30

само питам

преди 8 години

А дали в съда ще се явят писалият акта и колегата му за свидетел, или ще си вися сам там и ще си разказваме вицове със сидията и адвоката ми?Не за друго, а защото ми се е случвало питам.

29

цък

преди 8 години

А, "Новия Катаджия" шЪ плаща ли годишен данък печалба до 100 000лв или само ако надвиши годишния доход от 100 бона?????

28

Анонимен

преди 8 години

Първо трябва да ги пратят поне за по 2-3 години на училище - да с научат да пишат! После кратък курс по компютърна грамотност.Защото иначе - ще се чешат по главите и ще викат - абе не може и да се разберем по просто?

27

Анонимен

преди 8 години

на мен ми харесваше това с камерите. Снимат те и ти пращат глобата. Само че така идва големия проблем за власт имащите - камерата не разпознава наши и ваши. А в българия от едно време човек и *** си дава само и само да е от "нашите". Всичко е толкова смешно и жалко тук. Как ли не превъртат закона, така че хем да е строг хем да има вратички. Скапана държава, докато в парламента не влязат хора с достойство все ще гледаме подобни циркове. Ще ме спре катаджия и ще го чакам 1 час да ми пусне глоба

26

само отговарям

преди 8 години

До: номер 21 (само питам)"Като не разпиша акта какво става?"Ами като не разпишеш акта най-вероятно ще стане това което става в нормалните европейски страни като Германия, на които се възхищаваме и искаме да бъдем като тях.Ако разпишеш акта и си платиш в срок ще ти струва например 200 лева.Ако не разпишеш акта и не си платиш в срок, тогава те пращат на съд и ще ти струва 400 лева + разноските по делото. Даже в Сърбия знам че е вече така, която не е членка на ЕС.

25

Анонимен

преди 8 години

То не бяха камери, микрофони, мобилни радарни станции, GSM-и, GPS-и, нови автомобили, а сега таблети и принтери и по един кашон с принтерна хартия. Кога най-сетне ще им купите по един ПОС терминал на тия "радетели" на пътната безопасност и да се свършва ?! Имам един *** реторичен въпрос. Кой ги купува тези екстри и защо ? После България била бедна държава ... От една страна плащаме на 240 "законотворци" да си ходят у парламента, когато си искат, а сетне и на техните придворци да ни глобяват?!

24

ДС

преди 8 години

Звучи добре.

23

Ани

преди 8 години

Трябва да назначат и грамотни полицаи,който да могат да напишат няколко изречения правилно. ха-ха-ха-хааааааааааааааааааааааааааааааааааа

22

Един българин

преди 8 години

Браво, дано стане наистина така.

21

учуден от 3 дни

преди 8 години

Катаджия с вграден принтер,дали връща и ресто?

20

само да питам

преди 8 години

А апартамента си трябва ли да им прехвърля, щом съм бил там?Подписа служи, за да докаже, че съм съгласен с написаното в акта, а не че съм бил там.

19

До само питам

преди 8 години

Ами, снима те с таблета, за да докаже, че си бил там, и няма да има нужда да се подписваш. Пък и нощ в ареста ще ти подейства образователно и ще се научиш да се подписваш.

18

da

преди 8 години

ако може тия работи да ги прави новият катаджия нямаше да е катаджия

17

само питам

преди 8 години

Като не разпиша акта какво става?Полицая си взема принтираната хартийка и си я завира на тъмно.

16

:-D

преди 8 години

Ако вземе и да плаща глобите, цена няма да има новият катаджия

15

Анонимен

преди 8 години

Трябва и касов бон да издават :)

14

боко

преди 8 години

Поредното доказателство, че тази държава се управлява от ***. Как се пише по лесно? На ръка или на екрана на таблет. Аз мисля, че на ръка, но пък няма проверка на правописа и ще излезе поредния Ханко Брат!

13

21712

преди 8 години

Хубаво, ама не виждам как това ще промени нещо. За какво ще печата в патрулката електронни фишове!? Тая патрулка трябва да патрулира, не да изпълнява функцията на станционарен радар.

12

Анонимен

преди 8 години

Доде има КАТ ще има и стабилна корупция!

11

edin

преди 8 години

Ко?Не!