96

Анонимен

преди 8 години

Като се е самоубил ,защо не е гръмнал и кучето си ,да го отърве от мъки

95

Тракийски

преди 8 години

Започнахме да се завръщаме в мутренските времена.

94

Казах ти

преди 8 години

До Червен каскетКазах ти, че си *** и нямаш нищо под каскета. Знаеш три имена - първото е на вожда, а останалите две са на Станишев и Орешарски. А, може би и на Путин. Не е сигурно дали помниш и собственото си име, но ти си от миманса и няма значение.

93

Стари муцуни

преди 8 години

Традиционно разчистване на сметки между комунистически кланове.

92

Под каскета нищо

преди 8 години

До 121 Червен каскетНа най-надъханите партийци под каскета им няма никой! те са се нагълтали с клишета в прослава на вожда и нищо друго. Ако можеха да мислят, нямаше да са в тази партия, в която най-умният е пожарникар.

91

Чудя се

преди 8 години

До Червен каскетдо 121 Надай се Б.Борисов да оправи положението.....Та ГЕРБ е изграден като структура и принципи точно като ДПС-корпорация с едноличен лидер,зад който не се знае кой стои!Схемите за източване на държавата са същите,както и изборните машинации.За кадрите какво да кажем-и в ГЕРБ и в ДПС са от втория и третия ешалон на БКП и ДС.(в БСП са от първия)

90

Не става за нищо

преди 8 години

Тази държава за нищо не става. Нито да започнеш бизнес, нито да си болен и безработен. Тя е идеално място само за мутри, римляни, трафиканти и транзитно преминаващи. То и мутрите не е много сигурно място, ако не поддържаш правилната партия и не плащаш мизата. А властта само брои с по колко патрона са се самоубили преуспяващите бизнесмени. Е, това ли са ни евроатлантическите ценности? Пълен провал!

89

Анонимен

преди 8 години

в позитано са огладняли и трябва бизмесмените с куфарчетата да подхвърлят някои кокал иначе лошо .......склераров

88

РБ

преди 8 години

Трябва да се смирим мамка му!

87

Паметлив

преди 8 години

Куфарчетата с пари,дето ги взеха едно време,сега излизат на кой през носа,на кой през г.ъ.з.а,а на някои през изкуствени отвори 9 мм.Да не мислите че на тоя бизнесът му е само една модна къща???Всички пари на прехода са мръсни и кървави,нищо че вече са в лъскава опаковка!Такова животно-"селф мейд мен" в България няма или е гаражен размер.

86

Анонимен

преди 8 години

ДС си иска обратно куфарчето със стартовия капитал и лихвите от назначениятт преди 25 години за бизнесмен.

85

Анонимен

преди 8 години

Някак си се съмнявам заради мода да са го застреляли. Това сигурно е бил легалния бизнес.

84

Анонимен

преди 8 години

Никой не се самоубива разхождайки кучето си...

83

ист

преди 8 години

Някой другари, които бяха назначени за капиталисти и получиха куфарчета с пари и преватизирани предприятия, си помислиха че те са собственици. Спряхя да се отчитат на големите другари /мафиоти/ и започнаха да ги отстрелват. Тези последните убити си помислиха че са ги забравили. Партията отлага, но не забравя. Да се готвят следващите черни овци.

82

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 109 Значи,ако застрелят Путин,Западът ще си реши проблемите????Ха-ха,голям смях!Нямате си на представа колко генерали ги сърбят ръцете да докопат "ядреното" куфарче!Тия от дипломация не разбират-ще пресметнат вероятните жертви в Русия и ако са по-малко от 50% хич няма да се замислят!Засега Путин ги озаптява с желязна ръка,ама не се знае докога!Освен това не се знае точно как работи "Периметър"-ако животът на държавния глава е условие за задействане.....работата отива на зле.

81

Анонимен

преди 8 години

МВР са само констатиращи ставащото не случаино социоложка им е шеф !

80

Анонимен

преди 8 години

Що за бизнесмен си ако нямаш охрана !Охранителния бизнес ще има много работа след тези убийства

79

РБ

преди 8 години

Убийствата не решават никакъв обществен проблем,само скръб и жалост за близките.Съчувствам им!

78

Анонимен

преди 8 години

За успокоение на честните социалисти. Др. Луканов каза кристалната фраза - ще правим капитализъм , ама ние ще сме капиталистите . Е направи го и неговите го убиха. Та така другари , убийствата и кражбите са патент на БКП-БСП от 50 години .

77

Анонимен

преди 8 години

Всичките проблеми идват от така наречения мутро-съд, който не може и да осъди нито един, тове е една институция която има полезно действие 5% с него или без него все тая.