72

Оставка

преди 8 години

17.04.2015 Павлова:"Няма да повишаваме цената на винетката" . Стига лъжи, оставка !!!!!

71

Анти Винетка

преди 8 години

Тъй момче на снимката да не е Владко Горанов като ***, след като го изритаме от властта,м?Ко мислите?

70

ПРАВЕДЕН

преди 8 години

Сега е момента всичко живо да излиза на протест и да сваляме тия кръвопиици от власт!!! За емигранти нелегални пари има и да се теглят по 22 милиарда бор4ове може....а за народа дето ба4ка като вол пари няма и само секира да му смъкват по 5 кожи! Стига толкоз....иззедници ненаяли се!!!

69

Анонимен

преди 8 години

какво стана с 16 те милиарда защото искат сега до края на годината да взимат още 5 милиарда. Нали сега нема Орешарски Станишев сега с какво ще се оправдаят съ служебния кабинет ли?

68

88888888888888888888

преди 8 години

КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ АКЦИЗА НА БЕНЗИНА КОИТО ТРЯБВА ДА СА ЗА РЕМОНТ НА ПЪТИЩАТА

67

Анонимен

преди 8 години

Утре тринадесет часа общонационален сбор пред народното събрание . Да се преброим колко шофьори сме против поредния данък

66

Анонимен

преди 8 години

Долни са тия ей! Нямат наяждане....Навсякъде искат да окупират и от всичко пара да пада! Мафия! Само за пример, вчера отивам в КАТ и какво да видя, герберите настанили там "нашата банка" (знаете коя) и лапат комисионни като за последно! За всяка бележка викат - дай пари, а комисионната на банката достига до 100% върху таксата за някой документи. Баси м***та такова нещо няма никъде в западна Европа!

65

Шаран-БГ

преди 8 години

Писал съм го и преди! В края на предишния си мандат, г-жа Л.Павлона, в центъра на село Гроздьово, обл. Варна,ь преряза лентата на "реновирания" път от с. Гроздьово до село Ст. Оряхово. Пътят е"реновиран" само от с.Гроздьово до разклона за село Дъбравино. ИЛИ: Направени са само 17% от обявения път. А най-натоварена е отсечката от с. Ст. Оряхово до разклона за с Дъбравино. Там вървят тежките камиони от Бургас за Девня и обратно! Т.е.краднем 83% -- камионите да се трошат, майната им !!!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Важното е данъците & таксите да качват, да се теглят Милиарди нови заеми, за да има за Хачалък!

63

Анонимен

преди 8 години

За една кола вече - винетка 100 лв. гражданска стара цена 170 лв. тех. преглед 45 лв, данък за общината 25 лв до тук 340 лв. за кола 15-20 годишна среден клас, отделно гориво, гуми и пр. подръжка.Какво става и какво остава за нас при заплата около 450 - 500лв. или пенсия 300 - 350 лв. Това за колата , но има още за храна, за ток, за деца, за лекарства. Как я смятат тия които ни управляват - по техният портфейл ли всички живеят?

62

ЧЕшит

преди 8 години

Цената на винетката е такава каквата я определи държавата, то е ясно., НО:1. за последните години вървят непрекъснато дефлационни процеси 2. Не съм видял рехабилитирана пътна мрежа от поне 20 г , коята да издържи на първия сняг дори. 3 .Доходите са ни смешни за такива невероятни такси и акцизи, въпрек че визам малко над 5 хиляди лв, мисля че не мога да се наредя дори и в средната класа / с 4 членно семейство съм/4. ДА свалят държ.служители от луксозните лимузини и да спре харченето за НСО

61

cat

преди 8 години

Хайде всички дружно на протест пред Парламента, Орловия им мост и където още трябва!!Полицаите си вардят 20-те заплти!!А тези,които разчитат на увеличената минимална заплата, значи могат да плащат и 100 лв винетка ли?!370 лв мин. работна заплата, от тях 100 за винетка?Моля?!

60

Анонимен

преди 8 години

Айде стига с тия винетки! Винетката не е задължителна! Задължителна е застраховката Гражданска отговорност и тя е 180 до 250 лева! Защо не протестирате срещу нея? Защо оставяте мутрите които създадоха застрахователните пирамиди да печелят безконтролно? Срещу винетката искат или не, ще направят нещо , а със застраховката какво ще направят ?На някой да са му върнали парите ако не е направил катастрофа да кажем 5 години? Мислете хора!

59

ВЪПРОС

преди 8 години

това цена калкулирана за всички ли е ИЛИ ще удрусаме отново единствено изрядно купуващите си винетки?Какво се случва с голямия брой закононарушители - какъв е контрола - защо се търси по-лесния начин отново...

58

Гошу

преди 8 години

Вижте сега. В хазната няма пари, затова се търсят усилено откъдето и да е. А парите трябват, за да може да имаме да плащаме на нашите смугли братя детските, како и помощите им за безработни. Иначе откъде да се вземат тези пари, дето трябва да им ги даваме, а?

57

Анонимен

преди 8 години

И каква стана сега? Що не зададохте и най-важния въпрос?КОЙ МИ *** У ГАЩИТE?

56

Българин

преди 8 години

Много добра статия,много добри въпроси поставя.

55

мургавелко

преди 8 години

до Овеличител (:Този е от фармацевтите дето са учили една година в Молдова и после са си платили да завършат в България.

54

ГРОБ

преди 8 години

ти гласува ли за ГРОБ???гласува! айде сега няма да се оплакваш......

53

Овеличител

преди 8 години

До ИванНяма да ти Увеличат заплатата, защото си неграмотен!