108

Ха- ха- ха

преди 7 години

До Червената шапчицаПутин бил винаги добронамерен! Ти го изкара като майка Тереза, русофилче. А жужето е психопат и масов убиец. И питона е добронамерен към зайчето. Също като Путин.

107

ognyanz

преди 7 години

Нито Станишев, нито Бойко, нито Цецо, нито пишман-реформаторите знаят как се строи национален обект. Това не става само с приказки и рязане на ленти. Ако АЕЦ "Белене" се строеше като обект от национално значение, то журналистите трябваше да бъдат там ако не всеки ден, то поне през ден. Щяхме да знаем имената на фирмите, които работят на обекта, имена на строители, мнението им какво им помага и какво им пречи. А досега не сме видели изобщо какво има там - показват само гьол, така са им е наредили

106

Анонимен

преди 7 години

Тиквунската държава свърши.

105

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен121Пиша ти минус,не защото обичам или симпатизирам на БСп,а защото благодарение на подобни на тебе,които виждат нещата единствено в бяло и черно,вече 26 години не можем да се измъкнем от батака!Всички партии търсят и разчитат на подобни баламурници,като тебе колега!

104

ЧеКа

преди 7 години

Големия шлем приключи както и така наречената *** държава.

103

Анонимен

преди 7 години

Да се смее ли човек или да плаче?!

102

Анонимен

преди 7 години

Като си в Чикаго решавайси тамошните проблеми,защо си губиш времетона български сайт.

101

Анонимен

преди 7 години

От приказки нищо не става, а трябва и работа нали тиквунецо.

100

ognyanz

преди 7 години

За да спрат строителството на АЕЦ "Белене" Бойко и пишман-реформаторите направиха пътека до Брюксел, а сега Бойко направил пътека за да обясни на ЕК за какво ставало дума. Е, за какво ставаше дума преди и за какво сега?

99

Анонимен

преди 7 години

6tom ima lapa4ka se obedenqvat sini 4erveni fesove i kvi li ne o6te patrioti,za 26 godini pone tva videxme dosta pati da se sly4va

98

Анонимен

преди 7 години

Чикаго , хората напускат България от робството на злодеите от БКП-БСП-ДС . За 50 години на власт тази партия направи България пустиня .

97

Чикаго

преди 7 години

Корабът не потъва, защото е потънал отдавна и само пружинките му стърчат. А тиквуня капитан седи и се чуди кво стана. Ами умните хора напуснаха и само тулипетата останаха. То матрияла от лош по лош. Аста ла виста ***.

96

Анонимен

преди 7 години

Путин знае ли,че си оптимист?Путин няма да се откаже от Турски поток.Путин не се отказа от строежа на турските АЕЦ,дори и в периода на най-голяма конфронтация с Ердоган.Така,че птокът ще минава през Турция,Гърция с хъб в Сърбия.Колкото до Белене,не знам на кого ще продаваме електричеството му,след като Турция с нейните АЕЦ,ще се превърне от вносител в износител на електричество в региона.А ние отново ще духаме супата.

95

Анонимен

преди 7 години

МНОГО ПО ДОБРЕ БЯХМЕ С РУСИЯ, ОТКОЛКОТО С АМЕРИКА И ЕВРО СЪЮЗА.С КАКВО НИ ПОМАГА АМЕРИКА???????????

94

Анонимен

преди 7 години

Толкова заблудени и елементарни хора като привържениците на БСП няма в света . Живеят с някакви спомени какво било при бай Тошо и какво не било . Ами другари като влезеш в магазина казвай да ти дават стока без пари , защото си от БСП . Каква простотия какво невежество .

93

Далече

преди 7 години

Няма оправия в бегето. Който е на власт ще краде, защото народа е безсъвестен. Съвест- те такова животно нема у бг.

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Не случайно прякорът му е ТИКВАТА!

91

Анонимен

преди 7 години

Какво БСП , какви пет лева. Нинова бивша СДС-арка и настояща милионерка , жали хората на труда и се грижи за бедните. Ами те всички досегашни шефове на БСП се грижиха за бедните и докато се грижеха станаха милионери , а баба и дядо на село живеят с 150 лв. пенсия на МЕСЕЦ или с 5 лв. на ден . Егати и социализЪма , егати и БСП-ето .

90

Анонимен

преди 7 години

То се видя кой е най големия крадец с най много пари по банките.

89

Анонимен

преди 7 години

Ами другарю , попитай БКП-БСП или по конкретно др. Овчаров за краденето от АЕЦ Белене . На тях дължим всичките неустойки и простотии.