44

Костов

преди 7 години

Борянке, а ти знаеш ли, че руските самолети никога не са се появявали в този регион на Сирия. Там действат ВВС на твоите западни приятели. Какво ще кажеш, а?

43

123

преди 7 години

Опппааааа "Сред жертвите имало бойци от бунтовническата група Асуд аш Шаркия" ето го и признанието че целта са терористите от т.н. Свободна сирийска армия!

42

Ани

преди 7 години

Русия не може да си позволи мир в Сирия. Иначе ще потече газ от Шах Дениз към Европа. И тогава Империята на Злото ще потъне в дън земя. Да се радваме че сме в периферията на полезрението й. Искрени съболезнования за загиналите.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48...........а данните от американското посолство ли ги вземаш?

40

гадове

преди 7 години

големи герои да изтребваш жени и деца

39

Пиночет

преди 7 години

Браво . Бой, бой, и пак бой. Да не останат

38

Анонимен

преди 7 години

Безаналоговите военно-космически войски опять обосрались...

37

Shark

преди 7 години

Изтребители, СМЯТАНИ за руски??!! По-натам -....според първоначалната информация няколко руски изтребители нанесли ударите. .... Значи не сте сигурни, ама пишете. Ми ако излезе че не са руски ще се извините ли???

36

Анонимен

преди 7 години

До да бе даТи добре ли си? Или само драскаш без да четеш? В Сирия бомбардират руснаци+сирийци и американци+други. За да не се изтрепят едни-други или да не катастрафират са си разделили Сирия на зони на бамбардиране. Вдяваш ли? Освен това и едните и другите правят грешки, само че едните никога не признават. Вдяваш ли кой?

35

Анонимен

преди 7 години

ako e taka naistina evropa trea cherpi PUTIN,6te ima nqkoi dryg emigrant po malko

34

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да не им се иска на краварите руснаците ще изпепелят отрочетата им

33

да бе да

преди 7 години

До тук е ясно само че има цивилни жертви ! Руски самолети има в много държави. Откъде са сигурни че пилотите и самите самолети са руски ?? Все едно България продава руски самолет на Ирак каквито все още имаме, със него Ирак бомбандира лагера и всички казват че това е деяние на Русия. И как разбраха че са руснаци ??

32

:)

преди 7 години

Да се чете: "Мирна" група от "умерени терористи", криещи се със щит от жени и деца е била ударена от руските ВКС - единствената сила, която се бори с ИД в момента.

31

WTF?????????????

преди 7 години

"Те са блокирани там, защото йорданските власти забраняват влизането им в страната от съображения за сигурност."А защо нашата ХРИСТИЯНСКА държава не забранява влизането им. За нас тези талибани са 100000 пъти по-опасни отколкото за йорданците?????

30

Анонимен

преди 7 години

До XexeА за тези дето пишат за Русия кифтета ще има ли?

29

Xexe

преди 7 години

Nadqvam se che pisachite koito pishat sreshtu Russia znaqt che kogato Russia specheli sushtite shte budat beseni bez sud i prisuda!

28

Анонимен

преди 7 години

Путлерът отдавна свърши точните бомби и сега хвърлят където заварят.

27

Анонимен

преди 7 години

И болници не пропускат!

26

Анонимен

преди 7 години

Защо по медиите бежанците са винаги жени и деца, а по улиците бежанците са винаги млади пишлемета?Защо това е така?

25

Наблюдаващ

преди 7 години

Айде пак се почна. Има ли нормален човек, който би повярвал на подобна глупост? Още повече, че сигурно е за 10 път, всеки път опровергавана. Ройтерс ми паднаха в очите още през 2014 след няколко груби фейка, които разпространиха, дори единият беше след интервю с ръководители на ДНР.