28

Внимателно четящ

преди 8 години

"бог е именувал човек да има лице" - а другите части на човешкото тяло чие дело са? Ако са от дявола, значи се е работило в екип... Чудя се защо имаме мозък като не го използваме да мислим?!

27

Анонимен

преди 8 години

И ПРИ КОМУНИСТИТЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ОБЩИ

26

реалист

преди 8 години

В корана май всичко е забранено, ама и всичко е позволено. Зависи кой го тълкува и кой какви страсти има. С други думи фалшива религия с фалшиви проповедници мислейки да задоволяват - долните си страсти оправдавайки се с корана. За най-най голямо съжаление върват към ада водейки с себе си последователите си. Религия за невежите хора.

25

1

преди 8 години

Ислямистите играят много хитра игра. Бурките били малко, в корана било писано само за мир и съжителство между религиите и т.н. Ако обаче човек си направи труда да провери вижда следните неща: 1. Съжителството между религиите в ислямският свят е окъпано в кръв. 2. Скрито налагане на шарият под следните форми: използването на бурки, изхвърлянето на свинското месо от менюто и др.3. Ислямският свят е разединен от войни и убийства.4. Научните открития в исляма са нищожно малко.

24

българина

преди 8 години

Дост са първото представителство на даеш в Европа - Диарбекир Отоман Стойте си Там. Най новата евробезценност

23

Анонимен

преди 8 години

Трагедия е, че в 21 в., в християнска държава стои проблем с многоженство, бурки и подобни безобразия и се дава трибуна на разни крайни и фанатизирани проповедници с възгледи от Средновековието! Въобще неговите виждания не инетересуват никой, щом е в тази държава ще се съобразява, в противен случай да стяга кервана барабар с духовната и законната жена и директно за Иран или Саудитска арабия!

22

Истината

преди 8 години

Власта не може да признае своя провал и отклоняват вниманието на хората с глупости . Защо млъкнаха за заемите от милиарди и кражбата от КТБ които пак народа ги плаща?

21

Анонимен

преди 8 години

Подкрепя ДОСТ, ясно- радикален ислямист.

20

точка

преди 8 години

Али Хайредин вън от България.Няма какво да се обяснява.Останалото е нагло натрапване.

19

Анонимен

преди 8 години

В Турция е забранено многобрачието, в България многобрачието също е забранено, интересно този като какъв точно се самоопределя щом има две жени? Ясно е, че е радикален ислямист, който се опитва да налага възгледите си тук.

18

Yakov

преди 8 години

Има хора които криво разбират корана за съжаление, като например: Причината да е под възбрана свинското месо е тази, че свинятa в нито една от религиите по света не е била жертвено животно (курбан). Сура 5 Ал-Маида (Трапезата) от Ая 1 знамение 3: Под възбрана за вас са мършата, кръвта, свинското месо и закланото за друг, а не за Аллах; и удушеното.....А за онзи, който е принуден от глад, без да е склонен към грях - Аллах е опрощаващ, милосърден. Корана разрешава консумацията на свинско месо в определни случаи, както е казано по-долу в знамение 3.

17

Анонимен

преди 8 години

"Всички изследвания показват, че по принцип жените са повече от мъжете. Съотношението е 4 или 5"Чудя се как може човек да наговори толкова глупости... Първо, "4" и "5" не са съотношения, а просто числа. А да се каже, че съотношението е "4:1" е смешно. При новородените съотношението е приблизително 1:1, защото съществуват 2 хромозоми: X и Y... Всичко друго са глупости

16

Спартак

преди 8 години

Господин Хайредин ли си, или Настрадин Ходжа ако щеш дори, запомни - няма начин как да си по-хитър и по-голям тарикат от Хитър Петър, Андрешко, бай *** и т.н. Тези хора са ТУК на тези земи наречени България от десетки хиляди години и те са техни. Те са с хилядолетия преди теб ТУК! Те са домакините и ГОСПОДАРИТЕ. Каквото и да правиш, както и да ги въртиш и усукваш, няма да ги излъжеш и изместиш. Затова се кротвай, налягай си пар.цалите и прави каквото ти казват. Ако не - франко Саудитска Арабия

15

Анонимен

преди 8 години

Браво! Един достоен човек с точна и аргументирна позиция по въпросите, които му се поставят. Жалко че мислещите хора са по-малко от злобарите, повтарящи заучени клишета и малко хора се вслушват в думите на тези, които имат какво да кажат!

14

Димитър Божидарски

преди 8 години

Исляма е българска религия . Щом има българи -мюсюлмани значи тази религия е българска. И докато поповете са баба Гуси и Палома, Ходжите имат по две жени. Ей това са български мъже за пример.

13

Анонимен

преди 8 години

Сега са 20-30 жени, а утре колко ще са? Не ми дреме как са облечени, но лицето трябва да се вижда. Също не ми дреме колко жени ще имаш, негова са работа. Също е абсурдно да не се мисли, че са купени мюсюлмани, че сами са си избрали аллах. Цялата махала, всички в купом от християни стават мюсюлмани. Как така? Това са сиганu - срещу пари ще направят всичко. Ако и давам пари ще си обръснат и ще станат будисти.

12

Анонимен

преди 8 години

Защо ли не съм изненадан, че радикален ислямист подкрепя ДОСТ, след като на учредяването на партията присъстваше член на терористичната групировка "Сивите вълци", които извършиха атентата срещу Папа Йоан Павел II, същата организация е обявила няколко народа за свои врагове, сред които и българския народ.

11

Анонимен

преди 8 години

типично за турска телевизия, нямат търпение да ни занимават с резани чатлаци, не знам как се стършяха по великден.

10

анонимна.

преди 8 години

Едната жена на този бльон е законна - значи тя му е законната наследница, а другата за мен е *** и може да си я менка макар и на стари години.Този е безочлив, нагъл ***.Нима истинските турци постъпват така?! Те са достатъчно честни и държат на ценностите в България, за което ги и уважавам.А такива като този на бесилото. Той публично пред цялата държава парадира с аморалното си поведение. Срам.Той е" извън закона"

9

Yakov

преди 8 години

Обърнете внимание какво е писано в корана: Сура 4 Ал-Ниса (жените), ая 1, знамение 3А ако ви е страх, че няма да сте справедливи към сираците, [ако се ожените за тях,] встъпвайте в брак с онези от жените, които харесвате - две и три, и четири. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи - с една или с [пленнички] владени от десницата ви.Това е било така, защото е имало много вдовици поради това, че мюсюлманите са водили много войни и е трябвало да се отгледат децата на вдовиците за воини.