64

Порш

преди 8 години

До 74 - пише се BMW, a не BMV умнико, не давай акъл дето го нямаш

63

КАТ

преди 8 години

Обичал да спазва ли? на Черни връх в тази отческа има ограничение 40 км .....

62

ме

преди 8 години

Освен това, предимствата са, за да се спазват! Колко от нас отнемаме предимство поне по веднъж на седмица. Къде защото сме се залетели, къде защото сме се разсеяли. Предимствата са най-критични за безопасността, всяко отнемане е потенциална катастрофа. Защото някой разчита на предимството и не внимава! Но освен това, го има и момента на скоростта. Ако скоростта беше по-малка, нямаше да има наранени, само изкривени ламарини. Както и ако всички пътници са с колан например...

61

@75

преди 8 години

И за твое сведение, като пребиеш или убиеш човека, който е наранил твой близък няма да промениш нищо. Само ще се покажеш като животното което си, ако съдим по писанията ти! Никой не излиза с идеята "днес ще причиня ПТП". Но се случват ПТП-та. Разсейваш се, изнагляваш, изтъпяваш, и става беля. И няма връщане назад. И с бой не се оправя!

60

анти

преди 8 години

Няма я държавата няма го правосъдието затова е такава анархия

59

Монти

преди 8 години

Абе всички грачите срещу шофьора на шкодата, ама повече май е виновен оня с хондата - може и да са му отнели предимството, ама той къде се залетел. И тук идва другия въпрос - ако на места с ограничена видимост и ограничение 50, тоя с предимството кара с над 100, как шофьора без предимство да му го осигури това предимство, като в момента в който се включва в движението, оня с предимството още не е долетял и го няма на хоризонта. Ако беше карал с 60, щеше да си спре като пич, ама де толкова акъл

58

анти

преди 8 години

ДА ГО Е СТРАХ ЧОВЕК НА ПЪТЯ КАТО КАРА ОТ ПОЛИЦАЙ ЛИ ДА СЕ ПАЗИ ИЛИ ОТ МУТРИ БИЯЧИ

57

Да

преди 8 години

На толерасния шафиор женка му не била си сложила колана !? Що не и чупи канчето на нея ве отворяга ?

56

АТАКИСТ

преди 8 години

Даже и жена ти да умре, след автомобилна катастрофа нямаш право на саморазправа. Да не би човекът да е искал да убие умишлено жена ви? Това ясно ли ви е ве, животни? Вие Животни ли сте за да се саморазправяте?Питам ви направо. М????

55

Анонимен

преди 8 години

Един тир като ми блъсна колата давайки назад после трябваше да бребия човека ли ве ***?Счупи ми задното стъкло и бронята,човека беше изморен ,случват се такива неща,слезе извини се,нямаше пари да плати и викнахме кат и след два дни застраховката покри щетите,никой не на чу.Ама важно е да имаш два грама в кратуната,не да налиташ и да уриташ човека щот и той деца има и той за хляб се бори,днес сгреши той утре ще сгреша аз.

54

Скитник

преди 8 години

И аз съм добър на пътя, ама пътниците в моята кола винаги са с КОЛАНИ!

53

vt

преди 8 години

Не знам ама тос що ми прилича на поредния сутениор ? ХАХАХ колко очевидни са личи си,че тренира и този с него същия напомпан беше, а тая "жена му" видях интервюто с нея със скрито лице, но ми се стори силиконка и приличаше на ескорт.Версията според мен е,че е бързал да закара "жена си" до хотела за да си свърши работата с клиента и да вземе паричките ама е станала катастрофата, избил му гнева от стероидите,че не взел паричките и набил другия шофиор.Сега му се губят моменти :D как ви звучи ?

52

Марко

преди 8 години

Да напомня на всички екзалитирани защитници на толерантния шофьор, почитатели на уличното насилие, че ако някой ни блъсне с колата си на пътя, това не ни дава правото да се саморазправим с него. За подобна саморазправа се носи наказателна отговорност!

51

чичо Слон

преди 8 години

браво..."смирен" е станал пича...само онзи будала дето отнесе тупалките от този толкова добър и "съобразителен човек"...пък си е свалил и слънчевите очила а така като го гледам е готов и гащите да си свали само и само да отърве чепатия...ми то и Волен предприе такава маневра и успя:)))

50

Анонимен

преди 8 години

Герберските кортикостероиди превърнаха държавата във селска дискотека,идва блъска са отгоре ти и вика ко *** блъскаш ве ей,ща изям ве,ЗНАЙШ КОЙ СЪМ АЗ БЕ?

49

me

преди 8 години

Хайде сега го направете звезда тоя скпан побойник! На всеки (ама НА ВСЕКИ) може да се случи да предизвка катастрофа, къде по невнимание, къде заради техническа повреда, къде просто защото е *** и не е преценил нещо. Никой от нас не е съвършен шофьор каквото и да си мислим. Всеки може да се окаже и жертва, но и виновна страна и заради него някой да пострада. Но това не значи, че пострадалият трябва да излезе и да смели виновния от бой! Случват се инциденти, има си съд и той наказва.

48

АТАКИСТ

преди 8 години

до 68Там е работата , че тия с грешния чип не ги приютяват отдавна по психиатриите, а са ги оставили на произвола на съдбата.

47

Анонимен

преди 8 години

Дига 60-се за рамо,прай гърди със 120,кара беенве и има момичета в Германия.Познава хора дет познават Бойко,леко агресивен е и е от нащи от герб-а

46

АТАКИСТ

преди 8 години

до 64Вярно, бе, МИШКО, ти сам ще се саморазправяш с такива като тоя. Това си искал да кажеш. Велик си!

45

Анонимен

преди 8 години

На негово място аз щях да го спукам от бой * което е засичало. Така и така той е виновен и е причинил телесна повреда. Не си залужава сега присъдата за хулиганство заради няколко тупаника