15

Наблюдател

преди 7 години

"Малък" терористичен акт и изобщо не е необходимо да е във Франция, а някъде из ЕС и резултата на Референдума ще е ясен! Само че до това положение го докара не ИД а Брюкселската малаумна политика на т.н. ЕС лидери! "Черешката на тортата" на тяхната политика разбирасе бе мигрантската криза. Точно от тях предизвикана с лидерството на Германия! Естествено Великобритания напусне ли ЕС "Ефекта на доминото" е неизбежен! Несъобразяване с мнението на болшинството граждани на ЕС ще му струва скъпо!

14

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на ЕС са ЕК и ЕП- банда назначени (а не избрани), несменяеми чантоносци. Иначе, ако ДЪРЖАВАТА не беше убила родната конкурентоспособност, сега свободната търговия щеше да работи в наша полза. Не е много сложно, колкото и да се навеждате и на Запад, и на Изток. А иначе Камерън ще си поплаче от собствената простотия.

13

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше ЕС сега нямаше да имате пари и за кисело мляко,за съжаление ЕС не се бори със руската чума налазила България,не ЕС е лош ,лоша е руската мафия която управлява България .България Сърбия са водени към мизерията от Русия

12

Анонимен

преди 7 години

Откровение, 18"..излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й, и да се не заразите от язвите й:""..Ще я оплачат и ще ридаят за нея земните царе, които са блудствували с нея и живели разкошно, кога видят дима от изгарянето й"".. И търговците земни ще плачат и ридаят за нея, понеже стоките им никой вече не купува"".. И всеки корабоначалник, и всички пътници по корабите, и моряци, и ония, които търгуват по море, застанаха отдалеч и викаха, като гледаха дима от изгарянето"

11

Анонимен

преди 7 години

Всички натовски държави са на руснаците. Стига си с ядрен удар русофилче. Ще му мислим когато руските политици и висши чиновници изтеглят децата си от САЩ и европейските столици.

10

до 12

преди 7 години

Свободната търговия е това, което движи прогреса. Българинът е най-мрънкащото същество на земята, но по качество на живот сме в топ 25% от държавите в света. Извън ЕС щяхме да сме наравно с Конго и Зимбабве.

9

Анонимен

преди 7 години

До ТялотоХубавото на ЕС е свободната търговия. Всичко друго е излишно.Свободната търговия съсипа българската икономика и докара мизерията и безработицата в България. Полза имат само големите компании които превзеха пазарите ни и умъpтвиха местното производство без никакви надежди за съживяването му. В ЕС България ще си остане завинаги страна от третия свят и депо за евтини работници.

8

нико

преди 7 години

няма вечни империи и съюзи идва момент на разпад ес е като ссср брюксел взема решения като москва а решението на меркел да вкара емигранти мюсюлмани в европа още повече наля масло в огъня. германия юе унищожи европа за трети път

7

рaзпaд

преди 7 години

хa..хa..

6

Тялото

преди 7 години

Хубавото на ЕС е свободната търговия. Всичко друго е излишно. А най-лошото е бюрокрацията.Нека всяка страна да си е суверенна, но да има свободна търговия. Както е в южноазиатския съюз. Няма нищо ложо да има лек визов режим. Сигурността е все по-важна.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Да, те милите араби толкова културни и добронамерени, пък лошият Путин само плаща на терористи (И изнасилвачи...и крадци...и....) да ги очернят...

4

Анонимен

преди 7 години

Точно за Путин и Русия се сетих, те ще имат най-голяма изгода да планират атентат на европейското. Гадното джудже само такава възможност чака.

3

Анонимен

преди 7 години

"Не е рационално решение" - да, ако чакат ОЩЕ терористични актове, че да се светнат за проблема с бежанците. Рационалният човек отдавна е "за" излизане от Европистан.

2

Анонимен

преди 7 години

Давате добри идеи на Путин. Той отдавна използва тероризма да разруши ЕС.

1

факт

преди 7 години

ДА СЕ РАЗПАД ЕС. ,И ВСЯКА ДЪРЖАВА ДА СИ ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ ,ЗА ДА НЕ ВЛИЗАТ !!!