119

Анонимен

преди 8 години

Нямат пари за нови натовски самолети. Една ескадрила стари ф-16 и една - нови руски изтребители. Руските ще се използват главно са патрулиране на границите, а със старите бараки ще се правят на големи натовци.

118

Джон

преди 8 години

Това е държава пред разпад защото фундаментите и са подменени, тя не знае кое е полезно за нея. Истинския народ, истинския етн0с е който изгражда държавата изчезва поради мизерията и бездуховността, поради безморалността и несправедивостта и корупцията които се толерират отгоре до долу. Така че няма какво да се притесняваме за армия. Целта на армията е да защитава нацията, но тази нация измира така че няма какво да защитава.

117

Анонимен

преди 8 години

Ще дадем на вълка (турците) да пази овцете (българското небе).

116

Джон

преди 8 години

На загиваща нация не и трябва армия. След около 25 години държавата ще рухне поради драстично изменения етнически състав. България е с най-бързо изчезващото население, но не се взима под внимание факта че 50% от родените не са с българско етническо самосъзнание. Продължавайте да се правите че България е изградена от "български граждани" без да правите разлика в етн0сите и гледайте как цялата държава рухва както слепец пада в яма.

115

Край

преди 8 години

Добре се развивахме 26г. - демократично. От около триста военни самолета 89г. вече са един в музея и Фалкона на Бойко. Давай Плевнелев - громи комунизма до пълното разграждане на държавата ни.

114

Анонимен

преди 8 години

Как кой, НАТО!

113

Анонимен

преди 8 години

"високоподготвени кадри"ha haha hahaha hahahahaha hahahahahaahhaahahhaha!!!Който не е учил във Военно училище не знае на какво се смея!

112

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 8 години

... утре граничарите ни ще са от "мигранти"К'ви сме прости... че си траем!

111

Анонимен

преди 8 години

Ний не щем нови евтини руски самолети, искаме скъпи стари американски, трета употреба.

110

Анонимен

преди 8 години

Приземяване, приземяване, приземяване, казваше бай Тошо. Да отмине бурята на перестройката и на лудите реформатори. Сега същото се случва при бай Бошо.

109

Анонимен

преди 8 години

От казанато по-горе изглежд, че най-големият враг сме си ние. Блеем и чакаме някой друг да ни ги решава проблемите. Като САЩ, EU даже и Русия. Определено професора изложи проблема доста добре и простовато на аудиторията. Ние не взимаме важни решения ние ги отлагаме, за да ги вземе някой друг вместо нас самите. Определено ние нехаем за бъдещето на държавата и гласуваме прекалено много доверие на хора, които не са подготвени да поемат тези решения.

108

до 140

преди 8 години

До До Анонимен 106Не лъжи!! лъжеш като ром! Нито в Персийския залив нито в Сърбия има свален ф-15/ ф-16/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Няма ткаъв!!!

107

До Анонимен 106

преди 8 години

Твоето хистерично ха-ха-хаааааааа направо плаши! Прегледай се! Кое е смешното? И защо аз да ти казвам нещо, което го пише в енциклопедията за бедните - Уикипедията. Добре! МиГ-29 и F-16 се сравнимите самолети от една генерация. Не е имало сериозни схватки между двата самолета - само в две краткосрочни войни НАТО срещу Сърбия и Войната в Персийския залив 2001. Съотношението на загубите е 6(9):О в полза на F-16 и (F-15) при условията на голямо числено превъзходство на натовците + AWAKS. Толкоз!

106

е да де

преди 8 години

Кой ще ни пази ли ,ами попитайте тоя с присадения перчем ,но го попитайте и от кой ще ни пазят защото като гледам Кипър ми се струва ,че никой няма да си мръдне пръста.

105

мнение

преди 8 години

Тагарев, ти като бивш кадърна военновъздушното училище и бивш министър на отбраната, като дълголетен участник в реорганизацията на армията, за това време освен да пазиш правилната линия на поведение и да гушкаш американски грантове, какво направи за авиацията? Само се показвате по телевизията със Шаламанов да ви видем, че още сте живи ....

104

за непросветените

преди 8 години

ЕДИНСТВЕНАТА "ПОБЕДА' на МиГ-29 е над "панавия-торнадо". дозвуков бомардировач който скоро ще бъде изведен от въоръжение. Това е ЕДИНСТВЕНАТА победа на "великия ' изтребител.Други няма. Освен.........в руските клипове на "виртуален бой" . Смях пълен!

103

Анонимен

преди 8 години

Balgariono... pred ochite ti razprodadoha Balgarskata zemia...

102

Анонимен

преди 8 години

Turcia ... shte ni opazi, kakto pazi i Siriya !!! Thank you EU,

101

132

преди 8 години

Ако трябва да описвам свалените руски железа трябва да пиша до сутринта. само ф-15 има ОФИЦИАЛНО регистрирани 104 въздушни победи.

100

Анонимен

преди 8 години

На 19-ти Януари иракският пилот на МиГ-29 Джамийл Сайхуд сваля британски Панавиа Торнадо с ракета въздух-въздух Р-60МК, за което британското правителство признава чак през 2003 година. Това е една от трите въздушни победи на МиГ-29 в цялата му история (още един еритрейски сваля МиГ-21, а един съветски афганистански Су-22).