10

Анонимен

преди 8 години

тез пък празноглавите лапета.много шум за няква си малка кифличка.все едно няма други кифлички

9

опс

преди 8 години

Защо? Момичета много....!?

8

x

преди 8 години

Убийците в България са най-готините в световен мащаб.Освен това са и най-болните, имат по цяла енциклопедия тежки заболявания, техните адвокати също са толкова болни,че да се чудиш,как са още живи.Българските съдии също са световни рекордьори по нежно и толерантно отношение към престъпниците, естествено срещу съответната сума.В резултат страната се тресе от ненаказвана престъпност, а читавите млади хора бягат презглава на запад.

7

Правила трябват!

преди 8 години

Момичето задължително в затвора! Най-малко за 5 години, да и дойде акъла в главата!Учителката също в затвора! Какво прави тя там?Лекарите също са виновни, защото изнасят информация преди да е приключил случая. Най-малкото трябва да им друснат по една яка глоба.Чичото-охранител се е държал най-адекватно от всички! В тази беззаконова държава децата трябва от рано да се обучават да си служат с оръжие.

6

възмутен

преди 8 години

чичото на този 15-годишен *** е директно за затвора. Притежаването на бойно оръжие върви заедно с отговорност за съхранението и използването му. Как тогава е попаднал пистолета в ръцете на малолетен? Безотговорността си е престипление.

5

Комаров

преди 8 години

Шокиран съм от ширещата се неграмотност сред т.н. журналисти. Още по-учудващо е, че хем не знаят, хем самочувствието им е толкова голямо, че не ползват пособия за проверка, в т.ч. софтуер, речници и интернет. Имам предвид използвания "термин" "ранивия канал" /вместо раневия канал, т.е. канала на раната/- най-малко 5-6 новинарски сайта повтарят грешката в хор. Препоръкат ми е: учете български, после се опитвайте да пишете.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Причината за стрелбата в Княжево е мутиралото и опростачено поколение.Момичето е само поводът !

3

Анонимен

преди 8 години

До АдвокатКаква е вината ?

2

Анонимен

преди 8 години

До БащаТова защо?

1

Анонимен

преди 8 години

До Некой си...Абе не е смешно!