16

Анонимен

преди 8 години

В град Велико Търново вече започна монтирането на пункт за плащане на такса за преминаващите коли ,които не са с Великотърновска регистрация. Засега първият пункт е преди моста на влизане в града от София, поготвя се терен за пункта ,който ще се постави в кв. Шереметя. Кмета на село Български извор също обмисля поставянето на бариера ,таксата ще е колкото струват 3 кебапчета с гарнитура в местните капанчета на пътя- 7-8 лв. Нищо не е !

15

Анчо

преди 8 години

Автомобилите на хиляди софийски фирми са с регсирационни табели от Плевен, Враца, Пловдив, Благоевград .... Просто чакането на опашки в КАТ в тези градове е нищо работа, сревнено с чакането на опашка в КАТ-София.

14

Анонимен

преди 8 години

Новият кмет на Перник е предложил за обсъждане въвеждане на винетки за преминаващите през града непернишки коли. Табелата е след Драгичево и там се обмисля поставяна на бариера и пункт . Засега кметът на Драгичево няма намерение да въвежда такса за преминаване през селото, като таксата ,която според софиянци е правилна ,мисли да я включи в таксата за преминаване през град Перник.

13

Анонимен

преди 8 години

Общински съвет Варна обмисля предложението за въвеждане на винетка на входа на града за коли с неварненска регистрация. Пункта за плащане ще е преди МЕТРО. Таксата няма да е висока ,спорет запознати. Ще струва нещо около чадър и два шезлонга на плажа- има няма 26-30 лв.

12

Анонимен

преди 8 години

На главен път Е-79 се намира град Кресна. Ако обичате, колите с неблагоевградска регистрация ,пригответе пари за винетка. 8-10-20лв ще го решим на Общински съвет.

11

Анонимен

преди 8 години

До ресторант "Мотиката " в Банско има табела ,там ,ако обичате също да се плаща по нещо си ,примерно 12-15 лв ,колкото е хот-док с кола на пистите. Така на връщане от Шилигарнико си приготвене некви кинти. Причините са същите като в София, начинът е същия, да няма сърдити !

10

Анонимен

преди 8 години

Аз съм от Бургас, искам всички коли с небургаска регистрация на караулката при табелата "Бургас" да плащат някаква символична винатка, примерно 10 лв. При влизане в Созопол да плащат подобна винетка ,така сутрин като тръгнат сколата на плаж ,на връщане ще цакат 10 лв ,не е много ,но съгласете се ,че инфраструктурата на града не може да поеме хилядите небургаски коли в Созопол.

9

Минувач

преди 8 години

Ами предложил го е някакъв от Micro$oft. Ако оставим на тях, ще ни искат и такса за въздуха дето дишаме.

8

Дядо Мраз

преди 8 години

Ами фирмите, които предлагат работа на софиянци, а са регистрирани в друга област... тях какво ги правим?

7

Бъ

преди 8 години

Ами софиянци да плащат данък на всяка община през която минават за морето като за курортите таксата да е двойна :)

6

П

преди 8 години

Застани утре на изхода на София и преброи колко коли с несофийска регистрация ще излязат от софия и колко са лизинговите извън софия

5

Анонимен

преди 8 години

Ами лизинговите коли като плащат данъци в София и се карат в останалата част на страната проблем ли е за теб малоу.мнико номер 3? Или това е ок защото си е добре за тебе?

4

П

преди 8 години

Сега всички селяни ще ми наслагат минуси

3

П

преди 8 години

Проблема е че карат в столицата а плащат данъците по местоживеене.

2

Анонимен

преди 8 години

Как кой го е измислил и предложил. Не виждате ли, че този гладен ченгеджийски простьо пожарникаря е заобиколен с не по-умни колибари,които са прескочили синора и дошли в града. Тези червендалести потомствени загубеняци ще затрият държавата.

1

Анонимен

преди 8 години

Киро Гела ли измисли тая простотия? Малко глупости направи във футбола, сега се е заел и други сектори от икономиката да "оправя". Гел, айде успокой се малко. Хем те сърби, хем те боли, една кифла си станал, ама от най-дразнещите. Минди.л, с голямо самочуствие без покритие. С парите от лекарства да си купуваш лекарства!