351

Анонимен

преди 8 години

"Срещу заявката на Овергаз от 1 януари 2016 година са посочени нули"- това е причината за спирането на газта. Ако ти искаш нулеви количества, как да ти се даде газ насила.

350

Анонимен

преди 8 години

Стига сте манипулирали! Русия не спира газа на България, а на Овергаз, която е частна фирма! В магазина никой не ви дава без пари, нали? Сашо Дончев да си оправя бакиите. Това са българските "бизнесмени"! Само действие прибиране и яки цени!

349

Анонимен

преди 8 години

Това беше руския опит да направят "Костинброд-2"

348

Анонимен

преди 8 години

Това беше поредната руска лъжа за да се носят лоши слухове у нас.Никой няма да спира газта, И да я спре - имаме много в наличност в държавата.Овъргаз си е подсигурила договорите и ще доставя газ.Няма никаква драма, само на Пеевски медиите искат да плашат хората преди празниците

347

Анонимен

преди 8 години

дреме ми ще си паля печката с рубли

346

Газовер

преди 8 години

До СпасНали продажните журналисти трябва да си заработят отпуснатите средства от "Америка за България"?

345

янев

преди 8 години

Журналистка простотия - с големи букви РУСИЯ СПИРА ГАЗА ЗА БЪЛГАРИЯ и после ако овергас и булгаргас не сключели договор и каква е целта преди нова година да става паника и тоя който я е измислил простотията да си вдига рейтинга ли що ли? Рових из руските новини нищо тия в днес бг от пръстите си ли смучат информация не знам

344

Анонимен

преди 8 години

що,булгаргаз да не получава газ от козяк а?

343

носталгия

преди 8 години

Ленин:Електрификация плюс съветска власт е равно на комунизъм!2 часа има,2 ч -немаПутин: Газификация плюс съветска власт е равно на комунизъм! -както при Ленин

342

Спас

преди 8 години

На други сайтове пише, че не Русия спира газта, а България не е поискала!!!!! Отново заблуждавате!!!!!! Заглавието да се чете: Русия пита, дали наистина да прекратят доставките!!!!!!!......защото нашите умници не са ПОРЪЧАЛИ НИТО КАПКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

341

Анонимен

преди 8 години

Пророците ще излязат прави-има нещо много сбъркано в човешката природа.

340

Анонимен

преди 8 години

ДОВИЖДАНЕ ТИКВО.ДАНО ТОЗИ ПЪТ СТОТИЦИТЕ ТВОИ ПЛАТЕНИ ФАЛШИФИКАТОРИ НА БЮЛЕТИНИ РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПИКА СРЕЩУ ВЯТЪРА.СЕГА,КОГАТО СЕ ИЗЯСНИ ПОЗИЦИЯТА НА БГ ПОЛИТИЦИТЕ Е ВРЕМЕ ЗА ЧИСТКА. ВОЙНАТА ЗАПОЧВА,А С НЕЯ И БЕЗКРАЙНАТА ПОГРЕБАЛНА ПРОЦЕСИЯ НА МЕХАНИКАТА ФАЛШИФИКАТОРИТЕ ОТ ГРОБ.РУСИЯ ЩЕ СТЪПИ ТОЛКОВА СДРАВО В БГ. ТАКА КАКТО В МИНАЛОТО КИРИЛИЦАТА И ХРИСТИЯНСТВОТО. ЖАЛКО ЗА МИЛИОНИТЕ ПРИСТРАСТЕНИ ЕВРО ГЕЬОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НЕОСЪЗНАТИТЕ. ЕДНО ВРЕМЕ ТЕХНИТЕ БАЩИ БЯХА ВЪРЛИ КОМУНЯГУ

339

Анонимен

преди 8 години

Виж какво,с кирка едва ли ще оцеля земята камо ли нещо друго и обикновено не пропускам да дам милостиня на нуждаещи се или да помогна на приятел.Объркано е съзнанието на много хора днес,но със сигурност вещите не са по-ценни от хората.

338

Анонимен

преди 8 години

Това ви е проблемът.Автомобилът не е по ценен от една сграда за старопиталище или сиропиталище или просто ковьоз за недоносени ,или n-броя компютри за n-ското училище на същата стойност.От вещите не виждате себеподобните и това прави слабо обществото ни.Малцинствата са по-сплотени от нас макар и по-бедни.

337

Анонимен

преди 8 години

Антипод на сноба е човекът на изкуството,приятелю.Значи идеята ми за паметник на сноба е в незрял вид ,но ще споделя в този късен час с теб:представям си го като ферари с четири кирки в тавана като метафора на ценностната система на нашето време.

336

Анонимен

преди 8 години

Не България, а олигархът Сашо Дончев, продажни ***, по съвместителство и джурналисти! Но така сензацията и плюенето са двойни!!!

335

Анонимен

преди 8 години

Значи,каква логика поставя лице занимаващо се с финансов одит на позиция министър на енергетиката?Лицето е обиколило няколко западноевропейски института.Аз не виждам друг смисъл на тези алогични назначения на хора без професионален опит на ключови позиции в управлението на страната,освен прокарване на нечии интереси.

334

Анонимен

преди 8 години

Русия наистина се опитва да дестабилизира БЕХ още от КТБ.Не защитавам Русия,просто твърдя,че когато една държава е слаба е логично да и се случва това,което ни се случва като визирам всякакви Дънди,Марица и т.н. случаи.

333

Анонимен

преди 8 години

Снобът е като ***,който лесно се вгражда в новата среда и функционира успешно в нея,но не може да надскочи комплекса на старата си същност.Снобът е човек с дълбок вътрешен конфликт,който неизбежно руши личността му.За снобите е присъща агресивността към себеподобните по произход подобна на тази при еничарите.

332

без пардон

преди 8 години

Заглавието не е коректно! Коректното заглавие трябва да бъде: Овъргаз отново не си плати дълговете към ГАЗПРОМ и по тази причина ГАЗПРОМ спира подаването на газ!