12

Алоо!

преди 8 години

Алоо, държавата!? Значи този индивид е имал законно газов пистолет? Като чета тук, момчето е меко казано със психични отклонения, но някой умник, или подкупен служител, му е издал разрешително за оръжие?! То като следя новините, май всички престъпници в Бялгария имат законно оръжие! Ами поне разрешете ползването на оръжие от всички, че да се пазим сами!Идиотска държава!

11

Анонимен

преди 8 години

До !!!Въпросът е, че сме проста страна...

10

Сетихте се!

преди 8 години

Защо в България трябва да стане трагедия, за да се поставят важни въпроси!? Защо в училища и детски градини няма охрана и контрол кой кога влиза? А в дворовете си правят седянки всякакви хора, дори по време на занятия! И като стане нещастието, започваме да се вайкаме! След няколко дни всичко ще продължи по старому! Сигурен съм! До следващата трагедия!

9

!!!

преди 8 години

Когато си имаш работа с психично болен, агресивен човек - няма измъкване. Може на спирката, пред вас, в даскалото и т.н. да те наръга. Проблемът не е на българските училища, а на липсата на превенция и лекуване на психично агресивните типове. Ако някой беше пратил този 28 годишен човек да се лекува след ясните признаци, че нещо в главата му не работи както трябва, сега Симона щеше да е жива. Въпросът е, че сме бедна страна и за психарите никой не иска да дава пари. Това е основният проблем.

8

Анонимен

преди 8 години

За пореден път питам- ЗАЩО НЯМА ТРУДОВИ ЛАГЕРИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ? ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА ДА ХРАНИМ УБИЙЦИТЕ НА ДЕЦАТА НИ ?

7

Анонимен

преди 8 години

Значи този или го оправдават, като невменяем или след 5-6 години ще го пуснат за добро поведение от панделата, защото там не ги искат за по 20 години, защото няма пари, а и малкото такива трябва да се крадат и така, той отново ще е свободен гражданин и ще може да си продължи живота, да тормози и други хора, а момичето ще е поредната забравена жертва. В България да те убият, е като да те размажат, като котка на улицата - нищо не се случва след това!

6

ivo

преди 8 години

България ще се оправи само със северно корейска политика

5

Анонимен

преди 8 години

На 28 години понякога помагал на баща си... !? На тази възраст би трябвало да е обратното сина да работи а баща му да помага.Мили съграждани, с риска да получа вашите минуси ще ви кажа една истина- На днешната младеж и липсва казармата. До 30 години мъжете са като бебета, разчитат на подаянието на мама и татко.Болно осакатено общество

4

Анонимен

преди 8 години

Пази Боже от болна психика. Ако толкова много хора са знаели и детето въпреки страха е споделило за проблема, къде е съвместната работа между психолози и полиция ? Полицаите мислят за добавки, а психолозите работят не работят, заплата получават.Представям си какъв ужас е изживяло това момиче само на 15. Да се чувстваш притиснат и да няма кой да ти помогне.Психясали келемета да ги вкарват в трудов лагер, тежка работа по 15 часа на ден да видите как ще им дойде акъла в главата.Липсва труд.

3

Unufri

преди 8 години

Какво означава "почина при нелеп инцидент"? Нелеп инцидент!!??

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя няма да се самоубие никога.Само прави безумни театри.Жалко,че е утрепал момичето от скука и тъпотия.

1

Шукария

преди 8 години

Невинен до невинния, мила моя майно льо... КОЙ е отговорен, бе, КОЙ, КОЙ, КОЙ???