13

zeus

преди 8 години

До грешно подсказванеИ като атакуваш акта за спиране в съда той веднага пада точно защото КАТ няма как да преценят на ухо точно колко е шумна колата и дали е в нормите ;) Поредната ПР акция на КАТ, която ще има ефект, близък го нула.

12

Анонимен

преди 8 години

За да се случи написаното в статията, то с всеки полицай от КАТ трябва да има по един болюк специалисти и мобилна установка за "ДИНО" тестове. Как ще хванат ако си увеличил работния обем на двигателя (разпилване) или си правил "порт полищ" или си с олекотен маховик и колянов вал? За чиповете същото... или куката ше вади манометър и ще мери налягането на турбината? Идат празници... трябва да си изкарат по некой лев. *** е че ще изгорят кварталните лапетии без гърне и спортен филтър от илиянци.

11

ДС

преди 8 години

А бе да. Купил съм си Ауди за 4500 дал съм допълнително 12 000 (за 5 години, няма как наведнъж) и върви като порше за 200 000. Яд ги хвана богаташите.

10

грешно подсказване

преди 8 години

До zeus -"...Няма как да спреш кола за шум ако нямаш уред..."може, може! Нали е КАТ. Могат да те спират с повод и без повод. Спират колата от движение, а ти си длъжен да я приведеш в стандартен вид и да покажеш документи за това от контролен технически преглед.Много се разпищолиха всички.

9

Георги

преди 8 години

Мдааа...някак останах с впечатлението, че ще тормозят хората за мощност, затъмнени стъкла и спойлери. За шума ще гледат само дали са без гърне ?!?!?. Толкова ли не могат да вземат по един уред за мерене на шум? В крайна сметка спойлерите, тъмните стъкла и мощността не нарушава толкова спокойствието колкото шума. Още отсега се усеща как ще я свършат по български. Ще похарчим едни пари , ще отчетем дейност, малко пиар и ще отмине. Поредната акция в стил "комар".

8

zeus

преди 8 години

Принципно добра идея, но предполагам изпълнението ще е в български стил. Няма как да спреш кола за шум ако нямаш уред, с който да го измериш, освен това уреда трябва да е минал проверка, а полицая със сертификат да работи с него. Моторите, дето са най-шумни, по принцип изобщо не спират на стоп-палка.

7

Ккк

преди 8 години

И мършавите мотористи, които форсират нарочно и стресират малките деца да подгонят. Донори прогнили...

6

Чингиз Хан

преди 8 години

Умишлено увеличили мощноста на автомобила. А тези които са с чип? Тях ще ги спират ли? Щото масово колите са чипосани.... да обяват тези фирмички които монтират чипове за незаконни и там яки глоби. Щото оня си продава чиповете законно а ако ги сложиш в колата и става незаконно. Тия пак отзад напред тръгнаха...

5

gtf

преди 8 години

и не разбрах, като са проверявали корежите - кво ? ...нищо, само медиен шум. Цялата грбава работа е такава, пр докато се краде на дебело

4

f

преди 8 години

пак ли за рушвет ще ги гонят?

3

Анонимен

преди 8 години

"Без гърнета" Ха хаааа, катаджиите ако си мислят, че като реве няма гърне... без коментар.

2

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНЕ! НЯМА! На мен ми омръзна от недоразумения с бучащи и пушещи вагини с тъмни стъкла и несъобразяващи се с никого и нищо!!! Радвам се, че най- после ще се занимаят с "тунерите". Когато решите да си правите "състезателен" автомобил- ползвайте го на пистата, а не правете междублоковите пространства писти. НАШИТЕ ДЕЦА ИГРАЯТ ТАМ!!!

1

Анонимен

преди 8 години

А няма ли да подгонят КАТ и да ги зкрият - такова недоразумение няма по света.