49

Анонимен

преди 8 години

А ето ви нелепата легенда, съчинна зо "героя" Луков:Командирите не са в състояние да възпрат нашите отстъпващи войници. На позицията останал само майор Христо Луков с четири оръдия. В този критичен момент българските оръдия пад командата му загърмели и страхотен огън обсипал настъпващите сърби. Те били отблъснати. Примирието вече е било подписано. На другия ден подполковник Томич поискал да поздрави българските артилеристи спрели настъплението му. Войниците посочили Луков, който още бил с обгоряло от артилерийската стрелба дим лице. А другите?- попитал Томич. Те бяха няколко овчари и коза

48

До Богомил - №85

преди 8 години

Не съм сигурен - тып ли си или само неграмотен. Но си г.а д и.на! Димитър Пешев го познавам лично. Осъден е, че е обявил война на САЩ и UK, че е подписал ЗЗД и за още неща.Не е осъждан на смъ.рт! Лъж.еш!Значи с една лъжа по.*** цялата си тыпа тирада! Просто отиди на "Неофит Рилски" 47 и виж плочата му. За съжаление племенницата му почина, няма да можеш да я попиташ лично. Нищо, на онзи свят ще го направиш!Побързай! Д.Пешев е лежал 1 1/2 години и никога не се е оплаквал от случилото се, беше мъж!

47

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 92 и Проктодокс /93/Гледам как смело крачите по НК и НПК на Р България, сигурно сте много храбри фашета. Ами, тука сме, не сме заминали никъде. Заповядайте! Само си сложете по два чифта памперси най- гомевия размер - трябва да пазим природата! Жал.кари!

46

Петър

преди 8 години

Идеологията на Съюз на Българските Национални Легиони ми се струва изключително добра и правилна и която би създала силна държава. Виждаме, че нещата против които са били те и ние сега сме против същите неща - не0либерализма, дивашки и престъпни етн0си и емигранти, сатанински тайни общества и масони и т.н. Идеологията им е страхотна, подкрепям!

45

Ортодокс

преди 8 години

Добрия комунист е мъртвия комунист. Поздрави

44

Анонимен

преди 8 години

Когато видя обесени комунисти по дърветата в София ще повярвам, че Луковият марш и всички национални партии са реални. Така само с маршируване не става.

43

Анонимен

преди 8 години

По времето на соца младежта беше възпитавана в патриотичен дух. А и преди това. Днес всички лъжепатриоти пищят, колко сме зле и как децата ни трябва да се спасяват на Запад, всред реки от мед и масло, достойни заплати, стерилно от корупция и т.н. Промити мозъчета, само не ми се правете на големи патриоти и едновременно да говорите за One Way Ticket! След двете национални катастрофи българските жени са народили българчета, съживили са се икономика, отбрана. Луков марш! Безмозъчни неофашистчета!

42

До Анонимен 77

преди 8 години

Значи капитан Петко Войвода е предател?! Национален герой, а не предател! Някого го стиска чепика, че е потушил Сенклеровия бунт! Във варненския затвор го е тикнал да гние Стамболов - родоначалникът на политическите убийства и репресии в България! Онзи, който не е чул турски куршум да свири, а е седял на топло в Руския генерален щаб и е получавал заплата в рубли.А Луков е фаши-ст от най-долна проба - с все сили е драпал да прати български воини на Източния фронт. Съчиниха му смехотворна легенда

41

imho

преди 8 години

Истината е, че така наречените "националистични" или "патриотични" движения в бг симпатизират на нео-нацистите. Може да се крият зад думи като "родолюбие" и други, но истината е, че те са си чисти расисти които мразят роми, турци, евреи, араби, гейове и са готови с лекота да убиват в името на "арийската" раса. Тва са опасни типажи които трябва да бъдат съдени за разпалване на етническа омраза.

40

the end

преди 8 години

Национализмът ни докара 2 световни войни. Айде стига вече...

39

minuvach

преди 8 години

Смешното е, че тези които поддържат Луков Марш са същите които определиха опълченците в Украйна като нацисти.

38

1

преди 8 години

Живеем във време, в което да обичаш държавата си е престъпление. Всеки, който участва в тъй наречения контрапротест е за бесилото. Но да, кой в днешно време ще позволи силна националистическа страна, която поставя народа и интересите си на първо място. Това значи много загуби за много хора. Най-тъжното е, че всеки българин е закърмен с историята с пръчките на хан Кубрат, а не може да каже и едно здрасти на съседа си без злоба.

37

Богомил

преди 8 години

Ген.Луков е родолюбец, за разлика от комунистите.Българските комунисти са слуги на Москва, Червената армия им даде власта и до днес работят за Русия, без нея са нищожни. Комуностите обвинявят ген.Луков в нацизъм и не се свенят от факта, че разлика между комунизъм и фашизъм няма. И как да вярваш на комунистите, когато те осъдиха на смърт Димитър Пешев, спасителя на българските евреи за "антисемитизъм" Невероятно, но факт! Какъв абсурд?! Ето, такава е "логиката" на комунистите!

36

Иванов 19г.

преди 8 години

Има ли разлика между национал социалисти и народни социалисти?

35

Анонимен

преди 8 години

*** са антихристи и интернационалисти т.е нямат родина, т.е не смятат България за своя Родина, т.е защо, по-дяволите, им се разрешава да правят шествия в центъра на столицата ни?

34

Анонимен

преди 8 години

Комунистите са антихристи. Взривяват църкви и убиват християни. Комунистите са против всичко свято.

33

Анонимен

преди 8 години

Карлуков марш.

32

Анонимен

преди 8 години

Комунистите най-накрая сами се демаскираха като гейове. Какво само се правят.Отделно ясно е, че всичките приказки на червените терористи против евреи и масони и еигранти са лъжа. Ето, че сега ги защитават.

31

Кукувица

преди 8 години

Фашистите в Германия се наричат ,Национал Социалисти. Национал социализмът е ЛЯВО движение, което по идеология е доста близо до социализма и комунизма. Така, че ЛЕВИТЕ имат много малко право да се противопоставят на фашистите, понеже идват от една и съща работилница. Делата на Хитлер и Сталин си приличат.Да оставим това! Въпросът е, че сега патриотичните движения се представят за фашистки, което е глупост.Да живее България!

30

Анонимен

преди 8 години

Винаги е било така националните герой и защитници на България се обявяват за предатели а предателите за герой.пример кап.Петко.войвода,ичаше опити и.сега за.очерняме.***.Левски за ген.Луков също.