63

SD

преди 8 години

Пускам ги , кога чичо Томовата колиба засвири на кавал .

62

гражданин

преди 8 години

до номер 56 все едно коментара съм го писал аз..........

61

Анонимен

преди 8 години

Съвсем скоро Владимир Путин ще назначи Доналд Тръмп за Президент на САЩ и светът ще стане едно малко по-мирно и уредено място!

60

БЪЛГАРИН

преди 8 години

КОНТРОЛ ,КОНТРОЛ И .....ПАК КОНТРОЛ!!!"КОНТРОЛА" И "ОТГОВОРНОСТТА" -----СА ВИСША СТЕПЕН НА "ЕВРОПЕЙСКО ДОВЕРИЕ И СВОБОДА"!!!"КОНТРОЛА И ОТГОВОРНОСТТА" ---ТОВА Е "ДЕМОКРАЦИЯТА"!Свободата е " СВОБОДА"----когато е взаимно споделена и взаимно-изгодна!НЕ МОЖЕ "СВОБОДАТА"-- ЗА ЕДНИ.....ДА Е "ЗАДЪЛЖЕНИЕ " ...за ДРУГИ!

59

Сорос така ли каза?

преди 8 години

Черните и латиносите в Щатите били 13% :) Това данните за Аляска ли са :)Белите в Щатите са около 60%, останалото са цветнокожи. 14% са само чернокожите, още толкова (или повече понеже са нелегални) са латиносите. Отделно пакита, индийци, китайци и т.н. И нека сме честни, * се размножават като нашите и до 10 години ще са двойно повече. А кой ще работи и плаща данъци????

58

Анонимен

преди 8 години

откaкто джуджето путин ( сaмо кaкво секс именце...) изпрaти крaсните aлькоголики дa " воювaт" в Сирия, ИД РAЗШИРИ ТЕРИТОРИЯТA СИ В ПРОВИНЦИЯ AЛЕПО И ХОМС- ПРЕВЗЕХA ГРAД МAХИН! БЕЖAНСКИЯ ПОТОК СЕ ЗAСИЛИ, путин дестaбилизирa ЕС ТОВA Е ФAКТ!

57

Анонимен

преди 8 години

2 000 000 бежанци x 1000е на калпак за издръжка = 2 млрд месечно или 24 млрд годишно. Ресурса впрегнат да пази европа през това време е поне 10 пъти по скъп т.е излиза, че кризата струва към 250 млрд на година. Колко ли пари струва тия емигранти да си седят в страните осигурявайки им приличен стандарт и образование? 1-2 трильона? Дали големите мозъци не го осъзнават или просто искат да предизвикат мащабен терор, който да пренареди картата в Европа и Азия. А къде е ББ и защо се е скрил?

56

Анонимен

преди 8 години

И ние това казваме : Пуснете ги. Ние ще им платим корабните билети. По един круиз да направят хората, да се съвземът от стреса, на който Европа ги подлага. По 4000 в кораб , малко по малко ще увеличим фауната в САЩ и ще отървем Европа.

55

Брaнник

преди 8 години

Истинaтa боли a москaлоподобни aмеби? Боли и сърби aмa яко, пaрaлелния свят нa рaшкa потъвa бaрaбaр с путин, мутин и т.н и дa искaте и дa не щете нямa мърдaне, ИД ви бие кaто тупaн нa Мaйдaнa- ФAКТ! A ВЪВ ВЕЛИКA AМЕРИКA 2016 Г. ИДВA НОВИЯ БЯЛ ПРЕЗИДЕНТ, джуджето от сегa го е хвaнaл треморa)))))))

54

Анонимен

преди 8 години

59, хихи, засега ще питаме европейците какво е радикален ислямист - защото паниката и психозата в момента е в Европа, не в Русия. А масираните, истински големите атентати още не са започнали. Тепърва предстои да ги питаме европейците как се чувстват:)

53

Кравари ,

преди 8 години

Амиииииии в КРАВАРИСТАН има много място що не ги вземете вие ???Ииииииии що не спрете войната , за да може да се завърнат в Сирия ????

52

Анонимен

преди 8 години

САЩ приемете ги вие и махнете визите - всички щастливи.

51

Анонимен

преди 8 години

vzemeti si gi pri vas v stranata na neogranichenite vazmojnosti i bez tova vie ste vinovni za tova koeto se sluchva v stranite im

50

до 59

преди 8 години

От 89-та русия два пъти банкрутира с граждански войни благодарение на мутро-другарите това спомняш ли си го?

49

Анонимен

преди 8 години

aфроaмерикaнците илaтоносите сa 12% от нaселението в СAЩ- кaто пишете глупости москaли поне гледaйте стaтистикaтa зa СAЩ, Европa и рaшa! A кой е " трaдиционен" ислямист и кой " рaдикaлен питaйте ония от теaтърa в Беслaн, или чеченските войни, или питaйте некоя врaчкa кaквa чaлмa ви чaкa в бъдеще вaс" прaвослЯвните милиционери"...

48

Анонимен

преди 8 години

53, ами те източноевроейците и сега са под тотален американски контрол и всички виждат резултата по стеклия се по устите им бял амер. крем. В крайна сметка западноевропейците вече си правят минишенген, после мини ЕС, а на източноевроп. унтурменши ще им се отреди чудесната роля на боксова круша в буферната зона между големите. А да - междувременно западноевропейския ЕС си прави бизнеса с Русия

47

до Браник

преди 8 години

*** си, та си се вдлъбнал. Източна Европа щеше да е много по-добре ако ФАЩ не я бяха окупирали - справка бивша Югославия!!!

46

Анонимен

преди 8 години

Проблемът в света е, че има около 1 млрд живеещи прилично хора и 6 милиарда оцеляващи под границата на бедността на ООН ***. И тия 6 млрд рано, или късно ще тръгнат да взимат това, което нямат. Неравенството по света е основния проблем, който ще ни затрие като цивилизация. Не може някъв бандит-олигарх да ми ходи до Монако с яхта за 300 млн долара, а в същото време деца по света да умират от глад.

45

Анонимен

преди 8 години

В Руся мюсюлманите са от традиционни малцинства. В западноевропейските страни мюсюлманите са новорадикализиран сбирток от цял свят, които са извадили ря.заните карабини, с които да облагородят европейската раса. тези 10% ще се качват в аритметична прогресия докато средния евролиберал приеме с благодарност ча.лмата

44

АМАН ОТ УМНИЦИ ..

преди 8 години

ПУСНЕТЕ ГИ И ВИЕ ,БЕ...!!!АЙДЕ , СТИГА "МЪДРИ СЪВЕТИ"....!!!!!!!!!НАЛИ И ЗА ТЕЦ-Мариците ---ТАКА НИ СЪВЕТВАХТЕ ....??!!!