19

Анонимен

преди 8 години

Най-големият атентат е извършен преди 13-14 млр. години и до сега не е открит извършителя, не са ясни мотивите му и не са повдигнати обвинения.Имаше особи, което поеха вината за Големия Взрив, но до сега връзката и вината им за атентата така и не беше доказана....DЗа мотивите пък да не говорим.

18

Аз

преди 8 години

Министър-председателят ще се извини ли на хората които работят по този случай, а той ги нарича с обидни квалификации и използва речник на селски каруцар!Ако беше гръмнала бомба и те нищо не направят-пак ще са виновни според него?Той угодия няма.

17

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета. Единят излетял, другият и той... Като си видят буса след седмица-две ще има да се чудят.

16

Пешко

преди 8 години

Ицето Бисеров оправдан, куките и ние се занимаваме с фалшив бус

15

Анонимен

преди 8 години

Явно е тест за службите, да се види ако паркират един бус до място с много хора как и кога ще реагират службите. Е, нашите се издъниха - бусът си е стоял от предната вечер там, ако е имало взрив, можеше да си гръмне и службите щяха да се чудят откъде е гръмнало. Пълен та.ш.ак.

14

Анонимен

преди 8 години

Ново 20- рисков профилНещо ми намирисва не само на бивши съветски републики ми и на бивши империи, нейде около Вавилон, че и по- преди...

13

Анонимен

преди 8 години

До Dedo IvanПотвърди се, че рапоня се държи като тато демк работи цар!

12

Анонимен

преди 8 години

Всичко е шито с бели конци! Мирише си тази работа и това е.

11

Dedo Ivan

преди 8 години

Вчерашната случка за сетен път потвърди печалната истина, че в МВР работят пълни ***- неграмотни, корумпирани, некадърни и нагли. За съжаление дами и господа, това е "материалът", който ние храниме с нашите данъци! Епизод от вчера: Отива един толуп при притеснените пасажери и им нарежда да хващат пътя към Т2. При това им се кара, че са се осмелили да зададат въпроса:"Ама далече е, как да стигнем?" Посочи им рейсовата спирка в далечината.Пълно безхаберие от страна на летищните власти!

10

Анонимен

преди 8 години

Малейййй, като се погледна в огледалото, и като се видя с какъв рисков профил съм ..... направо умирам от страх за колата си !!!!! Дано не ме спре някое ченге и не каже - абе я да ти видя профила на тебе ....... а като знам кои, и как ще ме съдят .......За това - погледнете си хубаво профила в къщи, и едва тогава излизайте на улицата .... !Съвет от МВР !!!

9

Фантазьор

преди 8 години

тези от бившата съветская република да не се окажат укропи, учавствовали или имали вземане-даване с някой от националистическите батальони (като "Азов" например) та затова миришат на взривно вещество?

8

СОПОЛАН ПАСИ

преди 8 години

В Перник, преди години БОКО награди кучето с пържола???

7

Любо

преди 8 години

" Бивша съветска република " - Азербайджан , граничеща с Иран ,а оттам на всички ни е ясно откъде идват момчетата с "рисковия профил ". Този Костов има интелект на колибри...Аз по неадекватно интервю скоро не съм слушал...

6

Анонимен

преди 8 години

Кога г-н "главен секретар" разбрахте че тия двамата са с рисков профил ? Когато преминаваха нашата граница, и си представиха документите, или когато оставиха буса на паркинга и си заминаха ???? В кой точно момент разбрахте че те са с "рисков профил" ????

5

Анонимен

преди 8 години

Не мога да коментирам толкова много глупости изказани от един "главен" секретар на МВР !!!

4

Анонимен

преди 8 години

Очевидно не им е чиста работата на тези двамата. Дали този случай не е само тестване на службите ни, за да видят как действат.... време за реакция, процедури, технологии и т.н. Надявам се службите също да го имат това предвид като възможен сценарий.

3

д

преди 8 години

"Не са граждани на Европейския съюз. Става дума за хора от бивша съветска република" значи рисков профил, а прииждащите от югоизток орди - не..

2

Анонимен

преди 8 години

Значи и уреда, и кучето са сгрешили, щото видите ли в парфюмите имало субстанции които са сходни с тези на взривното устройство. Демек ние сме ***. Много го плюха онзи предишния секретар Лазаров, но като интелект е на светлинни години от този Костов. Изобщо цялото интервю е една гротеска, въртене, сучене и накрая едно голямо нищо казано.

1

реалист

преди 8 години

Браво на агентите. По-добре е фалшива тревога от реален удар. Не виждам смисъл в публично осъждане на тези хора който са си свършили добре работа. Но, след атаки към професионалисти, може би, следващият път ще се замислят дали да реагират на подобна заплаха, респективно тя може да е реална пак те да не направят нищо. Тъй като сега се вдига голям шум по тяхен адрес...