54

A TAKAAA DE

преди 8 години

И НИЙЕ САШТО ИСКАМЕ НА ОБШТИИНСКИТЕ БРАТЧЕТЧИТУ МИ, заааштоту иначе не е хумааанну да исками а пък да не давати

53

Анонимен

преди 8 години

ДПС да ходят в Турция да защитават правата на кюрдите.

52

Cennost,smisal

преди 8 години

Te sa bg palnoletni hora s bg obrazuvanie...:-):-):-):-)da sa upraiat sami...kakto drugite ot zastrashenia ot izchezvane bio vid...:-):-):-):-)Ko ni iskat i ni mogat, bg sinorite sa dvuposochni i otkriti...za bg horata s prava i svobodi...

51

А бе

преди 8 години

До Анонимендо 54 Понякога "разнообразието" е вредно....По-добре малко скучно,но пък-спокойно!Ще се оправим и без тях.

50

Анонимен

преди 8 години

Неграмотни избиратели избират неграмотни управниц......В училищата - часове по вероизповедания, учат ни на етническа толерантност (османско присъствие и съжителство)..... подготвят бъдещите поколения да бъдат по-лесно претопени от малцинствата-мнозинства, бежанци и други.......Университетите - печатници за дипломи.......Резултатът от този социален експеримент ще е една НЕГРАМОТНА България!

49

Анонимен

преди 8 години

Около 50% от гласовете за ДПС са ! Докато няма образователен ценз за гласуване, България ще затъва все повече. Откъде накъде неграмотни хора, които от години са на социални помощи и не внасят стотинка данък, ще решават съдбата на цяла държава???

48

Алоо

преди 8 години

До БПФВръщайте ВЗАИМНО СПОМАГАТЕЛНАТА КАСА защо я затриихте

47

Питам?

преди 8 години

А няма ли по този начин да се стимулират, тези неграмотни и безхаберни хора, да продължат изграждането на незаконни махали. Тъй като те ще знаят, че ако някога някой им бутне незаконните постройки ще им бъдат предоставени напълно безплатно държавни жилища!

46

ало гърците

преди 8 години

До ГЕОРГИОС КОРИТАРАСда си ходят у гърция и с тях да завлекат гръцките роми защото те ги довлекаха тука от еритрея откъдето са и те .

45

АTAKICT

преди 8 години

До Посетител АМИ БЬЛГАРИТЕ В БЬЛГАРИЯ СА МАЛЦИНСТВО--- ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ОТ 1989 ДО СЕГА СПЕТЕ БЬЛГАРИ СПЕТЕ ТАКА БЕЗСЛАВНО ЩЕ СИ УМРЕТЕ

44

ognyanz

преди 8 години

Тая на снимката кючек ли играе?

43

АБВ

преди 8 години

Опааааааа, даже закъсняхте. Изборите наближават много бързо, мотаете се. Хайде размърдайте се господа и дами от ДПС.

42

ало какви

преди 8 години

те са вече повече от нас болен здрав носи

41

Ало рязания

преди 8 години

До анонименти отворко с чия пита помен правиш и къде мислиш че се намираш кога е деня на БЪЛГАРИТЕ хаиде ромите у рома А ГРИЖИ ВЕДНЪЖ НАПРАВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ

40

Анонимен

преди 8 години

Четин Казак да иска пари за жилища на ромите от Доган,Местан,Пеевски,Бисеров,Хафъзов и всички от дУпИсЕ които връткат обрачи от фирми.Самият той да се изръси.На нас българите ни омръзна да донруркаме ромите.

39

Либерал-Манаф

преди 8 години

Ми да работят, да пичелят, да зимат кредит и да си КУПЯТ жилище.Който не работи - *да яде.

38

Анонимен

преди 8 години

Като толкова много са радетели, що не заделят печалбта на корпорацията за благотворителност и да дадат личен пример!Лесно се прави помен с обществена пита, но на общинския бюджет висят и безработните, част от които са съкратени от техните фирми, и трайно социално слабите пенсионери - обречени на тази съдба от продължаващия вече 27 години преход (ролите в това продължаващо безвремие са обществена тайна!), и лекарите, и учителите, и децата...Да не говорим, че едни юнаци все са 1-ва жичка на ЗОП

37

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 8 години

ДОСТАТЪЧНО Е ДА ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА И ВСИЧКО Е ЯСНО-МЪРСОТИЯ, БЕЗЗАКОНИЕ И МЪРЗЕЛ В ГЕТАТА! КОЛКОТО ДО ДПС-НЕЗАКОННИ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯТ НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ И ДРУГИ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ТОЗИ И ДРУГИ ЕТНОСИ!

36

gerbist-natovist

преди 8 години

Донякъде така и трябва да бъде, когато се оставят семейства без подслон при събарянето на жилищата им, общините да ги настаняват в общински жилища. Все пак ние сме социална държава, трябва да има грижа към хората, иначе си е чиста дискриминицаия и има да ни разнасят по Европа.И нека да си спомним че всички сме един народ, че малцинствата не трябва да бъдат системно дискриминирани. Утре у вдругиден като отидем на честванията на Деня на Ромите, нека всички да се веселим заедно като един народ.

35

Анонимен

преди 8 години

От, къде на къде общината да е длъжна да осигурява жилище на с бутнати незаконни постройки, защо не даде жилища на младите български семейства, които нямат такива, а работят и си плащат всички данъци и такси на тая скапана държава!!!!!!!????????? ДПС, кога ще ги закрият, това е една антиконституционна партия!!!