47

до 78

преди 8 години

Подкрепям - Георги бе заклна посред бял ден на пейката в Борисовата градина и вече трети месец никой не е намерил убиеца. В България може да умреш ей така от нищо, дори да си си българин. Какво остава за чужденец

46

до 75

преди 8 години

Извинявай ама ти серизно ли го пишеш това, че чужденец (какъвто и да е той) в непозната държава, където е дошъл като турист, ще нападне с нож 7 местни момчета и ще започне да ги коли. Помисли още веднъж. А ножът го е носил, тъй като тръгвайки за България са му казали, че у нас е опасно, в което всъщност се е убедил и сам, лично и от първо лице.Вярно че е българин, но нека все пак се опитаме да бъдем обективни. Той и Делян Пеевски е българин, нали.

45

321

преди 8 години

Трябва да събираме подписка за изгонването на тази криминална организация, една от робските клетки на един кръвожаден финансист, който по разбираеми парични причини не е съден още за престъпления срещу човечеството!

44

Анонимен

преди 8 години

БХК е сатанинска организация. Само вижте хората, които го управляват

43

Анонимен

преди 8 години

до 72 да той е дошъл тук да злоопотребява с алкохол и наркотици

42

защо не

преди 8 години

Лошо няма - да си го номинират от БХК, но да сменят заглавието на номинацията "Престъпник на годината" или "Убиец на годината". Веднага давам подкрепа!

41

Анонимен

преди 8 години

Нали никой от вас, пишещите тук не си мисли сериозно, че един 20-годишен образован австралийски младеж (Австралия е 3-та най-богата страна в света по БВП) е дошъл в България да коли хора в София. Естествено че нацитата са го нападнали и се е отбранявал.

40

Анонимен

преди 8 години

Симпатично NAZZI.

39

Анонимен

преди 8 години

БХК - американски хрантутници и агенти, преобладаващото им количество са с обратни наклонности.Тоест, точно в крак с американските "ценности".Тези нагли типчета, финансирани и ръководени от САЩ винаги са действали във вреда на България и българите.Нищо ново и не ни изненадват с подлото си поведение.

38

13

преди 8 години

Съжалявям, че не мога да отида на митинга - на работа съм!!!НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА, ЧЕ УБИЕЦ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НОМИНИРА!!УБИЛ Е БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ - и е осъден!!!А те БХК - ЗА НАГРАДА ГО ПРЕДЛАГАТ!!!БРАВО НА БЛИЗКИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НА АНДРЕЙ!

37

Анонимен

преди 8 години

до Шоп 54 ти да не работиш за БХК. по принцип има за това че всеки гледа собствения си з,адник сме в това положение. и кажи ми как точно можеш да наречеш някой "Човек на годината" при условие че гледа собствения си за,дник оп твоита логика целя парламент трява да има такава награда. и аз като българин се чуствам лично засегнат и искам да се смени името на този комитет.

36

Анонимен

преди 8 години

антиБългарски Хищнически КомитетТези *** на разстрел!

35

Анонимен

преди 8 години

Финландците да си взимат фондацията и да не се правят на българи в България, защото никак не им отива.

34

God

преди 8 години

До ДедоЗащото за БХК са важни не спасилите човешки живот, а отнелите го.

33

*/*

преди 8 години

До ШопЧовече ,ако взимаш некоя кинта за да си вечна опозиция и да ръсиш тъпотии няма лошо,това е положението,Ама ако по дефолт си си *** тогава е кофти.

32

God

преди 8 години

До азДа, БХК не избира номинираните, но ако прочетете какво пише в сайта им ще видите, че те одобряват номинациите в зависимост от това дали отговарят на критериите им. В случаят те са приели тази номинация като отговаряща на критериите им и са я одобрили за гласуване. Като прочетете обяснителните бележки в сайта им ще разберете, че те сами си противоречат с тази номинация. Това е капацитетът на нашите "правозащитници".

31

truth

преди 8 години

Manolski, to i Monov - govedoto taka si e mislil ama svurshi 2 metra pod zemqta.

30

Жалко е

преди 8 години

До Шоп:Каква самозащита бе?! Ти да не би да си бил на местопрестъплението и да си светил?! Ти ходиш ли по улиците с нож?! Хем не знаеш, хем се изказваш?! Ако беше твой приятел или роднина щеше да пееш друга песен!!! Какво общо имало, че е осъден за убийство? Ти сериозно ли това питаш? Защитавал правата на затворниците и нямало значение за какво е присъдата му! Леле леле....Ти, Шопе и целият състав на БХК можете да се изнесете от България и да ходите да защитавате престъпници и убийци другаде.

29

Анонимен

преди 8 години

до 37 Шоп за какво е номиниран че изхранва гладните деца в африка или че е дарил голя сума пари на някоя организаця за борба с рака. номиниран е защото е гледал собствения си интерес и интересите на дрги убийци изнасилвачи педуфили. тези хора с там с причина.

28

Truth

преди 8 години

Samo kato pro4etesh izpulnenite sus zloba komentari ti stava qsno zashto e izpolzval noz....kato te napadnat obezumelite balkanski podchoveci nqmash drug izbor.