16

някой

преди 8 години

До: номер 18Не ми се влиза в безсмислени спорове, но ти да си чувал за отвлечен израелски самолет?А? Чувал ли си? С израелски пътници?Израелските служби имат огромен опит с терористите. И те дават жертви. Но предимно сред военните а не сред цивилните!

15

ОтговориОйТигреТигре

преди 8 години

Относно съветите, вие филмарите големи разбирачи се оказахте.... Съжалявам, ама терористите едва ли са като на филмите преди да ви застрелят да си разкажат майчиното мляко докато някой ги обезвреди. Идеята като влизате някъде на публично място да огледате възможностите за изход е много добра даже. Единствено не ми харесва това да се преструваш на умрял, защото в такава ситуация човек е мега паникьосан и едва ли може да диша толкова слабо, че минаващ покрай него терорист да не го усети.

14

tih velikan 681

преди 8 години

Blagodarya!

13

Ако

преди 8 години

Ако целия свят прочете тая статия всички ли ще бъдем невредими ?

12

ОйТигреТигре

преди 8 години

Ало платените коментари... Като не ви харесват мненията на руските ветерани, ходете четете тия на американските. Опа, извинявам се, те нищо не са казали, щото ги боли фара за нас.

11

Ако

преди 8 години

А ако е останал взрив а ние сме умрели какво да правим ? Ако целия свят прочете рая стария всички ли ще жъдем невредими ? Дано не я прочетат и терористите за да не предприемат други незнайни действия..иначе за статията нямам думи !!!

10

babakera

преди 8 години

До АнонименМи отивай с господин Президента да си се филмирате заедно.

9

Анонимен

преди 8 години

Благодаря ви за съветите, господа от руските спецчасти, дано на никого да не му се налага, но на вашите съвети и методи просто нямам вяра. След като пуснахте зарин в московския театър и наред с терористите убихте и над 100 невинни, ваши съграждани, а после в училището в Беслан така преговаряхте и щурмувахте, че загинаха 300 човека, предимно деца, 1/3-та от заложниците, позволете ми да не ви считам методите при заложнически кризи за ефективни...

8

тихомир томов

преди 8 години

До Щиглиц Носиш си и малка бутилка и някакво мезе , но да не е свинско , че ще те застрелят за обида на пророка . Има козя пастърма . Джихадистите си падат по нея . Черпиш и гледаш какво става с нелюбезните .

7

Marquis de Carabas

преди 8 години

ХА-ХА-ХА!!! Мяууууу! Мррррр...Абе, ислямските терористи да не са котки, че да не трябва да ги гледате в очите бе???Майко малей, какви "експерти" са тия спецназовци!!!

6

Щиглиц

преди 8 години

чекай да щракна още една ракия, че мож да се мре скоро

5

някой

преди 8 години

Глупости на търкалета. На големи ТЪРКАЛЕТА!!!Защо слушате руски "спецназовци"?Защо слушате руски головодници?Дайте мнението на израелските експерти. Израелците са Номер Едно!Може би наравно с тях са само експертите от британските SAS."Никой няма да се разхожда, облечен в арабски дрехи и да крещи: Сега ще взривя всички ви!.ХА-ХА! Много смешно! Има ли още такива дето вярват че терористите носят арабски дрехи и дълги черни бради?

4

acca

преди 8 години

Тва звучи като един скеч от миналото "Ако ви стане лошо и припаднете, веднага станете и извикайте линейка"

3

Анонимен

преди 8 години

Терористът самотиктакащата бомбичка Сидеров в затвора!

2

биров

преди 8 години

На 99 процента си мъртъв

1

Анонимен

преди 8 години

До 6 години затвор за Сидеров! Точно така, терористът сидеров ще си го получи