54

Ауу Пепиии!

преди 8 години

Аллооууу Пепии браво на тебе бе, ашкулсум аркадаш! Само как върза Борисов и го накара да си мисли, че здравната реформа се случва! Голем си бате, пожелавам ти да си купиш и един Мерцедес, ама тоя път за 500 000 и да си джиткащ с него на воля из Софето и Прованса, и все така успешно да баламосваш Началника, че здравната рИформа върви толкова бързо, че даже не може да я стигнем! Еееххх Пепиии, гяволенце си ти, големо гяволенце...!

53

и тия ви командват

преди 8 години

Ми той и Бойко не е истински пожарникар,Местан не е истинския лидер на ДПС Волен не е истински патриот ..ЕЕЕЕЕЕЕЕ има ли нещо истинско в страната ни .

52

Има ли мислещи?

преди 8 години

Това с линейките е пълна простотия. Защо всички линейки трябва да тръгват от едно и също място?Направете няколко центъра с линейки, разположете ги така, че да обслужват възможно най-голям периметър. Сложете център за линейки в Центъра, в Младост, в Обеля, в Овча купел. Тогава при правилна организация линейката без проблем ще стига за 10 мин до което и да е място в София.А не както сега - линейките са в Центъра и ако трябва да я пратят в Костинброд, трябва да пътува 1 час.Няма ли мислещи?

51

за съжаление

преди 8 години

Москов не е истински лекар ,а търговец какъвто е и Шарков .Лошото е че повечето ни лекари май станаха такива.Затова и ако сте забелязали тях ги интересуват здравните осигуровки и касата .Това са главните въпроси .

50

а

преди 8 години

Да бе , нека да дадем думата на неговите пациенти. След като е лекар десетилетия нека да кажат що за човек е неговите пациенти .Изобщо той лекувал ли е някой или обикновено е бил в офиса на партията или в СОС .

49

глас

преди 8 години

Прав е Ласкин. И е негово право да е гневен. Но е тъжно, че един актьор не се страхува да каже истината, а цял народ си трае. Оставка за Москов!

48

извод

преди 8 години

Вижте ,какъв е Москов може да кажат неговите пациенти .Но ако той им говори така както на всички останали ,пази Боже тоя да ти е лекуващ лекар.

47

София вече се тресе

преди 8 години

Това правителство ще падне по -лошо и от Виденовото .

46

читател

преди 8 години

"Линейката щяла да идва от 8 минути до 2 часа в зависимост от това колко е стабилен или нестабилен е пациента...." Е добре де, защо не е пациентЪТ? Биячи сме, устати... ама защо непременно трябва да си изтъкваме и неграмотността.

45

Анонимен

преди 8 години

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ Д-Р МОСКОВ В КОЙ ДЖОБ ЩЕ ОТИДАТ ПАРИТЕ ОТ ДМС НА РЕГИОНАЛНИТЕ ЗДРАВНИ ЦЕНТРОВЕ В СТРАНАТА (ПОДЕЛЕНИЯ НА МЗ В ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ), КОИТО С ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ СЕ ДАВАТ НА РАБОТЕЩИТЕ В ТЯХ НА КРАЯ НА ГОДИНАТА, А ЗА ПРЪВ ПЪТ ДОСЕГА ТЕЗИ ПАРИ СА ВЗЕТИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И НЯМА ДА СЕ ДАДАТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ! ДАЛИ ТОВА Е НАПРАВЕНО ЗА ДА СЕ ПЛАТИ ПРЕСКЪПАТА СЛУЖЕБНА КОЛА НА МИНИСТЪРА, СТРУВСША 300 000! И ДОКОГА ТОЗИ ПИШМАН МИНИСТЪР ЩЕ СЕ ПОДИГРАВА

44

Идеите или парите

преди 8 години

За простотията ,която сътвориха с ваксините на децата той и Шарков е затвора .Така се прави във всяка нормална страна.Тук ,той правел реформи момчето и свързал идеите с парите,разбирай , продал се е за парите на ГЕРБаджиите.

43

Демо

преди 8 години

Биг Брадър свърши и на Ласкин му остана време да се възмущава

42

а

преди 8 години

Петър Москов не е фашист ,а предател .

41

Анонимен

преди 8 години

Щом като червения *** стана от ДСБ на Позитано много са го закъсали. Др. Ласкин спри да пиеш , че твоите тъпни вече никой не ги понася .

40

Ай стига бе

преди 8 години

Бате Бойко съжалявам, че гласувах за ГЕРБ след като за министър на здравеопазването стана такъв селски хитрец като Пешо Наркото! Е каква здравна реформа досега е направил, че Ваше Величество толкова много го хвали, че за пръв път се правело здравна реформа?! Това виц ли е или майтап с хората питам аз! И тоя Пепи, който досега един път не съм го видял да се изкаже адекватно по нито един зададен му въпрос продължава нагло и безочливо да седи на мин. кресло и да се прави на важен! А е пълен профан

39

какви реформи

преди 8 години

Значи лъже се толкоз нагло ,че няма накъде.Какви реформи прави Борисов господа ....Стилът е следния :Станишев е виновен .Орешарски е виновен .Костов е виновен .Доган изкал да го убива.Волен ме черпи за сина си ,пък сега ми вика мафиот .Това не са реформи ..Това са медийни локуми за будали ,после усвояване на фондовете. А магистралите тръскат .

38

ДСБ

преди 8 години

Москов всъщност е ял бой в Поморие и бая го е шубе да си признае защото ще яде още по - голям .То ще му дойде времето .

37

Анонимен

преди 8 години

До ИнициативаМи недейте ги плаща, ще си умрете прости.

36

10 януари

преди 8 години

Москов ,не се Близнашкясвай и напускай кабинета.Тия ще ги бие народа бе *** ,и ти ли ще го отнесеш .

35

Анонимен

преди 8 години

Дайте да купим и ние 8 хеликоптера и един самолет, които за да стигат по-бързо ромчетата с диария и червено гърло до Пирогов.