166

vaginalna mirizma

преди 8 години

4e to v bg policia ima li ? neznaeh

165

Анонимен

преди 8 години

А бе направо да го закриват това МВР и без това само в разходи ни вкарва , никаква полза от него!

164

Анонимен

преди 8 години

zashto ne se oryazva biudjeta na sadebnata sistema? tezi razboynici i bez tova otsajdat ne po zakona a po tova koy poveche shte plati. na tyah i da ne im plashtat nyama i da usetyat. poneje ne se spazvat zakonite v taya darjava i po-zle shte stava. EEEEEEHHH KADE E HAN KRUM (to pak togava stranata shte se napalni s invalidi i nemi - nemi shte sa politicite che mnogo lajat).

163

Анонимен

преди 8 години

Утре .....-само ред да има- връщат си пищовите и ,който от къде е да си ходи.Бойко бъди твърд-тия само пият кафета ,обядват безплатно по защитени от тях заведения-и след това отиват в горичката и спят-за три месеца да се обучат млади хорица и да се реши въпроса

162

хас му кар

преди 8 години

абе да се махат тез нещастници кво се фукат квиса

161

Анонимен

преди 8 години

Герб са. *** !!!! Къде е заемаа 16000000000

160

сами сте си виновни

преди 8 години

Господа и дами полицаи, обяснете ако можете как се блокират кръстовища в центъра на София и какво следва ако някой друг протестиращ извърши това? Но не вие сте МВР срещу вас няма да пратят жандармерията, защото каквато и жандармерия да пратят срещу вас вие сте подготвени професионално за това (наистина го вярвам и съм сигурен в това). Това да ви е обеца на ухото, когато следващия път изявявате агресията си върху беззащитни хора - млади, стари, инвалиди и деца( аз съм го виждал това с очите си)! Трябва всички вие да разберете, че това да живеем в нормална държава е грижа на всеки един от нас, а

159

Анонимен

преди 8 години

Споко утре Бат Бойка ще каже " дайте на колегите...." и кинтите ще тръгнат отново към полицаите , и кой ще ги връща заемите , полицаите ли, или едва кретащият бизнес и икономика. Другите съсловия също ще поискат, ще има ли и за тях толкова колкото на полицаите и такива заплати и 20 заплати обещетения и пр. екстри. И какво е качеството на работата на полицията не клони ли към нула.

158

ICo

преди 8 години

Айде като лаят, сега е момента. Вдигнете им заплатите, но съкратете ченгетата на половина. Такова многобройно МВР никъде няма и толкова неефективно.

157

Ico

преди 8 години

Тъпия ушев да взема повече от доктор или учител?!?!? Нека да си вземат ама да ги съкратят на половина, хрантутниците мръсни. На 25 години сам и до момента никога полиция не ми е помагала на мен или семейството ми. За какво да ми отиват данъците при тях? Най-многобройното МВР на глава от населението в Европа и най-безполезното!

156

Ивелина

преди 8 години

Да си протестират колкото искат и за каквото искат, само техния протест, моля, да не пречи на останалите! Да не би да протестират за всенародното благо? Не, протестират си за тяхното собствено. В това лошо няма, но това не значи, че трябва да се блокира града заради техните прищевки.

155

Анонимен

преди 8 години

90% OT SEGASHNITE POLIZAI NIAMAT MIASTO V MVR.

154

Анонимен

преди 8 години

BSP I ATAKA SA ORGANIZATORITE NA TEZI PROTESTI.

153

Koceto

преди 8 години

Подкрепям напълно служителите от сектор "Сигурност", както и лекарите. Неблагодарници, не слагайте под общ знаменател всички служители - немалко от тях са дали живота си, за да може сега на топло да ги плюете. По-скоро се замислете защо вие нямате каквито и да било социални придобивки.

152

Гоше

преди 8 години

Аз като полицай бих казал, че сами сме си виновни - гледаме как лекарите точат яко и безкруполно бюджета- траем, гледаме как приближени до партиите фирми точат пак траем, гледаме как фирми представящи се за велики работодатели масово укриват данъци- пак си траем, Е ОТ ДЕ ПАРИ ДА НИ ПЛАТАТ!?!

151

Koceto

преди 8 години

До зомбираните коментарищи: не слагайте всички държавни служители от т. нар. сектор "Сигурност" под общ знаменател. Разбира се, че сред тях има много престъпници, но има и много, които са дали живота си за нашата безопасност. Заслужават много повече от това, което получават и в момента. По-скоро се замислете защо всички останали са на собственото си дередже - без никакви социални придобивки, напълно експлоатирани. Замислете се и ако имате капчица мозък, ще излезете и вие на улицата.

150

Анонимен

преди 8 години

Горките те, похабявали се психически. А какво да кажат учителите, които трябва да работят до 65. Няма ли капка срам в тази държава.

149

Анонимен

преди 8 години

пожарникар управляваполицаи протестират

148

Анонимен

преди 8 години

Външният министър се жени, взема мома англичанка

147

Анонимен

преди 8 години

Десет години се борих за дъжеря ми , коята баше наркозависима-почина горката от свръх доза-десет години съм давал на полицията телефони, явки на наркодилъри-и какво става-примерно на 1.05.200г подавам жалба къде се намират явките, с точни адреси-и на другия ден 2.05. отивам да ги питам "какво стана" те отговарят "нищо не установихме"-на въпроса ми "кога ходихте там"-отговора -"преди един час" или преди еди колко си но наааааааааа 2.05