84

Анонимен

преди 8 години

Защо след залавяне на престъпниците, те не се наказват?Задигнали 100 пъти по една МРЗ и са с малки престъпления, поради което не ги наказват (ако ги хванат де)Но , че са направили поразии за 3-4 хиляди лева - на никой не му пука и те си продължават...Толкова ли ни е беззъб съда? Или на практика той заплашва само жалващите се?

83

Анонимен

преди 8 години

Още ли руски терористи от източна Украйна са били жени по пътищата на България?

82

Анонимен

преди 8 години

a na bas 4e taa kogato kava ahhhhh, 4e ot ustata ii luha na strakutniski abces i moza4na gangrenabat Boiko varni Ceco u MVReto. toia pone umeese da razsmiva horata

81

Анонимен

преди 8 години

s 24% sa namaleli bitovite prestaplenia ne zastoto 30% ot banditite sa okosareni , a zastoto milite babi i dedovci namaliaha s 40%.Boiko, mahni tazi patka ot kurnika da ne ia iahne nekoia svinkia

80

Анонимен

преди 8 години

Трябва на народа да се разреши да носи оръжие, само така ще се оправим, око за две зъб за чене - полиция, съд и прокуратура явно нищо няма данаправят.

79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89"По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков когато България беше под руска окупация имаше много повече побои по пътищата, пребити старци и зрелищни грабежи, но комунистите криеха всичко това от народа."***, при Тодор Живков не си заключвах двора и входа и руски войник съм виждал само на кино!

78

до 89

преди 8 години

Ами и си вярваш даже.Ще краднеш преди ама яко бой имаше да ядеш .Тогава *** си бяха просто ***.А сега искаш не искаш ставаш *** и те така имаш някакви пари за 3 дни.На косъм сме от стандарта на неандерталците

77

Idealist

преди 8 години

Благодарете на ГЕРБ и лично на ББ

76

Анонимен

преди 8 години

Нека мравка по гърба ни лази, родната полиция ни пазиииииии . . . . . . . . .

75

цък

преди 8 години

Ами, какво се чудите, какъвто министъра ни - такива и порядките в държавата!Мутра тук, Мутра там....., мутри под път и над път, като гъби след дъжд, а за нравите и поведението на "нежните им половинки да не говорим!!!!!

74

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Защо назначиха другарката Бла-бла-Бачварова за МВР министърка?Ние отговаряме: Защото тя няма нито идея, нито план, нито концепция, нито визия.

73

Скърбящ по БГ

преди 8 години

ку...рвец на държавата

72

разочарован

преди 8 години

Щом МВР Бъчварова на черното казва бяло кво остава от ДРДП да не и подаватстъмени сведенияКак не се срамува да се явява пред ГРАЖДАНИТЕ ПО бнт И ДА ГОВОРИ ЧЕ БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА Е ОВЛАДЯНА ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ЕЖЕДНЕВНО САМО В РАЙОНА НА бУРГАС СЕ ЗАДЪРЖАТ 45-50 МИГРАНТА ЗАЕДНО С КАНАЛДЖИИТЕ.По важното е как се охранява ДГ къде е Г ранична полиция и какъв е фекта от ОГРАДАТА за която се дават безбожни народни пари На това да даде отговор а не да ни манипулира че ДГ се охранява надеждно.

71

Анонимен

преди 8 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков когато България беше под руска окупация имаше много повече побои по пътищата, пребити старци и зрелищни грабежи, но комунистите криеха всичко това от народа.

70

Анонимен

преди 8 години

слабичка е тази за този пост!!!

69

Анонимен

преди 8 години

Обективно - Бъчварова подай оставка !Обективно и премиера Борисов да си подаде оставката !

68

Анонимен

преди 8 години

Време е престъпниците да започнат да влизат в затвора, без значение от етноса и културните особености.

67

Анонимен

преди 8 години

Самият факт, че хората от системата седят и търпят това недоразумение да им е шеф, вместо всички вкупом да излязат като гърците и да си подпалят министерството, означава че всичко е наред!

66

спец

преди 8 години

Какво се чудите , бре!Социоложка шета, гръм гърми (из МВР). Скоро и самото МВР ще гръмне. А Баце мълчи и не казва на кой завой са му я оставили да я намери.

65

жорж

преди 8 години

НЕГРАМОТНИ ПОЛИТИЧИСКИ, ДЪРЖАВНИЧЕСКИ И В ГРАЖДАНСКИ ПЛАН БЪРБОРКОВЦИ. Явно е , че по места са гиПРЕТЕГЛИЛИ И ИМ ПРЕДОСТАВЯТ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Жалка е женицата ,тя е формален шеф , МУТРАТА РЪКОВОДИ ХАОСА В ДЪРЖАВАТА. Германците и днес го потвърдиха. ,,БЪЛГАРСКИЯТ ЕЛИТ РЪКОВОДИ СТРАНАТА ХАОТИЧНО,,. Атези само се пъчат на снимките в ,,любимите,, медии. ЖАЛКО.