51

Учен

преди 8 години

До АнонименКонюгацията се среща предимно при бактериите. Има форми на конюгация и при хората, но все пак изходният генетичен материал идва по равно от родителите. Факт е, че околната среда вляе на оформянето на организма, но все пак идеята беше, че никой родител не е по-важен от другия, но много етноси придават по-голямо значение на мъжкия пол поради невежество и културно насадени стереотипи.

50

Анонимен

преди 8 години

Абе какво сте се хванали за тази неграмотна жена . Като иска да става и китайка много важно. С нея България ще просперира .

49

Анонимен

преди 8 години

Защо всички желаещи българи не се оженят за нея едновременно, и посля да си я ползват съвместно?! Много е ясно, че тази щом е приела християнството я сърби да стане кypвa и без това по стара традия между българите всеки се *** с когото свари!

48

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе е вярно. Обикновено генетичния материал се определя само до 36,43% от единия родител, другите генетични особености се определят по конюгационен принцип на базата на факторите определящи биосредата средата, това е научно доказано.

47

Анонимен

преди 8 години

До Румбо Независимо от пола на плода, 50% от генетичния материал идват от единия родител и 50% - от другия. Но имайки предвид огромния брой гени (десетки хиляди), възможните комбинации от тях се измерват в трилиони. И все пак половината си гени наследяваме от единия родител, а останалите - от другия. Друг е въпросът как се комбинират тези гени и как влияе околната среда.

46

Анонимен

преди 8 години

Българите са 3/4 Турци. 500 години са се мешали с турците докато са били в състава на османската империя.

45

Анонимен

преди 8 години

До ЙоханесИран не преследва тези които изоставят исляма и конвертират към християнството, има много мюсюлмани в Иран които решават да се присъединят към християнската религия, както и обратното. Самият духовен лидер на Иран винаги поздравява християните за Рождество Христово.

44

АЛЧО ПАЧАТА

преди 8 години

"прие християнството"-Малко мъдрости:"Вълкът козината си мени,но нравът не.""На приказки и аз съм будист".От 5-6-7 годишни виждат сцени,на които повечето биха припаднали.Децата психически са закърмени с идеята,че всичко това е нормално.Това ви го пише един турчин,който обича родината си.Много наивен народ сте българите,нямате идея какво вкарвате в домовете си с "Тези".

43

Анонимен

преди 8 години

Румборак, не коментирай неща от които халхабер си нямаш! Независимо от пола на плода генетичния материал в винаги по равно от бащата и майката. Нека не откриваме нова "наука".

42

Анонимен

преди 8 години

Сайта да се обърне и към посолството на Иран у нас за коментар по казуса с"иранката".Ще бъде интересно тяхното становище.

41

Йоханес

преди 8 години

До 34Иран може и да не преследва християнската общност там, но преследва тези които изоставят исляма като в случая със Захра.

40

DreamTheater

преди 8 години

Вземам я.

39

Паметлив

преди 8 години

Що не пуснат едно риалити "Бежанка търси съпруг" или нещо подобно?Ще паднат пари!А и момата ще има добър старт в живота.

38

до 41

преди 8 години

Това го обяснявай на англичаните, ние българите сме си обогатили генофондът достатъчно добре.

37

Румбо

преди 8 години

До Do 38Всъщност 50% от гените идват от мъжа при дете момиче.Ако е момче-по-малко.Просто защото Y-хромозомата има по-малко гени от Х-хромозомата.

36

Анонимен

преди 8 години

Естествено че ще е искат та тя е още на 22 години млада здрава .

35

Анонимен

преди 8 години

Турците са наполовина българи 500 години са взимали деца момичета и момчета.Затова и са доста красиви иначе щяха да са с криви глави като помаците в Смолян и Девин.Там се женят братовчеди и затва са грозни.

34

до 38

преди 8 години

Е че то турците са мешани със славянска, българска и гръцка кръв. Еничарите какви са?

33

Анонимен

преди 8 години

Турската депутатака, която е приела православието се казва Селин Сайе Боке. Бях писал за нея по-долу.

32

Do 38

преди 8 години

Интересно кога някои мъже ще осъзнаят, че "семето" им не е толкова важно, имайки предвид, че едно дете взима 50% от гените си от майката и също толкова от бащата. Отделно, колкото по-богат е генофондът на един народ, толкова по-добре от гледна точка на здравето.