192

Ghost

преди 8 години

От кога побой до смърт се категоризира като причиняване на смърт по непредпазливост?!?!Кви са тия закони ква е тая прокуратура!?А ако някой застреля крадец в дома си е обществено опасен и ще лежи повече от тия двамата.Законите в България толерират престъпността!!!Писна ми!

191

Анонимен

преди 8 години

Сеирджии снимали...Ами какво да направят?Да се включат в мелето?Аз не мога да разбера тая агресия у хората.Всеки се държи грубиянски, вика, псува, за най-дребното нещо.С това само показва собствената си простотия.В такива ситуации често нещата с случват толкова бързо, че много от хората даже не са успяли да разберат какво се случва.Най-много, ако се беше намесил някой, сега да има още една жертва.Отделно, че причината за боя е толкова безумна, че нормален човек не би се включил в разправията.

190

Киро

преди 8 години

Каквито хората - такава и държавата. За съжаление момчето няма да го върнат. В цивилизования свят никой не би оставил бабаитите да убият безнаказано човек. Поне един запис може да пуснат да видим каква е истината за случилото се. А тая негова приятелка дето е стояла отстрани е много странно защо не се е намесила.

189

О.р.

преди 8 години

За тия, които не са ходили в казарма: Ако тръгваш в атака срещу числено превъзхождащ те враг, и нямаш с какво да го изненадаш, изхода е само един - поражение.

188

Анонимен

преди 8 години

Първанов, Волен, Станишев, Бойко, Местан... при такъв елит, какви да са простите хора

187

Анонимен

преди 8 години

Majete ni sa smotanqci I prostaci, zatova sa zlobni

186

Аси

преди 8 години

Вече години си научаваме децата да нямат уважение към ред, зачитане и спазване на правила и уважение към останалите хора. Още от училище се научават, че могат да правят каквото си искат безнаказано. за съжаление много пъти с подкрепата на родителите. Да не говорим за умишленото промиване на съзнание и ценности от медиите.

185

Анонимен

преди 8 години

До АнонименVse niakoi den shte si namerish MAISTORA.Ne se samniavai v tova )))Ha nazdrave

184

искрен

преди 8 години

До Елизащото хората не са рационални, не следват фактите и логиката, а стереотипите и емоционалните символи - грубо казано са овце, които много лесно се манипулират...дори сами себе си - елементарна психология, доказана с години емпирични проучвания и експерименти; тука всички раздават присъди - едните били мутри, а момчето било ангелче; ама те били животни и го убили, а той миличкия видите ли толкова добричък и чист като сълза....не знаете фактите - ама иначе раздавате справедливост

183

Анонимен

преди 8 години

"Резултатите от аутопсията на Тодор пък показаха, че той е починал, не от нанесения му побой, а от задушаване, защото си е глътнал езика.От прокуратурата официално съобщиха, че металният бокс, който е видян от очевидци, е бил изваден от Тодор, а не от биячите му."Скочил на бой, ама не уцелил на кого скача, глътнал си езика и умрял. Иронията, че протестите са срещи мутренските своеволия, а именно починалият Тодор е с мутренското поведение.

182

Анонимен

преди 8 години

Vrachani da gi obesqt tiq dvamata na ploshtada I shte se sloji krai na tiq sluchki

181

А бе

преди 8 години

като е бил "каратист" си е мислел че е хванал господа за шлифера ... а това че ония двамата са го пребили изобщо не ги оневинява !

180

Анонимен

преди 8 години

аз като пресичам на пешеходна пътека се кръстя и пресичам в полутранс. На милиметри се разминаваме с някой много бързащи. Винаги,когато са ме псували, защото се е случвало, особено, когато пресичам на зелен сигнал, а някой бързащ тарикат много държи да си направи левия завой като е на ръба да прегази няколко пресичащи като мен, когато са ме псували просто продължавам напред безропотно. С простаците и винаги бързащите..за гробищата...не трябва да спориш. Те стигат точно там закъдето са тръгнали.

179

Анонимен

преди 8 години

Поне два пъти са щели да ме сгазят на пешеходна пътека. Като се качат на колата и ...

178

Анонимен

преди 8 години

до 189Ами ако господинът от автобуса в Бургас, който беше удрян от онова другото младо ***, ако господинът беше същият *** като него и му беше забил един в мутрата и младежът нагъл беше пукнал, пак ли да не споменаваме нещо за тъпотията на младежа? Ай сиктирждос!

177

Анонимен

преди 8 години

Аз, като минувач и пълен сеирджия категорично отказвам да нося каквато и да е отговорност за тъпотията на някого. Да нападат жена, която е на улицата и да се опитват да я ограбят - да се намесиш! Ама някакви немъже да се млатят и аз да се намесвам, да ме извиняват, но нека Господ да им е на помощ.

176

Анонимен

преди 8 години

Хората са толкова наплашени от престъпниците, че няма на къде повече. Ако се окаже, че това е мокра поръчка на някаква силова групировка например- ако се намесиш ще убият и теб. В такъв случай хората от къщите звънят на полицията и нищо друго не могат да направят.

175

НЯМАМ ДУМИ

преди 8 години

повдигнати обвинения за причиняване на смърт по непредпазливост. НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ ЛИ ????????????????? ЧЕ СЪС КАКВА ИДЕЯ СА ГО БИЛИ ЕЙ ТАКА ДА МУ Е ХУБАВО ЛИ . ?????????????

174

адвокат

преди 8 години

Интересен казус! Като гледам клони към условни за поничките!

173

Анонимен

преди 8 години

Нормален човек няма да тръгне с бокс, че и да го използва за нападение срещу пешеходци, пресичащи на пешеходна пътека. Млад, зелен, нагъл и със самочувствие.., това е истината и важи в голяма степен за т. нар. "Поколение на прехода" . Жалко за момчето, но ми се струва, че сам си е виновен