184

Владимир

преди 8 години

За Юрданка само цветя и жито. Да прогоним руснаците (лукойл) с камъни и тояги.

183

Анонимен

преди 8 години

Ханко Брат внимавай какво си пожелаваш , защото може да те стигне .

182

Ханко Брат

преди 8 години

Всички комунисти от ГЕРБ да ги хване Рак............

181

Кондуктор

преди 8 години

Баща ми дупчи билетите, жените дупча аз.

180

Анонимен

преди 8 години

Др. Селинджър , утре ако има избори Софиянци пак ще гласуват за ГЕРБ и Фандъкова , защото превърнаха столицата в модерен Европейски град . Така , че не се опитвайте да правите пропаганда на нашия гръб . Има карти за пътуване и който пътува ще му е евтино . Нямаме нужда от съветите на БСП или Атака .

179

селинджър

преди 8 години

Какво ревете ,бе София!Преди се радвахте , че сте избрали гербаджиите - сега си носете последствията!

178

681

преди 8 години

Коментаторите - типична българска извадка. Когато вдиганат цената на цигарите се делим на пушачи срещу непушачи, когато вдигат цените на горивата се делим на имащи возила срещу нямащи, а всъщност тая цена влиза в цялостното ни битие (не казвам икономика). Днес се делим на "софиянци" и нестоличани, а изпускаме факта, че девалвацията не касае само София, тя е за цялата държава. Този национален дефект ни докара до днешното дередже...

177

само да кажа

преди 8 години

на предстоящите президентски избори българи да не забравите кой ви дигна данъците,винетките,водата,тока,цената сега на билета,на пътуванията,всичко се вдига с 50-60 процента а заплатите се намалява,пенсиите се вдигат с цели два процента,президента е само представителна функция но все пак покажете им че който бърка в джоба на българина алчно не заслужава да има президент от неговата партия.

176

Анонимен

преди 8 години

Така е другарю това не се отнася за привържениците на БКП-БСП . От утре на Позитано 20 започва раздаването на безплатни карти за градския транспорт и като добавка екскурзия до Северна Корея . Айде чао , а ние някак си ще се измъчим с цената на билетчето . И да не се връщате , че тука е скъпо .

175

Анонимен

преди 8 години

Ама да се отнася само за тия дето са гласували за фундукува!

174

Анонимен

преди 8 години

Който каквото пожелава на другите двойно да му се връща . Така е др. Затворко за такива като тебе даже и тройно да им се връща .

173

Тихо

преди 8 години

Долу безгласната буква Държанка Фандъкова !

172

пълен бойкот

преди 8 години

С наглото повишаване на билета СОС де факто прави автобусния транспорт безплатен защото ще направи и редовният гражданин градисчия по неволя.

171

Анонимен

преди 8 години

Taz godina 1.60,dogodina 2.60-CHestito.

170

Затворко

преди 8 години

Тамян да си купят с парите, Фандъкова и съветниците гласували това издевателство над народа.

169

Анонимен

преди 8 години

Още един-два външни заема и не 1,60 за билет,ами 3,60 ще стане!!Водата и тя към 7-8 лева за кубик я виждам!!!Хората лесно дават,ама после си ги искат!!С лихвите си ги искат!!А приходи в хазната нямааааа!!Да печели от нещо държавата-предприятие,заводи,имущество-нямааааа!!Всичко е приватизирано и отдадено на концесии и под наем за без пари,а този който ги е взел-данъци не плаща!!Такава е уговорката!!Наливаш ги в партиини каси вместо в хазната!!Така,че стягайте коланите!!Идва и по-лошо!!!

168

Анонимен

преди 8 години

Окончателно: Дупчим билет за 1.60 лв.........ТОГАВА И ЩЕ СТАНЕ!............ЩОМ СТАНЕ 1.60 ЛВ. МИНАВАМ НА ЯК ГРАТИС!

167

Ив

преди 8 години

Паргов въобще виждал ли е разликата в транспорта преди няколко години и сега? Хора, ясно е, че никой не иска да плаща повече, но замислете се - новите превозни средства да не са дар от Бога? Автобуси, тролейбуси и трамваи - всичко е ново. Да, вярно има някои линии, които не са подменени все още, но има време - имайте търпение. Купувайте си карти ;)

166

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен тиквун , хайде отивай да проливаш кръв и да правиш революция . Защо агитираш други почвай никой не те спира . Да ама не ти стиска , защото си страхливец и наследник на мандраджии ,които крадяха сирене и кашкавал и после се изкараха борци против капитализЪма и фашизЪма .

165

Анонимен

преди 8 години

Ние само си драскаме тук, а македонците показаха, че имат топки!Ние сме само едни ***, уви.