19

Анонимен

преди 8 години

Не ми пука дали ме подслушват. Не съм заплаха, независимо, че съм недоволен.Проблема е, че цялото това подслушване не се прави нито за сигурност, нито против "тероризъм", а за търговски тайни. Америка, често обвиняват Китай, че ги хаквали и им крали какво ли не, като самите те са същите..И Меркел я подслушваха, после я изнудиха да приеме бежанците.И нашите се подслушват едни други, като са един дол дренки...Смешна работа :Р

18

Дедо Боде

преди 8 години

Тази статия социологическо проучване на тъпотата ли е. Още преди 10 години в Американското посолство имаха по точни данни от ЕСГРАона за мен. Какво повече да говорим. Най голямата полицейска или социалистическа държава в момента е САЩ. Тук все още е много спокойно.

17

Анонимен

преди 8 години

И да слухтят,и да не слухтят, оня с вид на дете от помощно училище, синът на шофьора на Григор Шопов, си остава същия крадлив неандерталец. На хрупащият филии с мас, синя кръв не ще му потече във вените,все ще си е толкоз простоват. Партизанската унука, този уреден балдърест чикън фейс, със съмнителна автобиография, все ще дрънка глупости. Херсонския мушморок ще си остане уреден експерт по униформи. Тетевенския колибар, ще си е все такъв. Така че слухтете си.

16

Анонимен

преди 8 години

Това ще използва за премахването на пилитически опоненти.

15

Таушан

преди 8 години

Слухтене му е майката.

14

Анонимен

преди 8 години

Tails OS Live CD + TOR + Mozilla + NoScript + криптирана поща и ще имат по-голям успех ако ми ровят в ***.

13

БАБА КУНА

преди 8 години

КУКИТЕ ТЕЗИ ПОДЛОСТИ ГИ ВЪРШАТ МНОГО ОТДАВНА ПРОСТО СЕГА УПРАВЛЯВА МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ И Е УДОБНО ДА СИ УЗАКОНЯТ АНТИНАРОДНИЯ ТЕРОР.

12

Анонимен

преди 8 години

Протестите против подслушването показват до къде е атрофирано съзнанието ни от тезата за правата на човека. Права на отделния човек не може да има извън права на обществото- кога най-сетне ще се разбере това. Значи, ако ще държавата да фалира от далавери, да се шири всякаква престъпност не трябва да подслушваме, защото и престъпниците имат права. До къде може да се стигне така е видно от факта,че Брейвиг осъди държавата си. Много от свободните у нас нямат неговия лукс и права в затвора.

11

Анонимен

преди 8 години

Поставете си телефона до усилвател или радио но радиото да нее на станция и ще разберете много интересни неща. Без да ползвате телефона който е на стенбай ще чуете едни сигнали които означават че ви ровят в телефона.

10

Стотинка

преди 8 години

На ченгето Бойко Борисов му писнало от ченгеджийски номера. Каквото си посееш, това ще пожънеш, мутро, ти и останалити ти приятели от охранителния бизнес. Със СРС-та, законите и пистолетите, които си имате ще се самоубиете, защото друго не можете да направите.

9

к

преди 8 години

Нека ровят. Ще намерят един голям и *** !))))))

8

Те направо се гаврят

преди 8 години

МВР и ДАНС ровят масово в името на ГЕРБ преди всеки протест,стачка или недоволство срещу Борисов дори наскоро заплашиха със санкции тези които подкрепят протестите,също проверяват дали членувате в политическа партия(това го правят и банките)!Общо взето правата и демокрацията в БГ са К А П У Т в името на едноличният режим!

7

Анонимен

преди 8 години

Сам ББ каза "Писна ми от ченгеджийски номера"

6

Кон

преди 8 години

Статията съдържа елементарни лъжи по адрес на МВР. Нито един факт. Бих казал, просто оклеветяват и така не особено честната ни полиция. Някъде в купчината думи, има фраза, че каквото и да се прави ще бъде с решение на съда. То и досега беше така.Даже не се разбира, какво изменение на закона обсъждат съучастниците в Народното събрание. Вероятно приничата е, че самият автор не може да осмисли чутото.

5

Анонимен

преди 8 години

Ако това се извършва от хора е нарушение на правата на човека. Мисля, че това следене трябва да се извършва от софтуер и при определени думи, които могат да застрашат сигурността да известява служителите за потенциална опасност.

4

Анонимен

преди 8 години

Ам че досега да не си мислите че не сте подслушвани и не са ви ровили кореспонденцията? Ха ха ха ах колко сте наивни! Това се прави от както съществуват интернет и телефоните само че не му се даваше гласност. Сега поне ще се съобразявате какво изпращате по имейлите и какво говорите по телефоните. Кой казваше че по добро от деМОНИ-крацията и сЛободата нищо по добро не е измислено????? Я да си помисрли пак!!!

3

СА

преди 8 години

Ами значи 45 % имат тайни,бе!!

2

Анонимен

преди 8 години

Разрешете им и в гащите ни да бъркат ! Може пък да намерят нещо там ?

1

Прагматик

преди 8 години

Аман от глупости, бре. Няма по света специални служби, които да не подслушват. Друг е въпросът дали това се прави в името на сигурността и спокойствието на населението или с други користни цели - влияние, зависимост, изнудване и т.н.