70

Кракра

преди 7 години

Трябва да уточним,има ли територия наречена България?Има ли граници които трябва да маркират тази територия?Ясно е ,че в тази територия няма тероториални институции които трябва да защитават цялостта и..Мигранти щяха да бъдат ако бяха с документи на ГКПП а така влизащи през оградата са престъпници.За съжаление държавата като държава е ликвидирана а вместо институции защитаващи държавата са назначени шайка платени от чужди агенти люде които изпълняват техните повели..

69

Динко ГЕРОЙ

преди 7 години

Точката в закона за ненасажадане на омраза се отнася единствено до българските граждани! Не се отнася до изразяване на мнение за хуманоиди във вселенския мир! На практика в момента се извършва политическа репресия като в СССР! Нямаш право на свободна воля, на свободен изказ и позиция относно определени процеси или хора. На практика, никой не може да докаже, че казаното от Динко не е вярно като критика спрямо обектите към, които е насочена, но му се забранява да го казва! Репресия към свободата!

68

Анонимен

преди 7 години

тези наглеци БХК които спасиха чеченеца преди от затвора и изби в турция толкоз народ да отидат в истанбул и да кажат кои са и за какво се борят

67

Психолог

преди 7 години

Всичко това с теа циркове и знамена прилича на Схема , тоест дали Динко е наистина българин , той повече се стреми да покаже нещо българско у себе си , това предимно го правят Българеещи се роми с цел да прикрият ромския си произход , ако не са ромите в Пазарджик ще са Ромите с тел. измами тоест ако не са едните ша са другите

66

Анонимен

преди 7 години

А бе кога най-сетне тия главанаци от Прокуратурата на РБ ще се самосезират , за националната измяна на хората членуващи в този антибългарска организация БХК?

65

PD

преди 7 години

" Конституционно послушен гражданин си прави харакири, защото не може да живее себе уважавайки се, в среда която е конституционно правилна" -това е от друга култура и друг век.Днес, е утвърдено по друго разбиране.И закона е, да служи на народа, а не обратното.А всички опити да се прехвърлят нещата на емоция и възпитание са си чиста манипулация, защото дразнейки базови ценности на хората, ще се образува реакция и тя ще е гняв.С един Динко ще се разправят, а с народ от Динковци?.Въпрос на време е

64

***

преди 7 години

Омразата я има от векове у нас , всички се предава от Поколение на Поколение , в такава среда е израснал това момче Динко така се е научил от собственното си семейство

63

Анонимен

преди 7 години

"престъпление подбуждане към дискриминация, насилие и омраза, основани на раса, народност и етническа принадлежност Преписката е образувана по сигнал на Българския хелзинкски комитет" нормално за бхк да дискриминира Българите

62

PD

преди 7 години

Динко не е проблем. Динко е продукт на обслужващата чужди интереси, право охранителна и съдебна система.На всички е ясно. че чрез мигрантите се прекарват и агенти, и когато някак все пак ги арестуват, то тутакси ги отмазват всевъзможни борци за човешки права, с силно лоби в съдебната гилдия.Няма да се учудвате тогава, че пара формации се появяват. Всяка по сплотена компания, може да намери, бивш военен, полицай, или дори мутра (охранител) и да се обучи за противодействие. Било е ..и пак ще бъде

61

До 85

преди 7 години

Я покажи къде в конституцията е записано, че България е християнска държава?

60

Анонимен

преди 7 години

само въпрос на време е този господин динко да срещне група от добре охранени спортно изглеждащи младежи.граничарите които срещнаха такива младежи се посраха единия извади пистолет и резултатът е налице.да видим тогава този динко боб яде ли.

59

До 63

преди 7 години

Бил съм на границата. Преди 89а по такива хора не се стреляше, а напротив, правеше се всичко за да бъдат заловени живи и използвани за пропагандни цели. Един вид вижте колко добре живеем тук. Макар и много редки имаше такива случаи в които над 90% бяха издирвани за криминални престъпления в родината си, но тук им даваха дори жилища и бяха пропагандни герои бягащи от гнилия капитализъм.Разстрелваха се само бягащи от социалистическия рай, и дори се даваха награди.Добре е историята да се помни.

58

Анонимен

преди 7 години

Стига с тия НПОта бре. От къде се финансират параОВЕНните формирования и всички динекоподобни, да не би в свободното си от мародерстване време да работят нещо и да се самофинансират? Едва ли средствата им са само от обраното от бежанците и от каналджийството.

57

cc

преди 7 години

До Анонименdo 61: sravnqva6 go toa *** s Levski,jalko sami se izlagate balgare.

56

ХХХ

преди 7 години

Работата хич не върви на добре ......сирийците , афганистанците ,иИракчаните и т.н. стават много по важни от европейците ......скоро може да им бъде разрешено да изнасилват и убиват .....клетите бежанци .......БЕЖАНЕЦ ОЗНАЧАВА ЧОВЕК БЯГАЩ ОТ ВОЙНА В СЪСЕДНАТА ДЪРЖАВА , А НЕ ПРЕЗ 10 ДЪРЖАВИ И ПАК БЕЖАНЕЦ БИЛ ......В ТУРЦИЯ СА БЕЖАНЦИ ...ТУК СА ПРЕСТЪПНИЦИ !

55

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ Е ПРОВОДНИК АНТИБЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН.

54

Анонимен

преди 7 години

В Сащ има хора, които се обличат като супергерои и се борят с престъпността. Динко не се облича като супергерой, но Динко е герой. Хората трябва да могат да поемат закона в техни ръце, защото държавата не се справя.Сега медиите ще се опитат да ни промият мозъците, като изкарат, че Динко е престъпник.

53

Анонимен

преди 7 години

Като няма държава - появява се Динко ...Половината полицаи и военни са замесени в трафик вземат пари от нещастието на хората, вие с Динко сте се хванали.

52

свой

преди 7 години

До До 60...в НеРеБе тогава всеки искаше да излезе и никой да влезе

51

Анонимен

преди 7 години

До Рейнджърmay ti ne znaesh! prostako!