54

Анонимен

преди 8 години

ПОВЕЧЕ МИ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК УБЕЖДАВАЩ ВСИЧКИТЕ ЧЕ Е ФИГУРИСТ-ВИРТУОЗ А ВСЪЩНОСТ НИКОГА ДОРИ НЕ Е СТЪПВАЛ НА ЛЕД..

53

въпрос

преди 8 години

Добре,бе Симеонов...само да те питам нещо. Мислил ,ли си по темата-Какво се случва с политическия башибозук в БГ,тогава когато Руската федерация наистина започне да намига на своите протежете тук? Знам,че не си баба Ванга,ама имаш някакъв разсъдък.

52

Анонимен

преди 8 години

Голям флиртаджия е нашият премиер.Ухажьор и половина.Кеф ти Турция,кеф ти Русия.Не му се хващат спатиите

51

Наблюдател

преди 8 години

Голямото недоразумение което широко се рекламира от всевъзможните медии, е че това правителство е дясно. Това правителство е по-ляво и от това на Станишев! Само приказки за дясно и чисто леви изпълнения! Взимане на 16 милиарда а и не само те какво са!? Ни най-малък признак за реформи! Само оправдания защо пак не се случват! Това правителство единственото което прави и то изключително успешно, е да стабилизира България като най-бедната държава в ЕС!!

50

Анонимен

преди 8 години

Rusia e dobria blisak priatel na bG da jivee Putin as ne Sam kumunist i Nikoga nama da bada mari4kov pee a baschtata mu poslanik v rim nagada4i ima mnogo v bG ne sa samo gerb Lili ivanova Anja pen4eva karado4eva tn samo dan4eto si ostana verna krasiva Jena Seksi sdrava da e

49

Казасов

преди 8 години

Кой да работи в заводите и фабриките на инвеститорите,ако дойдат.Нашите млади и умни работещи-2-3 милиона са там,при тях.

48

До 62

преди 8 години

Докато си клатиха краката през комунизма българите построиха България! А тебе като ти чета коментара разбирам , че нито си българин ,нито си работил нещо през скапания си живот!

47

Анонимен

преди 8 години

този Първан Симеонов , солтестиса на голфъра-милионер-социолог Андрей Райчев няма ли да спрете да ни го навирате цял ден по всички медии??

46

Анонимен

преди 8 години

евтини предател..............

45

Анонимен

преди 8 години

Накратко: Боко го поема от всички.

44

YHVH

преди 8 години

Дпс е етническа и противоконституционна. Основана въз основа на изнудване, принуда, зависимости и шантаж. Те търгуват с влияние и власт и единственият резултат от съществуването й е хаос и смут в обществото ни. За тях подлостта е норма на поведение, не вредно. Те воюват с всички възможни средства срещу нас и нашата държавност и всеки който казва обратното е национален предател или техен поддръжник.

43

Санчо

преди 8 години

до този с "демокрацията и пазарния капитализъм"Те са точно толкова реални, колкото и комунизма. 26 години демокрация? Кажете го на инвеститорите, които не дойдоха заради корупцията.

42

Анонимен

преди 8 години

Българите трябва да разберат, че времето на комунизма когато всеки си клатеше краката свърши! Комунистите съсипаха България! Сега всеки трябва да се труди упорито, да бъде инициативен и предприемчив и непременно ще успее! Всеки има равен шанс при демокрацията и пазарния капитализъм! Ако някой не е успял за 26 години демокрация, то това са само мързеливците и некадърниците!

41

СултанТВ

преди 8 години

В момента преговаряме с Министерството на неОбразованието да се въведе час по гледане на високоморални турски и индийски сериалчета, които да заменят скучните предмети по Етика и право, Свят и личност, дъра-бъра... Негово Превъзходителство е обещал безплатни телевизори за всяко училище.

40

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАДрага ми СТРАНДЖО,пропуснали са да ти кажат най-важното, а то е :ИНТЕГРАЦИЯТА НЕ ТЕ ПРАВИ ЧЛЕН НА НАЦИЯТА, А ОЩЕ ПО-МАЛКО НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !!!

39

Анонимен

преди 8 години

Докато селяне управляват бантустан така ще е - болшевиките положиха доста услия да унищожат мислещите люде!

38

Анонимен

преди 8 години

Изключете телевизора.

37

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАМоже да сме гладни, озлобени и изнервени, но поне не сме интегрирани както си ти, ако ме разбираш какво искам да ти кажа !?

36

Край

преди 8 години

Да те е у анализатора. ДПС не се бори за любовта на Борисов ДПС му налага на Борисов да го обича. Борисов има зависимост от Пеевски и Доган. не случайно всички пари на държавата по негово време бяха в Корпоративна банка. Цветанов не е силен но поне е оправдан след като клекна на Пеевски и неговата машинка от съдебната система. А реформаторите пък се правят че имат мисия в правителството - ще осребряват. Борисов е най правилен навън - Държи се за Германия /от там брюкселски пари/ срещу Русия не.

35

хаха

преди 8 години

До Анонимен"ми идва една мисла" ноу комент :)