34

Анонимен

преди 7 години

до 34Те и швейцарците значи са уникално ***, защото на всеки месец правят по един референдум в държавата си? И.ди.от!)

33

Анонимен

преди 7 години

от 37 С други думи една организация каза на британците: излезем ли от ЕС, край на ордите емигрираща сг.ан от далечния изток като сирийци, иракчани и от рода..

32

Анонимен

преди 7 години

до 36Ка.вал, изпростял, нали точно затова гласуват хората за десни леви и монархии примерно? Всеки обещава нещо и народа гласува. Народа на Англия гласува за ония хора които казаха че след като свалят Камерун от власт Англия ще преустанови емнигрирането на ***.нгали от Изтока.Това не е ли политика, бе клоун?

31

Анонимен

преди 7 години

до 30 Значи един висшист като Доган, един Висшист като Костов които окрадоха България и я върнаха в трета глуха е за теб разумен избор от народа? Иначе народа няма право викаш да гласува за излизането от ЕС, а има право да го ограбят законно в държавата му неговите политици, които той сам си е избрал???Ти си за разстрел!Не за друго- болен мозък си, а такива на България не й трябват!

30

Анонимен

преди 7 години

Както виждате, няма нужда от война за да разградиш една държава.Стига народа да е преобладаващо *** (ако не ви стигат *** си докарайте от Пакистан, Индия, ист европа и т.н.) и всичко ще се случи само.

29

Анонимен

преди 7 години

Бюреков е супер глу*пак.На тоя магаре не бих му поверил а бълга*раците го направиха евродепутУт.УЖАС!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Как може такъв мalo-умник да е евродепутат?????аз съм за референдумите -даали ще са за добро или лошо народа трябва да реши и да си търпи последствията разбира се, а още по добър вариант е референдуми в които да гласуват хората с поне средно образование.ЕС в сегашната му форма не е най добур вариант -не може да ти налагат трансатлантическото споразумение,да се налагат лобистки интереси пред тези на народите,да не може да се справи с една бежанска криза- затова се разпада ЕС

27

Анонимен

преди 7 години

Камерън, какво мислеше с тоя референдум?!? че пр0стите англичани ще разберат за какво гласуват ли?!? каква издънка, каква глупост, каква безумица!!!

26

Анонимен

преди 7 години

Всяка държава е изпратила поне по един Бареков в ЕП. Мен идеята такива хора да решават съдбата на 500 души ме ужасява.

25

Анонимен

преди 7 години

В Швейцария на година има средно по 11-12 национални референдума. Тоест по 1 на месец. Тъ.пи ли са швейцарците? Добре ли си живеят? Защо ли? Допитват се май до народа за всичко управниците. След това казвайте че това с референдумите е ши.бана работа. Ши.бана за тия които ни управляват, защото не им отърва, ОВЦЕ!

24

Анонимен

преди 7 години

Супер на БГ референдумите 2 млн *** и 1 млн турци ще решат дали България да остане в ЕС и по всички въпроси ще решават те. Каквото искат това ще стане. Ей това са референдумите най-многочисленото и просто население управлява живота на умните хора. Да живее демокрацията

23

Анонимен

преди 7 години

Вън *** от ЕС. Да видим тогава как ще ви лъснат голите ***. Ще сте като вълк единак умиращ от глад и мизерия

22

Анонимен

преди 7 години

do 22 Турчино, добре че беше мързеливият български народ, че да ти построи училище в което да се научиш да пишеш, бе да ти е.ба майката ря.зана!

21

ВИЦ от 2020 година

преди 7 години

По-скоро Бареков ще стане Баракова от това Великобритания да излезе от ЕС .Ама се случва , Великобритания ще остане Англия .Както се случи с Югославия .

20

Анонимен

преди 7 години

Мързеливия български народ вечно ще е последен. Дали в ЕС или без него на дъното на клозета винаги

19

Mopcku

преди 7 години

Това Бареков как го разбра с преводач, или сам си го преведе ?

18

Анонимен

преди 7 години

до 17Хората си скъсваха буквално зад.ниците от работа в България за да съградят България след турското робство за жълти стотинки и ти ми казваш че са мързеливи българите? Не, не са мързеливи техните наследници, знаят си цената. дай на човека 1500 лева като чистач и юе ти изчисти даже на жена ти паяжината по срамните устни, оли.гофрен. Само че не даваш, а даваш 500 лева. Е как няма да е мързелив българина?

17

Анонимен

преди 7 години

До 18. И кво викаш като се махне *** от ЕС и ще процъфтим. Колко *** народ има.

16

Анонимен

преди 7 години

до 17Преди 89-та бяхме мързели с тези заводи, селско стопанство тежка промишленост, нали?Оли.гофрен!

15

Анонимен

преди 7 години

До 11. Кво си отговорил бе. Това са работливи държави Швейцария Швеция Норвегия Австрия. Те и със ЕС и без ЕС ще са добре. Мързелите от *** обаче си мислят че без ЕС ще са по-добре обаче нека си припомнят периода 96-06