21

мярка

преди 8 години

всяка жена с бурка да се вкарва в ареста за един месец

20

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези бурки, никакви бурки не трябва да се носят в България. Мюсюлманите тук не са задължени да носят бурки, следователно и не трябва да са задължени да ги слагат.

19

Odysseus

преди 8 години

Всичко започна с идването на Аятолах Хомейни на власт след Ислямската революция в Иран през 1979. Там американците проспаха ситуацията / беше Картър Президент / а руснаците прокарваха или поне се опитваха да прокарват нещо като червен ислям. Загубиха и те и американците , но плъзна проказата . Разбира се веднга се активизираха и сунитите и другото са много пари от петрола. Така се стигна до бурките в Паразджик.

18

Анонимен

преди 8 години

До всчки антисемисти,антишувенисти ,до вси1ки които философстват по студията всекидневно в защита на пришълците,щом толкова ревете на на расизма,защо бе мама му стара един от вас не даде личен пример и да вземе да заживее в ромското гето на неговият град?Дайте пример бе хора,тогава ще ви повярвам на думите

17

Анонимен

преди 8 години

Я ми кажете тез забулените ако ги спре полиция за справка как да ги познае по лична карта?

16

Зомби

преди 8 години

Грозните да си стоят у дома и да не излизат, ако ги е страх, че могат да изплашат някого с външния си вид.

15

Газдов

преди 8 години

Вместо с бурка може да ходят с противогаз.

14

xaxa

преди 8 години

ne moga da povqrvam che politicite nai nakraq obarnaha vnimanie na nai diskriminiranite- nas balgarite !

13

жико

преди 8 години

Да ни е честита новата демократична униформа " бурка". Тая година тук таме, догодина навсякъде. Догодина навсякъде, до амина и фес.

12

Да бъдем разумни!

преди 8 години

Не само лицето трябва да е открито.Редно е да се забранят и тези огромни като палатки покривала, които стигат чак до петите, защото под тях може да се скрие и оръжие, и откраднати предмети. Ако бъде разрешено да се носи фередже или бурка, тогава всеки терорист и всеки криминален престъпник ще се забули като жена, за да може да действа както си иска.

11

********************

преди 8 години

Бурки носят само роми поради простата причината да не се наричат роми а арабкини или някакви други , та другите тоест Власите пак ходят на църква поръди същата причина

10

hhh

преди 8 години

Какъв дебат, какви 5 лева? Ние като ходим по мюсли страните някой прави ли дебат за това как да се обличаме и как да се държим или си налагат техните разбирания за живот? Забрана за чаршафите и тва е! Никакви дебати, а моментална забрана за цялата страна!

9

Рали1

преди 8 години

Какви преговори,какви дебати,какви 5 лева?Че някой им е платил да се обличат като чучела,че се прокарват външни интереси и се налага фундаментален ислям,трябва да пилеем средства и време?Който иска да си маркира територия чрез фес,бурка или минаре,май не е познал!В България"по традиционното облекло на българката са изобразени мотиви повтарящи мита за Сътворението,а празничните и обредни премени ни впечатляват с великолепието на царските носии."И никакви черни покривала нямат място тук!

8

Анонимен

преди 8 години

Ами тия от долината на розовите *** - град Гоце Делчев,защо ходят с шалвари.

7

българина

преди 8 години

Кви бурки веееее исляма да се забрани изобщо!

6

Анонимен

преди 8 години

В цялата страна трябва да се забрани. Миналото лято видях в Айтос, а това няма нищо общо с нравите на тамошните мюсюлмани.

5

Анонимен

преди 8 години

Внимавайте с черните вдовици.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако не забраните това облекло, ще ходя и аз облечен като нинджа всеки ден. И без това през цялото време развивам дейност, подобна на тази на костенурките нинджа, с всичките тези *** по улиците.

3

Един от Северозапада

преди 8 години

Това трябваше да стане преди години, а не да се " гали електората с перце". Даже и бабите на тези, на снимката, сигурен съм, не са се движели така, но какво ли не прави човек за пари...Гласува, носи бурка, симпатизира на тези, които сринаха някога София и Враца, членува в БЕХ и защитава Анти Български каузи....

2

Анонимен

преди 8 години

аре, време беше. преди интеграцията, трябва да се поочовечите.