комунист и масон! Наесен ще видим кой от тези тримата ще бъде назначен на поста президент на Тиквенландия от юдео-масонската върхушка. А зомбитата нека продължават да гледат турски сапунки, да слушат порно-чалга и да си въобразяват, че дъжд ги вали.

85

Taralejic

преди 7 години

до 88 анонимен....Демокрацията не е за всеки и особено за нации с IQ под 50%...-------------------------------------------А вие от каква нация. ?Във вашата страна, какъв IQ ?

84

Анонимен

преди 7 години

Ако говорим сериозно, България в момента би трябвало да избира м/у Йорданка Фандъкова и Кристалина Георгиева, две личности - национално богатство! Сега е момента! Останалите не са и пълнеж!

83

88

преди 7 години

Тези 10 минуса които сте ми цопнали само доказват правотата на тезата ми колко *** е средностатистическият бълг*арак(90% от населението).

82

Анонимен

преди 7 години

Ewww Слави!?: (((Хайде, изберете го за президент, че да се маха от екрана вече, на път съм да си счупя телевизора като го видя този нагъл бездарник !! Вкарайте го в политиката, та да се сгромоляса с гръм и трясък, един път и завинаги !Този е по-противен и от.........ами не мога да се сетя за нещо по-противно от него,честно!!

81

Пиночет

преди 7 години

Мразейки БСП и другите и производни: АБВ, ДПС, БЗНС, ОДС >>>>>>>>.................и всички съшествуващи партии сини зелени пембени всички производни на ДС, аз обичам единствената крепост на славянството Русия.Генерал Радев направи изказвания като достоен българин. Спечели много симпатии. Най вероятно ще спечели изборите. Силно се надявам да не е марионетка като Симеон, Защото нищо свястно не може да бъде предложено на обществото

80

Анонимен

преди 7 години

позорът плвенелиев и боко да си вървят.......

79

каскет

преди 7 години

Цецка Цачева е истински мъжага.Тя требе да е президент...

78

Анонимен

преди 7 години

крайно време е лошият мат,рял гербаджиите да вървят по дяволите ,иначе българийката е на свършек

77

Анонимен

преди 7 години

Ама това не са любимците на "Дондуков" 2, както сте написали в заглавието, а "любимците" на сайта ***, в който гласуват основно зомбирани миризливи червени каскети.

76

Винету

преди 7 години

Наглите *** всеки път преди избори се изхвърлят, че ги печелят и после гледаме наср...... им червен ..... .