52

Кукловода

преди 8 години

Каквото посееш това жъниш . Европа пося това и сега си прибира реколтата . Мен лично изобщо не ме интересува какво става там . Така както едва ли белгииците не ги интересува какво става в България . Затова моля спрете да ни пълнете главите с *** простотия и помия .

51

Анонимен

преди 8 години

за наше съжаление, всичко е пост фактум... ако турция или друг ни нападне какво следва?

50

Анонимен

преди 8 години

моментално както преди столетия в испания, цялото арабско население да се маха в саудитска арабия и околията.

49

Анонимен

преди 8 години

Във всички тези атентати са замесени САЩ това мога да ви кажа

48

Анонимен

преди 8 години

Почему-то вспомнились слова Владимира Владимировича, сказанные в ООН: "Вы хоть понимаете, чего натворили?!" Все это - следствие того, что натворили...

47

доктора

преди 8 години

Яжте брюкселско зеле......има релаксиращ ефект. ......

46

До ДАНС:

преди 8 години

Прави впечатление че всички тия ислямски терористични организации, са със структура и методи на работа индентични с тези на. финансираните от Кремъл крайно леви терористи от 70-80-те години ===========Не ми дремете, а вземете хванете този участник известен под ник Шоп, Западноевропеец икакво ли още не.Има много данни за терористичната дейност в Европа.На съд по бързата процедура и го пъхайте в затвора за 20 години.Ако не в затвора поне в лудницата.

45

Анонимен

преди 8 години

Май тези гърмежи оповестиха края на ЕС. Защото по медиите, гневни граждани в Брюксел, хулят ръководството на ЕС, че той е причината за терора.

44

Хипномастър

преди 8 години

Сега притворете очи и си представяйте как камиларите от Ракка, Сирия стоят зад всичко това и ЦРУ нямат нищо общо.

43

Анонимен

преди 8 години

Тези атентати не биха били възможни без помощта и съдействито на белгийското правителство и белгийските тайни службиСтига вече са избивали хора,стига вече да преписват зверствата които вършат на разни талибани с трети клас.НЕ НИ ИЗБИВАЙТЕ,ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СКАНДИРА ДНЕС ВЪВ ЦЯЛА ЕВРОПА ПРЕД ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА

42

72

преди 8 години

Пийте си хаповете, бе хора.

41

do 14

преди 8 години

Това са безмозъчни терористи! Целта на тероризъма е всяване на страх, паника и хаос. Тяхната цел не е правителството, а демонстрация. За това и невинните го отнасят. Ако едно общество иска да наложи край на тези практити, то тогава трябва да се вдигне на протест и да натисне едно правителство да въведе закони и да предриеме действия. Така работи едно здраво общество. Само с бутони във фейсбук и лайкове не става.

40

Луда работа

преди 8 години

Западняците или са ***, или са луди. Правят се на интересни на единственият си РЕАЛЕН съюзник - Русия, а дават милиарди на ислямиста Ердоган и пускат 1 милион терористи в Европа. После мучат: Ама защо така стана?Мисля си, че този път Западнала Европа няма да прескочи трапа.

39

честит

преди 8 години

Рано или късно ще се разбере че всеки ислямист е враг. Няма добри и лоши. Има мюсюлмани и всички останали религии. Броя на едните следва да се редуцира за сметка на броя на другите.Вие изберете кои.ЕВРОПА Е НА ХРИСТИЯНИТЕ, МЮСЮЛМАНИТЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ.

38

Анонимен

преди 8 години

До до един българинТези ..... хора не изповядват исляма,защото да отнемеш човешки живот е голям грях спрямо религията ни...Те се прикриват зад етикета само...Жалко,много жалко за хората,които вярват ,че един мюсюлманин може да извърши толкова жестоки неща...

37

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията е за напреднали общества. Диктатурата е необходима на слабите общества, за да оцелеят.

36

gishena

преди 8 години

Ей, *** бомбите, *** чудото. Тея направо ни *** мамата от атентати. Да се притеснява човек да отиде в Брюксел.

35

Анонимен

преди 8 години

Basi cenzurata! veche e 58

34

анонимен

преди 8 години

А Меркел мълчи! Тя ги повика! Нека да я чуем сега!

33

Анонимен

преди 8 години

Ne 61, a 59