4

Сорос

преди 8 години

Недейте да разсъждавате много-много!Друго е.определено за вас ГОИ!

3

Реалист

преди 8 години

Свободата е мъртва:"Предвид строгите закони отвъд Океана, ако докладвате, че ваш приятел или роднина прави радикални политически коментари или показва симпатии към Ислямска държава, то той/тя почти сигурно ще бъде поставен/а под 24-часово наблюдение от властите. Дори може да се озове в затвора заради опасения, че планира да замине за Сирия."Това беше нашата реалност преди повече от 25 г. Дори за политически вицове преследваха.В щатите са тръгнали уверено към диктатура. :)

2

АГРАРЕН ХУЛИГАН

преди 8 години

Или Див Селянин; бла бла бла. Само дървени философии. А ония стават все по опасни и смъртоносни. И се плодят като зайци.

1

Анонимен

преди 8 години

Селяни, стойте кротко в блатото и много не си врете гагата там където не трябва!Нямате индустрия и селско стопанство,нямате пазари, молете се да ви кихат от ЕС еврофондове и от МВФ нови дългове, но за това трябва да водите определена политика и икономика!Разбирате ли селяни, когато ви кажат че трябва да приемете примерно 5000 бежанци, вие нямате ход, когато ви кажат другата година още 15 000, вие се снишавате,мрънкате ,но нищо не може да направите!Селяни, мъчно ми е за вас!Агент Пат Шонк!ЦРУ