110

чичо

преди 7 години

А нашия парламент не иска да признае че е имало турски геноцид спрямо българския народ, а какво остава спрямо арменския.

109

Анонимен

преди 7 години

Кога Турция ще плати репарациите, които ни дължи за прокудените българи от беломорска Тракия през 1915 година, чиито домове бяха унищожени. Но иначе ред сълзи и сополи за преименуването.

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 333 Научи се да четеш . Човека каза,че германия е най големият клиент на курортитеА не ,че им прави 60 % от икономиката с туристи . Двете неща нямат нищо общо !

107

Анонимен

преди 7 години

Ми браво!Не съм очаквал от толерастните германци да направят нещо такова, но браво!

106

До Браво германци

преди 7 години

За твоя информация,Нашите "мижитурки" потвърдиха и приеха същата резолюция.

105

мдаа

преди 7 години

Щом Германия е май-големия клиент на турските курорти ще стане НА СЪРДИТ ПЕТКО ПРАЗНА МУ ТОРБАТА .Ще намажат други страни а турците да се сърдят на себе си. и да готвят репарации за Армения заади геноцида.

104

браво германци

преди 7 години

Най-накрая някой да каже истината без целесъобразни евфемизми щото някой султан от тяхната терористична империя щял да се разсърди.Непризнавайки вината,те показват,че са готови и в бъдеще същото да повторят.Нека покажат истинското си лице и стига ухажвания от лицемерна Гейропа на султанчо,дето даже и не крие че се възхищава на Хитлер.За разлика от нашите мижитурки немците казаха истината

103

Анонимен

преди 7 години

Меркел нали мечтаеше за бежанци. Май ще и се сбъдне мечтата.

102

Анонимен

преди 7 години

До ВИЦОВЕ И ЛЕГЕНДИтурски мечти,нали

101

Анонимен

преди 7 години

Всяка буря отминава и след нея остава лаиня и кал

100

?

преди 7 години

А защо статията е написана два пъти?

99

нико

преди 7 години

Цяла вечер един през друг простотии за вас работа през деня няма ли ? Та вечер да спите не знам

98

Членска карта №7

преди 7 години

до 305Оценявам опитите ви да бъдете остроумен и злъчен...., но издишате!Не стигате по-далеч от известното турско сладкодумие на чаша кафе, върху меки възглавници!

97

Брахим

преди 7 години

мързеливите арменци са в криза и им трябват пари и някой да ги храни. виждалилли сте арменец с лупата..ха.ха затова изнудват Турция ....за да продадат кокалите на дедите си и Турция да ги осинови.

96

браво на Ердоган

преди 7 години

Добре че България не е била под руско 500г че щеше да се загуби като Волжка България.България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея.Влизането на България в тази огромна страна е запазило и нашия народ, защото по това време страната ни е била в много тежко състояние. П

95

Членска карта №7

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаТвърде малки сме за да искаме Цариград!На нас ни стига, вие да нямате думата там...

94

Членска карта №7

преди 7 години

Щях да бъда по-спокоен, ако поне подозирах какво се крои по отношение на Турция в близките години! Мъти се нещо и само се моля, крайната цел да не е свързана и с България. За нас има само едно благоприятно решение, Великите сили да се върнат на споразумението преди началото на Първата световна война... Цариград да е християнски!

93

Азармо

преди 7 години

Тук е мястото да попитам кога ще признаят и геноцида над българските бежанци от Беломорска Тракия, та да си заискам обезщетение с лихвите от имотите на прабаба ми!

92

Азармо

преди 7 години

До Анонимен 287Ама го изядохте в малката Малта, нали? Всякакви църкви има там и ни една джамия, ааахахахах!

91

доктора

преди 7 години

а сега сериозно-според мен това е предупреждение към ердоган-много си повярва че е велик.на турция е отредено място на регионална сила и нищо повече.а да също и инструмент за контрол на близкия изток след ислямската революция в иран.ако не внимава може големите да сменят инструмента и такъв да стане кюрдистан.и тогава тежко и горко на турция.