316

Армагедон

преди 7 години

Кьорав карти не играе. А реваншът на НАТО-вските фашаги е закъснял. Това ви казав и генералът , горе на снимката. Ако на някой му е домъчняло за руски ботуш да го мачка отново, нека сам да им излезе.А колкото до българската армия то направо е срамно да се говори ама от близо 6 000 жени в армията ни , 3 600 или са бременни или са с деца до две години. обаче на Прайда маршируват хиляди. Бог да пази България , защото никой друг не може да я опази. Хеле в тия смутни времена.

315

Боби

преди 7 години

До Анонимен 455Украинските десен сектор и олигарсите народа на УкрайнаИмаме януари 2014 -1 милиард$ военни поръчки и 8-10 милиарда$ граждански към РФ, Газпром скрито финансира Укр икономика с газови отстъпки към 3 милиарда$ годишно. Има и други кооперации с бивши СССР страни и РусияИмаме СЕГА. Тотално разграбване на Украйна Практически няма легална търговия с РФ и страните от СССР пространство. В бюджета няма ОФИЦИАЛНО пари за ремонт на Бойната техника МВФ е склонна да даде макс 1 милиард $

314

Анонимен

преди 7 години

kade a taq ruska invaziq , mai po skoro iska da kaje che silite na nato ne sa sposobni da unichtojat i okupirat rusia , eto tova e nai tochno , amerika e svetoven kolkonizator a nato e izpalnitelq

313

Армагедон

преди 7 години

Черноморската военна база в Крим винаги си е била руска база. Така че всички приказки за агресия по повод мерките на Русия в Черно море са направо смешни. Рано или късно САЩ ще признаят че бяха си стегнали багажа за да се настанят там ,след като спретнаха мейдана в Киев, но котка им мина път. И сега спрягат Международна коалиция начело с нАТО да дрънкат оръжие. както се казва:- Късно е либе за китка, булката е бремена.Язък за 5-те милиарда аризани на киевските фашисти от САЩ .

312

До 458

преди 7 години

До АнонименУсловията за спор не са равни - трият ме непрекъснато,, а теб оставят...

311

До455

преди 7 години

До АнонименЧе кого са предали украинците ?! Много странна логика !Пак ще пробвам да те светна, че ме трие модето,.Украинците предават руския си корен , така македонците са предали българския си корен. Пък дано не ме изтрие модето с тази семпла реплика.

310

Анонимен

преди 7 години

До Армагедон"европейски сили за сигурност без САЩ , Украйна , Турция и Русия."Ако прибавиш и Великобритания ще видиш Европа преди ВСВ. И кой ще бъде "Хитлер", Юнкер ли? А армията ГЕЙ-паради ли ще прави? А в тези европейски сили за сигурност как ще се строяват, гей-мигрант-капиталист- бедняк ли?

309

петолъчки

преди 7 години

болшевиките са голяма работа готови са да убият майка си и баща си да изядът децата си само лоша дума за руските си работодатели да не чуят затова им казват бетонени глави

308

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ що без Украйна и САЩ ?Ами щото украинците са най-големите *** и родоотстъпници /никой не обича предатели и родоотстъпници/ , а американците няма работа на друг континент. Много е просто :)

307

Армагедон

преди 7 години

Генералът индиректно признава че -Анаконда *16 са насочени директно срещу Русия, макар и да са замаскирани като учение на Полша. На срещата през юли на страните членки на НАТО ще се искат много пари от всяка една членка на алианса. Най добре ще е НАТО да се само разпусне и да се създадат общо европейски сили за сигурност без САЩ , Украйна , Турция и Русия.

306

Боби

преди 7 години

До 437САЩ предпочитат ТОТАЛЕН политически и Икономически контрол да имат вместо да присъединяват. ЗАЩО - Робите сами да се грижат за храна , здраве и тн. САЩ само ще цуца ресурси

305

До 441

преди 7 години

До АнонименТежко въоръжени и да .. танковете им бяха в готовност в базата.И американските танкове в базата в Косово са в готовност. Че и в Ново село са. Да си забелязал едни тумбести зелени самолетчета в небето над София? Те какво карат ?

304

До 441

преди 7 години

Аха, сега ще кажеш, че и в Грузия 2008г. руснаците са нападнали мирните грузинци...

303

Наблюдател

преди 7 години

Нещо да каже за Турция и северен Кипър?! НАТО 40 години се прави че незабелязва турската окупация на острова! Иначе са се вторачили в Прибалтииските страни,които както и да погледнеш не са окупирани!!

302

До 441

преди 7 години

До АнонименАма те, руснаците с танкове ли са били в Крим да охраняват парламента им ? Не знаех :)

301

Анонимен

преди 7 години

Руснаците в Крим само това гледам в коментарите. А Американците като напълниха цяла Европа кой ще ни защити от тях НАТО ли?

300

Анонимен

преди 7 години

До До 426САЩ не са сложили американското знаме в Косово...В Косово САЩ направиха най-голямата си база в Източна Европа - Бондстийл до Урошевац , и там се вее американското знаме. За какво им е да го пишат американски щат?

299

Боби

преди 7 години

До Анонимен 433Зелените човечета се появяват на следващия ден след Щурма на десен сектор и част от Татарите над парламента на Крим в Симферопол. Та украинските радикали влизат за около 30 мин в парламента но отвън вече се е събрала такава тълпа руснаци че ако не се бяха разкарали щеше да има кърваво меле. През нощта зелените човечета блокират Крим

298

До 426

преди 7 години

Хубаво даваш някакви примери, но САЩ не са сложили американското знаме в Косово и не са го обявили за поредния щат. А, джуджето директно анексира Крим. Така че, слугинажа на кремъл издиша с тази опорна точка.

297

Поручика

преди 7 години

Руснаците в Крим свършиха същата свинщина, която англоамериканците свършиха в Косово и турците в Северен Кипър. Всеки който одобрява тези свинщини, одобрява и евентуална анексия на Кърджалийски Окръг.