7

Анонимен

преди 8 години

Точно така другарю червен *** . През 1980 до 1989 г. Гарата и предгаровия площад бяха превърнати в тоалетна и беше мръсотия до шия . Тогава БКП-БСП и др. Луканов бяха заети да стават капиталисти и нищо не ги интересуваше . И резултата бише видим . Луканов го убихте , и направихте мафиотски групировки и само крадене и убийства . След идването на власт на ГЕРБ и Борисов държавата постепенно тръгна напред .

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимния син каскет но. 3Гарата на 10.11.1989 г. светеше! После вие, сините ***, решихте да управлявате с малко, но завинаги. Чак сега, един, дет още не си е хвърлил партийната книжка и една даскалица, дето той я сложи за кмет, намериха и пари, и мерак да свършат куп работа! Да питаш още нещо, бо клуче недо кла тено?

5

Анонимен

преди 8 години

Влизаш в гарата - прекрасна! Отиваш на перона, качваш се във влака и вътре индийска мизерия!

4

Анонимен

преди 8 години

добре че е радан да я направи, и кадиев

3

Дърт софиянец

преди 8 години

Когато омуниститу построиха тази гара през 1974 беше една от най-модерните и най-хубави гари в Европа! Дано и сега стане така след ремонта. И дано се запази в този вид - има начин, съдейки по блестящото състояние на метрото!

2

Анонимен

преди 8 години

Искам за протокола да попитам червените каскети , защо 40 години не е ремонтирана гарата от БКП-БСП . Единствената причина е , че каквито и пари да има те биваха крадени от другарите и нищо не правиха . Това са червените тикви , грабежи и убийства .

1

Анонимен

преди 8 години

Това вече прилича на гара! Остава и влаковете ни да приличат на влакове, а и гарата да се поддържа в този вид и цена няма да има!