89

Анонимен

преди 8 години

Да се радва, че не са го и * на границата и така да го върнат в Турция. Просто да е радостен. А дето са му били два шамара и са го върнали това си е направо като на курорт.

88

Fan

преди 8 години

Искам да попитам:кой *** ги пише тези слъзникави статийки?!Лице без никакви документи, но иначе учи висше в Турция, кръстосва нелегално границите и т.н?!И за какво въпросния 'социолог' иска да отиде в Европа?!?В момента е в държава, в която няма война, без документи и т.н, но са му предоставили възможност да учи висше образование?!Но май освен учене, трябва и работа,а? Затова е този копнеж към Европа-та....

87

Родолюбец

преди 8 години

А тези десетки ислямски нашественици дето бяха заловени от гражданските патрули как влязаха бе, жалки смехурковци от ГРОБ? Това е абсолютно манипулативна статия, целяща да внуши на масата, че границата ни се охранява добре и пришълци не могат да нахлуват.

86

рускиня

преди 8 години

Не разбрах ,какво го измъчва в Турция? Учене в университет? Ами да му емам мъчение.

85

Йохан

преди 8 години

Tози следвал в университет в Турция, искал все пак да бяга в Европа че не му било хубаво там.А в Турция живеят 70,000, 000милиона....

84

Анонимен

преди 8 години

Как така учи в университет, след като няма никакви документи????

83

aaa

преди 8 години

Съвсем се разпасаха тия така наречени "журналисти" и направо се подиграват с нас.Не знам как ядат хляба си изкаран с толкова лъжи.Ако съм на тяхно място на мен много ще ми горчи.

82

Анонимен

преди 8 години

Има много тежки съдби по света, но тази на пропаганда намирисва..., щото те страдащите истински никога не могат да се доберат до пресата.А, ти мойто момче, като нямаш документи как стана студент?

81

Анонимен

преди 8 години

Леле какъв патриот! Направо да се разплачеш! Кълне се, че няма да стъпи в родината си, че няма пари, но пък учи в университет ?!Да не говорим че за 6 години можеше да е минал която си иска граница поне 20 пъти и легално и нелегално!

80

Анонимен

преди 8 години

"Сега уча в университет и не мога да се опитвам да премина границата за трети път."Това изречение е нещо като "Слънцето изгря и всички се прибраха", отрицание някакво. Учи в университет, пък иска да преминава граници. Изобщо такива истории съшити с бели конци ми омръзна да ги чета.

79

Анонимен

преди 8 години

И аз искам в САЩ. Микъде другаде живот не остана заради тия ислямисти... ама не става...

78

Анонимен

преди 8 години

Не съдете журналистите те пишат каквото им кажат и най-често се явяват *** защото пишат срещу родината си.Та сега да ни вдъхнат жалост към милият и нещастен мигрант.Той като е толкова закъсал защо не е отишъл на КПП-то, а като среднощен разбойник се промъква през браздата така се явява престъпник.Но журналистите за това няма да споменат защото така им плащат.Виж престъпници са тези които си пазят държавата и не искат нелегални чужденци.и държавата толерира такова престъпление.

77

Анонимен

преди 8 години

Ето... Значи, вместо да дращят в Западна Европа, оказва се, че могат и да учат в университет!

76

европейска наглост

преди 8 години

Щом са такива демокарти да му издадат пасаван от посолството на Англия, Германия или друга държава и да си пътува до там със самолет, а не да влиза незаконно в България. Баси смешниците са тези "стари" демокрации. Мръсни лицемери, а чакат Гърция, Македония, Унгария, Хърватска и другите по маршрута да затварят границата. Заслужават да бъдат пуснати всички нелегални в Турция, за да наводнят лицемерните лидери

75

Elf

преди 8 години

,,Вече не мечтая за нищо, само се надявам да стана професор по социология,,-no Problem,ok

74

До САЩ и обратно

преди 8 години

До историйкаТи имаш паспорт и можеш да влезеш в КПП на САЩ, но през КПП дали ще те пуснат е отделен въпрос .

73

HM

преди 8 години

Абе и аз искам в Швейцария, ама не ме пускат да припаря. А ти опита ли пре КППТ или направо през гората се пробва?Ами аз ако отида в Афганистан или Иран, дали няма да ми отрежат главата или да ме убият с камъни? А?

72

ШОПО

преди 8 години

И я сакам да улезнем у Юнайтед стейд,ама ме връщат у Бг !!!

71

Анонимен

преди 8 години

интересно- роден е като бежанец в Иран, баща му и майка му са били бежанци, ама явно бащата като същински мюсюлманин не се е отказал от "дълга" си да прави деца и хоп- бежанци, не бежанци, гонени, не гонени, направил още едно дете (сестрата), а майката, взела, че умряла( без достъп до болница! Иранците явно са много толерантни!). Тези хора наистина поставят на първо място нагона си. И този сега реве, само да може да се установи някъде, веднага ще си стане като събратята си.

70

Анонимен

преди 8 години

идеята е дружно да се разревем за нещастния млад човек, и както си ревем да ни набутат една солидна порция от изнасилвачи и терористи, маскирани като "бежанци". Той може и да е невинна жертва на войните, но множеството не са, те са просто едни нашественици, които искат да ни изместят от домовете ни и да ни учат да живеем според техните правила.